| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 8992  [Dalších 8642 >>]
Mufina + 4 rarášci 5426
18.7.2013 14:36:12
Ahoj, tak my jsme zpátky od babičky, bylo fajn, užili jsme si to všichni ~z~
A zítra balíme na dovolenou. Tak si užívejte dál sluníčka a pohody ~;((
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
18.7.2013 7:47:55
Edvi, musí poznat, že to fakt není sranda.
Těžko radit konkrétně, neznám ho, ale s Filípkem jsem to řešila HODNĚ důrazně. Počínaje důrazným a hodně hlasitým AUUU a NE! A konče položením na zem, odnesením do jiné místnosti, prostě oddělením od kousnutého s tím, že maminka/tatínek/babička... se nekouše a když dělá mamince/tatínkovi/babičce bolest, že u něj/ní nebude. I jsem párkrát zakřičela. Pochopil brzo.
Emča kousat nezačala, i když by mohla, už má "štípačky" (dva nahoře a dva dole), ale ona je úplně jiná.
Edvi+1+1 46083
18.7.2013 6:15:02
Zvysim hlas a cuknu. No obcas i zarvu. Fakt to boli mam z toho modriny. No a on ma z toho srandu a snazi se v tom pokracovat. Nejak nevim jak na to. :( moje durazne NE NE Nesmis nema ucinek.
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
17.7.2013 21:26:48
Eminka začíná jíst s námi, takže mám vyřešeno. Nic jinýho už nechce. :-)

Edvi a jak reaguješ, když kousne?
Edvi+1+1 46083
17.7.2013 21:09:47
Vsechny nekde chaluparite?
My mame zrovna boruvkove dny. Sber bavi i maleho. Mam pocit ze ted zije na boruvkach co se tyce jidla :)

Holky mam problem s tim ze kouse. Fakt dost. Hlavne teda me. Nevite jak ho to odnaucit? Vysvetlit?? Hlavne teda kdyz se vzteka ze ho beru pryc od neceho co ho bavi , nebo prebaluju....
Fabiena+3 124340
17.7.2013 19:36:22
"Fab, ještě k tomu vaření, já si třeba sebou na chalupu vozím třeba 2 kusy koupených skleniček, kdyby se mi nechtělo, ale vždy to dopadne tak, že si řeknu, tak, mám tu třeba brambory, mrkev, nějakou tu nať celerovou,brokolici, kousíček masa odříznu a a mám to za chvíli připravené, vaří se to samo, rozmixovat nebo rozmačkat, to už není žádná práce a ono to i tak jinak vypadá a líp voní než to ze skleničky, já nejsem odmítač kupovaného, ale fakt to není o práci. "

Ne, nemyslím to nutně kvůli práci, ale když je léto, tak já si prostě představuju vystřelit ráno z bytu a vrátit se nejlépe na oběd, obvykle však přetaženě... a jelikož musím uvařit i pro ty dva starší prokopnuté sudy, tak to časově nedokážu skloubit ~d~. Malá vyžaduje jíst okamžitě, teď jsem to tedy začala řešit tak, že pro ni vařím ráno, ještě před odchodem ven, ale ráda nejsem, protože to musím nechat chladnout na sporáku, není to v lednici a není to čerstvé, je to taky pořád kompromis. Ale líp to už nevymyslím. A jak je teplejší den, tak teda skřípu zubama, protože hned se zapnutím ploténky stoupá teplota v obytné kuchyni a je tu horko i dopoledne, kdy je tu jinak krásný chládek, ach jo.
Andrýsek + 2 109157
11.7.2013 10:17:57
Jinak my dáváme konečně do kupy stavební pozemek, co už máme přes dva roky, teď jsem tam zaplatila dva kluky, co to nejhorší vyřezali a posekali a dále musíme odvézt zbořeniště, co tam zbylo z původní zástavby, pak našetřit nějaké peníze a nechat srovnat pozemek bagrem, to bude letos asi tak všechno co tam snad uděláme, peníze lítají. Jinak jezdíme na chalupu na prodloužené víkendy, teď teda na chatu zase a v září doufám na tu dovolenou do Chorvatska, ale to je daleko.a samozřejmě pracuju, už doufám, že taky budu mít nějaký ten týden volnější, teď odbourávám ještě nějaké výkazy a pak snad teda taky prázdniny ~3~
Andrýsek + 2 109157
11.7.2013 10:13:26
Fab, ještě k tomu vaření, já si třeba sebou na chalupu vozím třeba 2 kusy koupených skleniček, kdyby se mi nechtělo, ale vždy to dopadne tak, že si řeknu, tak, mám tu třeba brambory, mrkev, nějakou tu nať celerovou,brokolici, kousíček masa odříznu a a mám to za chvíli připravené, vaří se to samo, rozmixovat nebo rozmačkat, to už není žádná práce a ono to i tak jinak vypadá a líp voní než to ze skleničky, já nejsem odmítač kupovaného, ale fakt to není o práci. Teď jedeme např. na pár dnů k tetě na chatu na Vysočinu, je stará a s tou hygienou v kuchyni to není u ní žádná sláva, takže tam nekompromisně dám malému kupované a nebudu se do ničeho pouštět. A ještě jedna věc, náš malej doslova sežere, to se nedá jinak napsat, plný hluboký talíř, tolik bych do sebe nedostala ani já a to mi jako na jeho porci jedna sklenička nestačí ~t~~8~~a~
Mufina + 4 rarášci 5426
9.7.2013 21:49:03
mělo to být, za 1., že musí chodit do práce a za 2., že k babičce s námi moc nechce.
Mufina + 4 rarášci 5426
9.7.2013 21:46:34
nesedlo nám na ty tatínky něco? U nás od včera taky nálada na nic. Ale k babičce bez taťky jsme plánovali, to není z trucu, holt tatínek musí i do práce sám tam moc nechce, nemá tam ten svůj klídeček u PC ~t~
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 8992  [Dalších 8642 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.