| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 2050] Názory 20512060 z 8992  [Dalších 6932 >>]
Kačula + 3 80437
13.12.2012 14:19:34
Fab, díky moc! Snad je to u vás jen shoda náhod a je to třeba projev k tomu nachlazení, hleny jí můžou v bříšku taky zlobit, to by bylo blbý, kdyby takhle reagovala na rýži ~6~
Fabiena+3 124340
13.12.2012 14:19:29
Prostřední se těsně po 4měs. otočil a za týden už uměl válet sudy, dokonale vystihl cíl a směr i počet otoček a všude, kam potřeboval, se s velkou přesností dokulil. Byl malé, divoké a b.bé miminko, takže hlídání bylo o život ~z~.
Fabiena+3 124340
13.12.2012 14:17:47
Se mi to odeslalo bůhvíproč dřív, chtěla jsem jen napsat, že to snad spíš souvisí s tím mírným nachlazením, pevně doufám. Při našem štěstí na ty alergie musím doufat hodně pevně... ~d~
Kačula + 3 80437
13.12.2012 14:17:11
Fab, Adam se teda zrovna dneska přetáčí celkem intenzivně, ale jinak to fláká, mně příjde, že se mu nechce, je to lenoch, nejradši by se jen nosil...S otáčením na bok to bylo to samé, uměl to, ale otočil se tak max jednou za den. D a F se přetáčeli už ve 3 měsících, v 5 měsících se jeden plazil, druhý lezl, takže Adam je proti prostě kliďas
Fabiena+3 124340
13.12.2012 14:16:11
Kačul, jen jsem se dostala k dotazu na alergologa kluků, řekl mi, že je to stejné jako vždycky, tj. když identifikuju podezřelou potravinu, pryč s ní a po 2-3 týdnech opatrně zkusit a ověřit, jestli opravdu dělá problém. Když už je alergická na něco (my na to mlíko), tak to celkový přístup nemění, jen mě tedy podpořil v tom kojení, aspoň to, že to přirozeně zlepšuje toleranci všeho cizorodého.

Prý nezačínat před ukonč. 4.měsícem, ale mezi tím 4-6 už ano, ochutnávat. Tak jsem to pár týdnů vstřebávala a musím říct, že má malá 4 dny rýži a začala hodně bolestivě prdět (pláče při tom i ze spaní, to nikdy dřív nebylo) a má o hodně sušší kůži, tak snad proboha nebude reagovat hned na první potravinu ~8~~e~. Snad ne...
Fabiena+3 124340
13.12.2012 14:12:49
Holky, já vám závidím ty šikovné kluky, co se otáčejí v 5ti měs. na břiško. Myslela jsem, že holčičky jsou rychlejší, mladší se točil ve 4měs. a kousek, tak jsem tak nějak počítala spíš s takovou variantou. Zuzka se otáčela pilně na bok (oba stejně) celý 5.měsíc, poslední týden jak když utne. Hračka v dosahu z boku ji vede k mírnému pootočení a pak toho nechá, jakože jí to za tu námahu nestojí. Je teda mírňoučce nachlazená (ani teplotu nemá), ale ne celý ten týden, co se netočí. Tak doufám, že sbírá jen sílu k definitivnímu přetočení. Hubená není, bude mít kolem 7,5kg, ale myslím, že čas už má i tak...
Kačula + 3 80437
13.12.2012 14:08:18
Fab prosím Tě, když Tě tady vidím, myslím, že jsi nějak řešila, jak je to s těmi příkrmy u dětí s alergií? Adam má možná na mlíko, určitě ne nějak silnou, podle doktorky spíš nevyzrálost střev a to, že jsem podstatně omezila ml. výrobky mu zlepšilo kadění. Takže vlastně nevím, ale pro jistotu se ptám.
Fabiena+3 124340
13.12.2012 14:03:40
U nás je hnus (inverze) už 4 dny za sebou.
Kačul, taky je mi dost líto, že Zuzka už ztrácí charakter miminka. Byla tak hodná, trpělivá, člověk ji neslyšel plakat (kromě v kočárku, který nesnáší, ale už si i vzala dudlík, tak zase pokrok). Teď má rýmu a teda ten vzteklý, intenzivní ryk, co už 4 dny vydává, ve mně navozuje pocity, že s malým, hodným miminkem je amen ~d~.

Bylo to krásné a bylo to moc krátké ~n~~;).

Gab, tak to je fajn (Inglesina), ale musím říct, že mi u Firkonu vyhovuje, že nemusím korbičku sundavat (i když to jde), vejde se nám to do kufru na stojáka, takže jen složím podvozek, aby lehla kolečka. Ale zase je to fakt těžký, jsem prťavá. A kočár je teď vždycky špinavej, takže někam jet znamená už na začátku se na mnoha místech, přinejmenším rukou a tím volantu atd. - pěkně zčunit ~:(.
Kačula + 3 80437
13.12.2012 13:58:17
Edvi s tím kočárkem je to pech, taky nerada něco znova vybírám. Adam se mi do korbičky vejde už jen tak tak, ale ještě ho tam hodlám minimálně do jara vozit, tak se bude muset zmáčknout. Mam Jane slalom, tam je korba sice celkem velká, ale Adam je taky velkej, ve 4 měsících měl 8kg.
Pralin a na boky se otáčí? A se začal na břicho točit před pár dny a jen přes jeden bok.
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
13.12.2012 13:54:59
Edvi, tady bylo krásně včera, dneska hnus.
[<<Předchozích 2050] Názory 20512060 z 8992  [Dalších 6932 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.