| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 8992  [Dalších 8662 >>]
Petra75+3 kluci 123532
23.7.2013 12:43:37
Co to tady čtu? Vztekání, kousání, zdrhání. No jo, to taky máme, taky známe. Kouše teda hlavně bráchy v rámci blbnutí, oni z toho mají srandu, tak to neřeším, jejich boj. Mě kousnul dvakrát, okřikla jsem ho a asi pochopil.~;) A při vztekání teda nemlátí hlavou do země, ale stoupá si na "všech pět", tedy v pozici na čtyřech se zavře hlavou o zem a ječí. A taky se naučil docela pěkně metat různé předměty, když má v ruce něco, co by neměl a chci mu to nenápadně vyměnit, tak to po mě háže. A vlastně háže dost často, je to jeho nejoblíbenější zábava, jen se děsím, kdy něco rozbije, protože je mu celkem jedno, jestli drží zrovna pěnový míček, kostku nebo ovladač od televize. A má docela slušnej dostřel, vypadá to, že po mně zdědil kromě barvy očí taky lásku k míčovým hrám.~:-D

Jinak už se pěkně rozchodil, doma furt pochoduje, už to zkouší i venku, i když tam mu zavazí sandálky, ale lepší se. Včera mi s velkým funěním nesl přes pokoj polštář skoro větší než je on a pak se mi cpal na klín, že si teda jde na mlíko, když mi podal polštář, co při kojení používáme. Před týdnem na roční kontrole 77 cm a 9.5 kilo, takže spíš delší a hubenej.

A tedy ta kopřiva mě lehce šokla, to fakt někdo používá takovéto metody a navíc u tak malých dětí?~a~ Oni se vztekají, protože neumí vyjádřit, co chtějí, nemůžou za to a většinou z toho vyrostou.
Kačula + 3 80437
23.7.2013 9:50:47
Holky se musím smát, Adámek jak přes kopírák ~t~, ale je teda ještě intenzivnější než byli jeho bratři. Hlavou o zem netříská, ale vezme si něco do ruky co je v dosahu a začne se mlátit do hlavy tím.... ~8~~8~~8~. Kopřiva mě teda taky dostala.
Edvi+1+1 46083
22.7.2013 18:05:35
Ježiši Třeštidlo malý dělá naprosto totéž s tou hlavou o zem.~8~ No ale jak tak koukám, tak ty děti jsou v podstatě všechny stejné v tomhle ~t~
trestidlo 124082
22.7.2013 16:07:22
Jeee, holky, tak to jste mi potesily. Sarka je taky neprebalitelna. V poloze na zadech vydrzi tak tri vteriny, u nas uz teda nepomaha ani neco do te ruky. No takze se holt pereme:)

A jinak je taky vzteklounek kdyz se ji neco nelibi. Nebo kdyz ji neco vezmu (tj. kdyz najde neco nebezpecneho co nechci aby mela v rucickach). Akorat jeji forma vzteku je, ze si klekne a TRISKNE hlavou celem do zeme. Doma mam koberce, tak ji necham, at si triskne, ale desim se toho az to udela na dlazdickach nebo na asfaltu. No, mozna bude prirozene chytre miminko a dojde ji, ze na asfaltu by ji to bolelo.
Edvi+1+1 46083
22.7.2013 12:30:15
Taky se u přebalování peru.~8~~;)
Fabiena+3 124340
22.7.2013 10:57:00
Gab, já taky musím přepírat.
Už mě napadlo, jestli to nesouvisí s tou látkou, ale pereme se i o jednoráz, co jsme měli na třídenním pobytu u dědy. Ale mně se mnohem hůř pral i prostřední (hlavně dřív, začal kolem půl roku a bojoval útěkem, stačila vteřina a byl odkulený a byla honička), tak se utěšuju, že je to přechodné a vyroste z toho. ~d~
GJana& julinka 23941
22.7.2013 9:49:49
Ááá důvěrně známá fáze nasazování plenky. No taky se občas pereme,ale ne úplně vždycky. Ta tvoje je asi náturou víc nudista.. ~t~
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
21.7.2013 20:44:45
GJani, to u nás taky zabírá, podrží krém a tak. Ovšem ona nesnáší, když ji plínku dávám, to se vzpíná, jde do mostu, otáčí se na bříško... to ji pak musím přeprat.
GJana& julinka 23941
21.7.2013 17:04:56
Gab,jo tak to máme taky. Julca nesnáší leh na zádech, takže se taky vzteka. Nejhorší je to po koupání večer,kdy je do toho ještě unavená. Vždycky ji u toho zpívám. Večerní song je u nás. Pod našima okny a nebo když se ten talinslej rybník..... U prebalovani mi pomáhá,když ji dám do ruky nějaký krém nebo něco jiného a řeknu ať mi to pohlída. Většinou to zabere. Ale u nás byl i problem s tím,že se mi pořád přetáčela na bříško
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
21.7.2013 8:07:20
Tak kopřiva je hustá!~e~
To je snad horší, než když dáš na zadek rukou, aspoň mi to tak přijde...

Eminka se vzteká nejvíc při jídle a při přebalování. Při jídle ji jedině dát od stolu, to by se dalo zkusit, ale při přebalování nevím. Plácat nechci, to jsem jednou zkusila a vrátí mi to, to pro mě není řešení...
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 8992  [Dalších 8662 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.