| Pralin | 95454 |
|
|
26.7.2013 11:14:05
My jsme na zahrade, bud jsou decka v bazenku a nebo v Kamenici a ze nema ani 20 stupnu jim vubec nevadi:) Ted jsme zrovna na Machaci, letos uz podruhe a maricka se tu bahni v mistnim rybniku a spokojenejsi jsem ji nevidela, taky tu ma nafukovaci bazenek ale rybnik vede.
|
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
26.7.2013 10:03:22
Tak Slunečník? Bambusový roletky?
My máme ten bazén na zahradě... Ale už skoro ani neosvěží... |
| GJana& julinka | 23941 |
|
|
26.7.2013 9:42:19
My balkon máme taky,ale bohužel na něj do cca 3 svítí slunicko. V tu neděli co avizovali
40 budeme asi naložené ve vaně. U nás je problem to,že nemáme auto,proto jakýkoliv přesun je ne zrovna snadné. |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
25.7.2013 20:59:25
Tak my na koupaliště nechodíme, nemáme to rádi těch moc lidí. Čachtáme se venku v bazénku, nebo jedem na piknik do lesa k potůčku, tam jsou ty vedra mnohem mnohem snesitelnější a je tam příjemně. Počachtáme se, posbíráme borůvky, zdřímnem
Popřípadě u našich na zahradě u bazénu.Jsem zvědavá teda jaké tropy přinese ten víkend, ale jinak máme barák zaizolovaný, takže je to v pohodě, spíš vyhlížíme déšť kvůli obavy, že nám dojde voda ![]() |
| trestidlo | 124082 |
|
|
25.7.2013 20:20:51
Petra75: ja vim, ze doma to resit asi je pruda, ale ja jsem se musela smat tomu, jak to tvoje prte hazi vecma a ma slusnej dostrel. Kdyz si predstavi, jak nekam silou mrskne ovladac. Ale jinak mame mamky vsechny pekne vzteklounky a to to obdobi vztekaci jeste podle me dorazi. Uf uf bojim bojim.
GJana: ja nebydlim v domecku ale v byte s balkonkem. Na balkon jsem prdla bazenek a cas od casu tam Sarku proplachnu. Kdybych nemela balkon, tak bych ji mozna klidne proplachla i v bazenku v chodbe, jen bych pod ni dala igelit. A na koupalisti uz jsme take byly, 2x. Ale vzdy jeste s nekym, s babickou, s kamaradkou a tak. A taky mam doma rozprasovac a tim Sarinku cas od casu postrikam. Je na ni videt, ze se ji to libi. |
|
|
25.7.2013 14:12:32
Holky a jak řešite s malými takhle v těchto vedrech? my máme sice okna na východ,ale i tak se máme byt zdárně vytopeny. Julca má spoustu vlasů,hodně se potí. Říkala jsem si,jestli chodite s dětmi někam na koupaliště,kam a v kolik. Říkala jsem si,že klidně někam ano,ale nevím kde by to bylo ok.
|
| Pralin | 95454 |
|
|
24.7.2013 11:01:47
Gjani no nevim u maricky mi to jeste tolik nefunguje.......
Gab no ja teda nerikam ze to nejde, pac jak tohle vyslovim tak se privali dalsi vlna vzteku, takze jen ciste popisuju pocity......a je fakt ze dneska uz kdyz se kvuli necemu vzteka a boucha do stolu nebo si dupne nozickou tak za 5 vterin na to uz leti ke me do naruce se slovy maminko a tam se uklidni ....a pak si treba muzem popovidat o tom proc to nejde.... jako neni to stoprocentni, hlavne kolikrat ja nejsem tak v klidu:) ale snazim se... |
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
24.7.2013 10:48:09
Pralin, tohle já dělám taky, obejmu, řeknu, že to chápu, ale že to opravdu nejde. Sice to nepomůže, ale aspoň ví, že to, že se zlobí, je v pořádku. Jen to ještě neumí ovládnout v sobě.
Ale to spíš, když mu je něco líto a pláče... Když se vzteká a hysterčí, tak se to snažím zkorigovat. |
|
|
24.7.2013 8:54:46
Pralin,to je zajímavá teorie. To zkusím.
Mam na vás všechny otázku. Jak vy,co nebydlíte v domečku a nemáte vlastní bazén řešíte tato horka? přemýšlela jsem jít na koupaliště,hlavně v neděli mají být opět tropy. |
| Pralin | 95454 |
|
|
23.7.2013 15:40:14
Zdravim vas kocky!!
maricka taky pres kopirak, neprebalitelna a desne se vzteka kdyz neni po jejim. Ale do koprivy bych nesla. Mne teda u bertika paradoxne daleko vic pri vztekani pomaha naruc lasky nez vysvetlovani, odchazeni z mistnosti, nedej boze kopriva.....napr. kdyz se vzteka ze chce napr.jeste dalsi bombon a vlastne on je na urovni emoci, nepomaha mi racionalita, ze ho bude bolet brisko, ze si zkazi zuby, ze je pred obedem atd.....pomaha kdyz ho obejmu, on vetsinou breci, a ja mu rikam: ze vim ze ma hroznou chut na bombon...nic vic!!, vlastne mu tim reknu ze chapu jeho pocity a on se za chvilku uklidni.....nekde jsem to vycetla a nejenze to funguje ale mate z toho i lepsi pocit nez kdyz na dite zakricite, ono se zacne vztekat o to vic, nebo ho nechate samotne v mistnosti..... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.