| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1980] Názory 19811990 z 8992  [Dalších 7002 >>]
Pralin 95454
21.12.2012 13:30:51
No byla to korunka.cz to je pomerne velky a znamy eshop...volali jsme tam tak rekli ze doslo ke zamene balicku a at to poslem zpet, vypadalo to ze pro pani to je bezna rutina...ale vcera jsem myslela na nejhorsi, dneska uz jsem v klidu:)
Andrýsek + 2 109157
21.12.2012 9:21:43
Pralin, tak to nevím a netroufám si odhadovat, já naleťela jednou na mmb. a když jsem paní pohrozila, že na ni podám trestní oznámení pro pokus o podvod, tak mi vrátila peníze, či-li bylo jasné, že zboží ani nikdy neměla, ale to šlo cca jen o 800,--.
No a s e-shopy mám zatím (klepy kleo) jen celkem pozitivní zkušenosti.

Já dnes musím do krámu, to bude děsné.
Včera jsem byla s malým na očkování na prevenar měl druhou dávku, byla jsem objednaná na 12,00, na řadu jsme přišli skoro v jednu, pak ještě 20 minut čekat, malej chtěl pořád jen chovat, jinak by řval, tak jsem celou dobu stála a těch 8 kilo skoro na rameni, děsný. noa naštěstí neměl zase reakci a Dr. mi vyšla vstříc s poradnou, kvůli mé práci přeskočí 5 měsíční poradnu a půjdeme až na 6 měsíční, prý že by stejně jen vážila a když malého vidí, že evidentně nestrádá ~R^ vytrhla mi tím trn odkud si, páč začátek roku budu mít hektický.~Rv
Edvi+1+1 46083
21.12.2012 6:54:39
Pralin ty bláho, tak to doufám, že jste nenatrefili na podvodníka:-( Já teda nakupuju přes net hodně a tohodle se bojím. Ono i když to není platba převodem, tak stejně to zaplatím dřív než otevřu. Ono by mi to poštačka asi ani nedala kdybych to otevřela a nezaplatila. A navíc kdybych ji zdržovala...
Pralin 95454
20.12.2012 20:52:04
Holky tak si predstavte ze mi partner objenal k vanocum robovysavac za 6500, platba prevodem a dneska kdyz prisel balik a rozdelal ho bylo v nem lego tak za 500....tak doufame ze to byl omyl....zitra tam zavolame...nemate s tim zkusenost?
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
20.12.2012 12:35:06
Péťo, tak já až půjdu na jaře na opravu toho kazu, ta křeknu, že je to i za tebe, jo? ~x~
Andrýsek + 2 109157
19.12.2012 23:32:21
Petro, nechci, nebyla jsem čtyři roky a až mě to donutí, tóó bude mazééc...ale rdaši zase k zubaři než znovu rodit, rodit už néééééé ......~;)~l~
Petra75+3 kluci 123532
19.12.2012 21:26:11
Pěkně prosím, smutně koukám, nechcete jít některá
k zubaři i za mě ? Já se bojím čím dál víc, a když to tady čtu, jak Fabiena trpí, tak mi to moc odvahy nedodává. Fakt bych si radši nechala znovu řezat břicho než zuby. Asi si budu muset dát předzevzetí do nového roku. A nebo že by se to vyřešilo za mě, v pátek přijde konec světa a bude po problémech se zubama. A nejen s nima.
A mám dnes taky super zážitek. Kolem 8 večer zvonění, otevřu dveře a tam- policajt. Chvilku jsem stála jak socha a čekala, co se proboha stalo. Naštěstí to byl jen pokus o vykradení autobusu, co parkuje hned vedle našeho domu. A prý jestli jsem něco neslyšela nebo neviděla. No nic nevím, potmě ven nekoukám a v tom kravále, co u nás běžně panuje, by ten autobus mohli klidně ukrást a já bych si nevšimla. Tak to tu kolem chvíli prohlíželi s baterkama a odjeli. A já teď budu mít strach, kdykoli budu takhle navečer nebo v noci s klukama sama doma, že příště bude někdo zkoušet vlézt třeba k nám.
Zuzul+K 1/09+K 7/12 85111
19.12.2012 20:58:16
Ahoj!
Fab, teda upřímně tě lituju, takové trable a zrovna před svátkama, moc držím palce, aby to byl ten správný zub, co je pryč. A k té krupičce - možná máš pravdu, já to upřímně nikdy nezkoumala, co je na tom za zátěž ~f~ při Kristýnce se dával lepek někdy okolo 10. měsíce tuším a to si právě pamatuju, že jsem to s někým rozebírala, že ne krupičnou kaši. Tak jestli je to tak, tak se omlouvám za mystifikaci~x~
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
19.12.2012 20:32:58
Teda ty děti se na nás podepsaly, co? Padání vlasů, bolavé zuby...
Ale ony nám to milionkrát vrátěj. Mně třeba dneska, kdy obě najednou usnuly v poledne.~s~
Edvi+1+1 46083
19.12.2012 19:01:18
No tak já byla u zubařky dneska taky. Užila jsem si kvůli aftům, nevím co mi chybí ale mám v puse pořád nějaký a ted zas takovou mrchu velkou, že mě z toho bolí celá čelist. Hlavně u zubařky, ale odmítla jsem to už zas odložit, protože to bych se tam nedopracovala nikdy a potřebovala jsem opravit zub. ó já mi bylo fajn když mi tu pusu umrtvila.:-)
Fab to sis musela teda užít.~a~ A malá je šikulka jak to tam zvládla. To si neumím moc představit brát ho tam sebou. Takže dnes hlídala dvě hodky prababička, no zvládli to pěkně.:
[<<Předchozích 1980] Názory 19811990 z 8992  [Dalších 7002 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.