| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
18.12.2012 21:27:05
Fabi, furt ten zub ještě není OK? To snad není pravda...
![]() Mně teda babička "jemně" naznačila, že nebýt látkovek, byla by na bříšku dávno. No a co, že? O to větší úspěch to je. ![]() A ad perníčky - já mám jen 5 plechů a zdobení u nás znamená tuby s hotovými náplněmi a zdobit bude hlavně Filda, takže to bude fik fik a hotovo. Nejvíc máme autíček. ![]() |
| Fabiena+3 | 124340 |
|
|
18.12.2012 21:18:05
Gab, Zuzanka se točila teď večer taky hodně - resp. snažila se otočit jen tak, aby mohla hned zpátky na záda, takže se jí dařilo putovat po podlaze... Ale točí se mi zatím jen bez plíny. S tou látkovou to zatím nezvládla, tak uvidíme, kdy ji přepere...
Gratulace k perníčkům, u nás perníčky jsou taky hotové, ale nevím, kdo a kdy to bude zdobit. Mě strašně bolí ten vyvrtaný zub v kombinaci se špatně napíchnutou injekcí, mám zelenou modřinu přes půl tváře... Na věci, co mě nebaví (zdobení 2kg perníků k tomu patří ), nemám náladu. ![]() |
|
|
18.12.2012 20:32:00
Peti, perníčky jsou upečené, krásně to tu voní. A jsou dokonce i jedlé, to je pro mě největší překvapení, je to totiž mistrova prvotina.
![]() Filda pomáhal vykrajovat, ale byly to pro mě spíš nervy, než pomoc. Ale zvládli jsme to. Zítra zdobíme, to bude taky žůžo dobrodrůžo.Bacha, ať nikoho netrefíš podpatkem mezi oči. ![]() Fabi, Emička se otáčí na bříško teď furt. Jak ji dám na zem, šup a je na bříšku. Zpátky to zatím moc neumí, tak se za chvíli zlobí, ale trénujeme už i to. Poraď mi ten lepek, jak ho mám Emče zkusit? Jsem nějaká bez invence. ![]() A s očkováním super, u nás to vyjde taky až na půl roku. ![]() |
| Fabiena+3 | 124340 |
|
|
18.12.2012 15:41:50
Jo, a zapomněla jsem napsat pro mě nejlepší zprávu: očkování bude opravdu až v ukončeném 6m, dr. na to konečně kývla
![]() ![]() . Takže až po Novém roce a jsem moc ráda. ![]() |
| Fabiena+3 | 124340 |
|
|
18.12.2012 15:37:48
Tak my jsme byli na kontrole taky, Zuzanka se včera taky otočila na bříško, byla fakt překvapená
. Jinak se točí "skoro" - tj. od zadečku dolů je na bříšku a nahoře na boku - se jí na bříško nechce... Už se jí to úplně na bříško povedlo 3x, tak myslím, že to snad nezapomene.Vypadá hodně blahobytně, ale zase tak moc už nepřibrala, má 7,3kg, takže za 5 týdnů přibyla 400g. Už dva dny dostávala mrkvičku, dokonce začala trochu otvírat pusinu, protože to jí chutná víc než rýže, ale dostává tak 5 lžiček. Možná by snědla víc, ale já nechci, myslím, že pořád má být hlavně kojená a ne vynechat jedno kojení kvůli příkrmu v 5m . Tak ještě 2 dny a potom přidám brambor, a pak se chystám už na ovesné vločky (lepek), rybu a žloutek. Vychází to, že to dostane na 6m, tak pevně doufám, že jsem neudělala těmi včasnými příkrmy chybu. Emičce gratulace k točení na bříško, ona je mladší než Zuzka. A dělá to často? Kluci, když na to přišli, tak nepřestali, dokud se neuměli sami suverénně otočit i z bříška na záda. Zuzka naopak, otočí se tak 2x za den... A Norbíkovi taky pochvala, že už trochu zbrzdil - neboť by mamce jinak asi způsobil kýlu nebo vyhřeznutí plotýnek... Můj nejstarší nebyl žádný hubeňour a v roce měl 9,1kg ![]() |
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
18.12.2012 14:29:25
Gab, Emička je šikulka, to Šímovi se furt nechce, zato, když je na břiše, tak podsouvá kolínka pod sebe a pohupuje se ,jako by chtěl popolézt. A co perníčky, už se pečou, a Filípek určitě pomáhá,co?
Edvi, to vás dr.pochválil za tu počuranou ruku? ![]() My jdeme na třetí hexu až ve čtvrtek, dnešek měla už dr. v poradně plno, tak nás výjimečně objednala na čtvrtek do normální ordinace, tak doufám, že tam něco nechytíme. A já se teď chystám na házení střevíčkem. Máme ve školce vánoční posezení, kde napřed děti zpívají rodičům a pak na oplátku rodiče předvádějí vánoční tradice. Musím někde vyhrabat taneční střevíčky a budu doufat, že si při šikovném házení přes hlavu některé z dětí neublíží, až to budou chtít vyzkoušet.A zase jdu s celým cirkusem ,chlap má odpolední, jako vždycky, když se něco koná, takže šupnu prcka do nosítka a budu krotit staršáky a snad to bude bez zádrhelů. Není nad to mít hodně dětí. ![]() |
|
|
18.12.2012 12:13:47
Edvi, váha super teda, to bude mít Emča asi až na roce.
![]() Třeba už nebude přibírat takovým tempem, tak se zbrzdí i kojení... ![]() |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
18.12.2012 12:00:34
šikula Emička
![]() My byli dnes v poradně, dostali jsme třetí hexu, tak mi dospává v kočárku. Váží 9200g Takže docela zbrzdil s přibíráním, ted to vypadá že za měsíc jen půl kila .No bylo na čase. Jinak nás dr. chválil. Totálně mu počůral ruku když mu prohmatával bříško. A jinak stravu doporučil nechat tak jak je to co mu dávám a od 7-8 měs prý už přidávat i jogurty, mléčné výrobky, piškoty... tak uvidíme, to je zatím ještě času dost. |
|
|
18.12.2012 11:36:56
A Emička se otáčí sama na bříško.
![]() |
|
|
18.12.2012 8:03:33
Mám hotové těsto na perníčky, dneska pečeme, jsem na to zvědavá, je to moje premiéra.
![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.