Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
9.7.2013 17:25:53
No tak vida kolik novinek.
Peti všechno nejlepší k narozeninkám. ![]() Jinak náš tatínek měl i na dovolené podobnou náladu :-( Zítra taky svištíme k babičce bez tatínka a pokračujem v prázdninách. Mufi fajn že začíná jíst. U nás to je tak, že není uchráněno hlavně na zahradě nic, miluje prostě všechno, jahody, maliny, rybíz, angrešt, hrášek...... je po tom téměř šílený. |
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
9.7.2013 15:24:05
a na to hlavní bych málem zapoměla, Matěj už mi sem tam něco sní, sice jen 1xza den, ale i to je pokrok, doteď odmítal vše krom mlíka a ovopřesnídávky. Zatím nejí nic čerstvého, jen vařené.
A mart.už asi třetí den volá čurat, huráááá jsem si myslela, že to snad ani nestihneme než půjde do školky. Ještě musíme vypilovat kakání, to nevolá, i když moc dobře ví, že se kaká taky na nočník. |
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
9.7.2013 15:16:29
Ahóóój, my jsme taky doma
![]() Blahopřeji všem oslavencům (všem, u kterých už to proběhlo i těm kteří svůj první rok dovrší cobydup) ![]() ![]() my zítra svištíme k babičce na pár dnů, bez tatínka a pak na týden na chatu se známýma a hnedle bude půlka prázdnin pryč. Děti jsou pořád venku a já s nimi, tak se kolikrát divím, kdo doma nadělal takový binec co tu vládne. Matěj je nějaký plečtivý, dneska i blinkal, myslím, že ho trápí zub. Mart.je celý podřený, pořád někam šplhá a padá. Mě píchla v SO včela do kotníku a nohu mám jak bambuli. |
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
9.7.2013 14:32:59
Tak dalším jednoročákům všechno nejlepší!
Edvi, sledovala jsem vaši cestu na FB, měli jste se parádně, jak to tak vypadá! ![]() Peti, to je malej teda šikula! ![]() U nás nic nového, jsme doma nebo na zahradě, Filípek byl dneska na druhém Priorixu, snad nebude reakce. Eminka se zkouší pouštět, ale většinou letí na zadek. Tatínek udělal dětem klouzačku a houpačky na zahradě, dneska už bude i bazén, tak bude co dělat. ![]() |
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
9.7.2013 12:28:54
Ahoj, my jsme doma, kluci se z Itálie vrátili v pohodě, horší je to s tatínkem, je pořád jaksi naštvanej, protivnej a nachcípanej, přitom si myslím, že se měli celkem dobře až na to, že počasí moc nepřálo, na koupání v moři to bylo první tři dny, pak se jim ochladilo. No a manžel sebou neměl nic teplejšího na sebe, frajeřil tady jako vždycky, že mu stačí igelitka s plavkama a jedním tričkem, a pak se nestačil divit.Třeba se do příště poučí a nebude se mi smát, že si s balením a chystáním dělám starosti.
No a naše mimi má dnes narozeniny a sám to oslavil tím, že už dva dny se pouští a zkouší tu pochodovat sám, má z toho hroznou radost, je na sebe evidentně pyšnej. Oslava bude asi o víkendu, i pro Davida, jen jestli se mi podaří uvést tuhle domácnost někdy do uklizeného stavu, aby hosti neomdlévali ve dveřích. Jak jsou kluci doma, tak tu vládne totální chaos. A ven moc nejdeme, Mara má totiž za sebou svůj první větší úraz a bude mít pěknou jizvu. Kluky si vzal můj brácha na jeden den, že si spolu užijou. Brodili se v řece, Marovi sjela noha a roztrhnul si bérec asi o nějaký ostrý šutr. Díra tak šest cm dlouhá a hodně do hloubky, naštěstí netrefil žádnou žílu, takže krve moc nebylo, byli jsme to zašít, má šest stehů a musí se trochu šetřit, neměl by moc chodit nebo běhat,nesmí se koupat, než mu vytáhnou stehy. Tož tak u nás. |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
9.7.2013 10:24:37
To jste všechny na dovolených???
![]() My se vrátili, pod stanem bylo fajn, malý to zvládnul suprově ![]() Jak pokračují další roční oslavy? ![]() |
| Fabiena+3 | 124340 |
|
|
2.7.2013 11:29:04
Vařit doma určitě máme, ovšem máme jíst to jídlo čerstvé a stále čerstvé připravovat, ne si to zjednodušovat, což já bych chtěla
![]() Gab, s tím rozmražením je ale pravda, správně by se jídlo mělo potom povařit, než ho po delším rozmrazení konzumuješ. Což u přípravy syrového jídla přece všichni děláme. A vím i, že babička věděla, že rozmrazené jahody by neměla dát syrové do poháru, protože mi to odmítala - buď šly do koláče, nebo z nich dělala horkou ovocnou zálivku, syrové mi je nedávala. Jako mně je jasné, že toto, co jsem dohledala, není k životu. Ale je tam pro mě dost informací na to, aby mi došlo, že pro miminko je opravdu čerstvé jídlo nejlepší a nejvíc pro ni dělám, když se zapřu a denně vařím. O prázdninách se mi nechce, takže se opět supermatka nekoná, ale asi to budu tedy dělat jako s klukama, rozmrazovat před konzumací (což je celkem opruz hlavně když je dítě unavené, protivné, hladové). Protože ty příkrmy víceméně kašovité se prakticky znovu povařit nedají, připaluje se to... |
| GJana& julinka | 23941 |
|
|
2.7.2013 10:00:19
Gab,jo taky si myslím. Omlouvám se,píšu jako hotentot
|
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
2.7.2013 9:48:20
To mi přijde zase přehnané.
Když necháš maso rozmrazit v lednici nebo uvaříš z chlazeného, sníš jídlo ten den nebo dáš do lednice a sníš další, tak problém nebude. Ale třeba by se hotové jídlo nemělo nechávat venku déle než dvě hodiny a tak... ![]() |
| GJana& julinka | 23941 |
|
|
2.7.2013 9:33:57
Takže v podstatě bychom neměli ani vařit doma jídlo pro nás a jíst jen jídlo z konzervy. Přijde mi,že bychom nemohly doma vařit vůbec nic,a to ani pro nás.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.