| Kačula + 3 | 80437 |
|
|
13.12.2012 21:48:56
Trestidlo přesně tak u nás. On teda kadí víckrát i když nejím ml.výrobky vůbec, takže taky zkouším. Slyšela jsem a říkala to i doktorka, že se to často upraví po zavedení příkrmů.
Adam dostane dudlíček, bryndák, kaši, přesnídavky a maňáska. Taky všechno máme, ale kuli klukům pár dárků mít musí. Oni by pak řešili, že se na něj Ježíšek vykašlal ![]() |
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
13.12.2012 21:32:32
Já Honzíkovi k vánocům koupila jen usínáčka plyšového a hrací klíčky, protože opravdu všechno máme. Pro sylvu toho máme samozřejmě mnohem více, ale i tam jsem se snažila nezahlcovat hračkama, protože ona si se vším hraje chvilku a jde to do kopru, takže dostane knížky, didaktickou kostku, razítka, magnetickou knížku....prostě takové spíš hračky pro rozvoj
![]() |
| trestidlo | 124082 |
|
|
13.12.2012 21:31:57
Kacula: my mame mozna stejny problem. Moje kote taky docela reaguje, kdyz jim mlecne vyrobky. Snim jogurt a kaka 7x denne, 7dni nejim mlecne vyrobky a kakame ukazkove 1x denne. Akorat se trapim tim vapnikem, ze ji ho nedavam dost. Akorat mam pocit, ze mi takhle blbe reagovala i na vapnik v tablete. Uz nejak nevim co dal... Proste to furt zkousim. Kazdopadne ja teda vim, ze ciste mleko Sarce nedam pekne dlouho, ono se to stejne nema nejmin do roka. Snad se do te doby ta alergie upravi/vymizi.
|
| Viktorka |
| • |
13.12.2012 20:19:33
Jo a k vánocům dostane panenku a skřítka Cocolu-je taaaaaak roztomilej.
|
| Viktorka |
| • |
13.12.2012 20:18:02
My jsme se dnes byly zvážit u paní doktorky a Viktorka váží 6400g. Za měsíc nabrala jen 290g-paní doktorka říkala,že nic moc,ale nijak to neřešila:))))))) Já se trochu bojím,že až začneme s příkrmy,tak,že zkončíme s kojením. Nějak toho mlíčka není moc a tak si myslím,že dlouho kojit nebudeme. No uvidíme. Já když ji začnu více přikládat,tak ona stejně více nesaje a tvorba mlíčka se nijak výrezně nezvýší. No dala jsem si hranici minimálně půl roku kojit a to snad už zmákneme :))))))
|
| Zuzul+K 1/09+K 7/12 | 85111 |
|
|
13.12.2012 17:50:02
Viktorko, ani Kačka ještě není očkovaní, 5 měsíců jí bude zítra a na KO jdeme až v lednu, takže ještě měsíc minimálně nebude. a s příkrmama to teda taky nehrotim, dostala všeho všudy 3x, prostě občas ochutnat, až na tu mrkev, co mi snědla půl skleničky. potřebuju ale teď trochu zvýšit produkci MM, takže nic jiného teď nedostane.
Kačka dostane capáčky, dudlík, nějakou jídelní sadu, hračku tak jednu, máme toho spoustu a pak tam zabalim balík plenek a ubrousků asi No a pak jsem holkám objednala stejnou mikinu, tak tam bude mít i oblečení, chuděrka |
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
13.12.2012 17:11:25
Viktorko, taky nemáme očkování, vypadá to, že až v půl roce.
![]() |
| Viktorka |
| • |
13.12.2012 16:24:04
Gab já jsem tedy také krkavčí matka :)))))))) příkrmy také nedávám:))))))))))
Ještě nemáme ani očkování. Zítra máme 5 měsíců :)))))) |
| Kačula + 3 | 80437 |
|
|
13.12.2012 14:40:37
Člověk do nich prostě nevidí,co je trápí. tak ať je nachlazení brzo pryč. Adamek to měl děsný, dvě noci spal jen na mně ve vzpřímené poloze, hleny v něm lítaly...no nebylo o co stát.
Vymýšlení dárků už mě pomalu začíná zmáhat. Ale hračky Fischer price jsou za mě super. Máme mluvící knížku, šneka, ty tři kostky, co se skládají na sebe a mluvícího pejska - toho dostal nejstarší k jeho prvním vánocům a baví všechny děti a hlavně vydrží, až se divím. Takže fakt doporučuju. |
| Fabiena+3 | 124340 |
|
|
13.12.2012 14:25:57
Kačul, díky, já si taky myslím, že ji možná bříško ani víc nezlobí, ale jak jí celkově není valně, tak každé připrobuzení kvituje vzteklým rykem... dýchat jí moc nejde a kdoví, jestli ji neškrabe v krku. Nakonec můžou být ve hře i ty zoubky, leze to kolikrát na víckrát, na dásních nic vidět nemá, ale hlodá všecho extra intenzivně a sliní první ligu.
Začínám přemýšlet o dárečku k vánocům , nekomentovat prosím, že to brzy, já jí pořád kupovala nějaké látkové plíny, tak jsem to mínila vyřešit tím... ale teď mě nějaká Fischer Price láká . |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.