| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 8992  [Dalších 8632 >>]
Edvi+1+1 46083
9.7.2013 17:25:53
No tak vida kolik novinek.
Peti všechno nejlepší k narozeninkám.~x~
Jinak náš tatínek měl i na dovolené podobnou náladu :-(
Zítra taky svištíme k babičce bez tatínka a pokračujem v prázdninách.
Mufi fajn že začíná jíst. U nás to je tak, že není uchráněno hlavně na zahradě nic, miluje prostě všechno, jahody, maliny, rybíz, angrešt, hrášek...... je po tom téměř šílený.
Mufina + 4 rarášci 5426
9.7.2013 15:24:05
a na to hlavní bych málem zapoměla, Matěj už mi sem tam něco sní, sice jen 1xza den, ale i to je pokrok, doteď odmítal vše krom mlíka a ovopřesnídávky. Zatím nejí nic čerstvého, jen vařené.

A mart.už asi třetí den volá čurat, huráááá ~z~ jsem si myslela, že to snad ani nestihneme než půjde do školky. Ještě musíme vypilovat kakání, to nevolá, i když moc dobře ví, že se kaká taky na nočník.
Mufina + 4 rarášci 5426
9.7.2013 15:16:29
Ahóóój, my jsme taky doma ~;)

Blahopřeji všem oslavencům (všem, u kterých už to proběhlo i těm kteří svůj první rok dovrší cobydup) ~;((~s~~x~

my zítra svištíme k babičce na pár dnů, bez tatínka a pak na týden na chatu se známýma a hnedle bude půlka prázdnin pryč. Děti jsou pořád venku a já s nimi, tak se kolikrát divím, kdo doma nadělal takový binec co tu vládne.

Matěj je nějaký plečtivý, dneska i blinkal, myslím, že ho trápí zub. Mart.je celý podřený, pořád někam šplhá a padá. Mě píchla v SO včela do kotníku a nohu mám jak bambuli.
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
9.7.2013 14:32:59
Tak dalším jednoročákům všechno nejlepší!

Edvi, sledovala jsem vaši cestu na FB, měli jste se parádně, jak to tak vypadá! ~x~

Peti, to je malej teda šikula! ~g~

U nás nic nového, jsme doma nebo na zahradě, Filípek byl dneska na druhém Priorixu, snad nebude reakce. Eminka se zkouší pouštět, ale většinou letí na zadek. Tatínek udělal dětem klouzačku a houpačky na zahradě, dneska už bude i bazén, tak bude co dělat. :-)
Petra75+3 kluci 123532
9.7.2013 12:28:54
Ahoj, my jsme doma, kluci se z Itálie vrátili v pohodě, horší je to s tatínkem, je pořád jaksi naštvanej, protivnej a nachcípanej, přitom si myslím, že se měli celkem dobře až na to, že počasí moc nepřálo, na koupání v moři to bylo první tři dny, pak se jim ochladilo. No a manžel sebou neměl nic teplejšího na sebe, frajeřil tady jako vždycky, že mu stačí igelitka s plavkama a jedním tričkem, a pak se nestačil divit.Třeba se do příště poučí a nebude se mi smát, že si s balením a chystáním dělám starosti.

No a naše mimi má dnes narozeniny a sám to oslavil tím, že už dva dny se pouští a zkouší tu pochodovat sám,~g~ má z toho hroznou radost, je na sebe evidentně pyšnej.~;) Oslava bude asi o víkendu, i pro Davida, jen jestli se mi podaří uvést tuhle domácnost někdy do uklizeného stavu, aby hosti neomdlévali ve dveřích. Jak jsou kluci doma, tak tu vládne totální chaos. A ven moc nejdeme, Mara má totiž za sebou svůj první větší úraz a bude mít pěknou jizvu. Kluky si vzal můj brácha na jeden den, že si spolu užijou. Brodili se v řece, Marovi sjela noha a roztrhnul si bérec asi o nějaký ostrý šutr. Díra tak šest cm dlouhá a hodně do hloubky, naštěstí netrefil žádnou žílu, takže krve moc nebylo, byli jsme to zašít, má šest stehů a musí se trochu šetřit, neměl by moc chodit nebo běhat,nesmí se koupat, než mu vytáhnou stehy. Tož tak u nás.
Edvi+1+1 46083
9.7.2013 10:24:37
To jste všechny na dovolených??? :-)
My se vrátili, pod stanem bylo fajn, malý to zvládnul suprově~R^

Jak pokračují další roční oslavy? ~z~
Fabiena+3 124340
2.7.2013 11:29:04
Vařit doma určitě máme, ovšem máme jíst to jídlo čerstvé a stále čerstvé připravovat, ne si to zjednodušovat, což já bych chtěla ~d~

Gab, s tím rozmražením je ale pravda, správně by se jídlo mělo potom povařit, než ho po delším rozmrazení konzumuješ. Což u přípravy syrového jídla přece všichni děláme. A vím i, že babička věděla, že rozmrazené jahody by neměla dát syrové do poháru, protože mi to odmítala - buď šly do koláče, nebo z nich dělala horkou ovocnou zálivku, syrové mi je nedávala.

Jako mně je jasné, že toto, co jsem dohledala, není k životu. Ale je tam pro mě dost informací na to, aby mi došlo, že pro miminko je opravdu čerstvé jídlo nejlepší a nejvíc pro ni dělám, když se zapřu a denně vařím. O prázdninách se mi nechce, takže se opět supermatka nekoná, ale asi to budu tedy dělat jako s klukama, rozmrazovat před konzumací (což je celkem opruz hlavně když je dítě unavené, protivné, hladové). Protože ty příkrmy víceméně kašovité se prakticky znovu povařit nedají, připaluje se to...
GJana& julinka 23941
2.7.2013 10:00:19
Gab,jo taky si myslím. Omlouvám se,píšu jako hotentot
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
2.7.2013 9:48:20
To mi přijde zase přehnané.
Když necháš maso rozmrazit v lednici nebo uvaříš z chlazeného, sníš jídlo ten den nebo dáš do lednice a sníš další, tak problém nebude. Ale třeba by se hotové jídlo nemělo nechávat venku déle než dvě hodiny a tak...~d~
GJana& julinka 23941
2.7.2013 9:33:57
Takže v podstatě bychom neměli ani vařit doma jídlo pro nás a jíst jen jídlo z konzervy. Přijde mi,že bychom nemohly doma vařit vůbec nic,a to ani pro nás.
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 8992  [Dalších 8632 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.