| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 8992  [Dalších 8592 >>]
Andrýsek + 2 109157
27.6.2013 19:54:33
Gab, no já se snažím pokud možno dávat vše doma uvařené, občas dám třeba kupovanou skleničku, ale to je teda vzácná výjimka, třeba maso, tak dávám zásadně domácí, od strejdy mám králičí a krůtí maso z domácího chovu, vajíčka máme domácí od tety, zeleninu tak půl na půl, něco kupujeme. Z kaší mu dávám fakt jen tu kozí, jako občas mu dám kupovanou ovocnou přesnídávku to je pravda, ale snažím se spíš nedávat ( jsou podle mě přeslazené ) no a jinak mu dávám jen fenyklový čajík neslazený a HA sunar nutradefence, ale on už o něj moc nestojí, tak ho nenutím, takže myslím, že snad výrazné experimenty u něj nedělám ~d~ teď bych chtěla zkusit zařadit banán a pak třeba jablko a mrkev, nevím, to tropické a rizikové určitě ne, je to fakt boj, sylva v jeho věku baštila pomalu všechno co utrhla na zahrádce a atop měla, ale málo, to bylo úplně něco jiného, já myslím že ono tady na tom mělnicku to není nic extra s tím ovzduším, vodou a tak vůbec, já jsem taky alergik od mala, takže se to dalo očekávat a bojuji s tím celý život, teď mám zrovna období, kdy nedám den bez Claritine - léku na alergiia an chalupě v pohodě, tam seču trávu, lezu po louce a nic, tady vylezu ven a za chvíli nateklé oči, kejchám...~8~
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
27.6.2013 19:33:05
Andrýsku, Fildovi jsem čerstvé ovoce a zeleninu zařadila poměrně pozdě, taky kvůli atopu. S něčím musím být opatrná doteď.
Ale změnili jsme jídelníček jinak. Vařím z kvalitních základních surovin, čteme složení toho, co kupujeme a tak. Snažím se fakt hodně nepoužívat žádný sajrajty. Nejvíc a nejdřív to bylo znát na manželovi, měl atop v ohybech rukou a pod kolenama a teď nic, úplně čisto.~d~
A vidím to u Filípka, když "prasí" a jí víc bonbonů nebo čokolády, hned se mu atop výrazně zhorší.

Jídlo má úplně největší vliv na naše zdraví. Ovzduší a podobně jsou až daleko za tím.
Andrýsek + 2 109157
27.6.2013 18:04:35
Gab., no mě ta imunita vůbec nenapadla, protože on byl za těch 11 měsíců nemocný jednou, to chytil od Sylvy nějakou virózku, jinak ťuky, ťuk, až na ten atop to jde, takže mě vůbec nenapadlo, že by mohl mít slabší imunitu, to jako vidím jiné děti více na hromádce a nikdo imunitu neřeší ~d~ taky začnu řadit do jídelníčku nějakou tu čerstvou zeleninu, ovoce, samozřejmě že postupně a opatrně, ale to doteď nesměl vůbec, že má na to alergii, prý a prdlajz, tak kdoví když začne mít více čerstvých vitamínů, tak zda se to nezlepší samo, mě teda trochu naštvala naše Dr., že střílí od boku a až kožní lékařka nechá udělat kompletní krevní testy a já prostě nejsem lékař, abych jim něco doporučovala, mě by se taky nelíbilo, kdyby mi klienti mluvili výrazně do práce, tak jsem doufala, že postupuje tak jak má a prdlajz, tak si na ni dám větší pozor teď ~d~
Andrýsek + 2 109157
27.6.2013 17:29:26
Gab, já to spíš myslela jako celkově po létě, že třeba na tom bude lépe, to moře je jen taková třešinka na dortu, snažím se být s dětmi hodně na chalupě, třeba jedeme ve čtvrtek, v pátek a vracíme se v pondělí odpoledne. Tam mu to vyloženě prospívá, vždy se mi tam zlepší, už jsem lehce zvažovala i přestěhování, což by problém zase takový nebyl, já můžu pracovat odkudkoliv, ale přítel je závislý dost na práci v Praze, tak uvidím co přinese budoucnost, ale pokud by kluk tady strádal a já zjistila, že je to prostředím, tak se stěhujeme do Jizerek, aspoň já a děti, což bych potřebovala dořešit než půjde holka do školy, ale v listopadu jí budou teprve 4, takže času skoro 3 roky ne definitivní rozhodnutí ~;)
Andrýsek + 2 109157
27.6.2013 17:16:47
Tak hexu máme z krku, zatím to vypadá dobře, ťuk, ťuk, v červeni ještě doočkujeme poslední dávku prevenaru a ostatní očkování bude mít odloženo až do ukončení imuno léčby, to mi dnes říkala naše Dr.

TBC nevím no, asi mu to někdy nechám očkovat, ale to až bude vyřešena ta imunita, dříve rozhodně ne. U Sylvy ji máme, to se očkovalo ještě v porodnici a já to nějak neřešila a ona to měla naprosto v pohodě, krásně se ranka zhojila a žádná reakce.
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
27.6.2013 13:29:52
TBC jsem byla rozhodnutá neočkovat ani u Fildy, naštěstí to na poslední chvíli zrušili, tak jsem to nemusela řešit. Zrušili to přesně 19 dnů před tím, než se narodil. Ale měla jsem to už vyjednané, že očkovat nebudou. Emču nedám taky. Vakcína je nekvalitní, proto to taky zrušili...
A ano, po roce už to nemá v podstatě smysl.

Andrýsku, objednací doba je fakt dlouhá. A boj s atopem nekonečný. Myslíš, že dva týdny u moře budou mít takovej vliv na krevní testy? Zkus se na to někde zeptat nebo vygůglit... jinak je to na prd teda.~a~

Mně se podařilo zvládnout atop u dětí i manžela změnou jídelníčku, jak jsou na tom s imunitou, to netuším. Ale snad dobře.
trestidlo 124082
27.6.2013 12:55:45
Edvi: TBC naockovane nemam a ani se nechystam.

Andrysek: to je fakt ale strasne, jak dlouho se trva objednat. Snad jsou tam aspon kvalitni, kdyz maji tolik ""zakazniku"". Homeopatii bych taky doporucila, docela na ""to"" verim, rozhodne to neublizi:)
Edvi+1+1 46083
27.6.2013 10:57:47
my dostali 4.hexu v pondělí a v pohodě, jen byl v pondělí spavější jinak naštěstí úplně ok.
No moře určitě prospěje, asi bohužel přes prázdniny mají omezený provoz, to tak bývá všude.

Holky a máte děti očkované proti tbc? Já neočkovala a ted nevím zda to nějak dohánět a odložit tím pádem spalničky a zarděnky, nebo tbc vůbec neočkovat. Někde jsem zas četla, že po roce už to nemá takovou účinnost. A ani se nikam kde by bylo vyšší riziko nechystáme.~d~
Andrýsek + 2 109157
27.6.2013 10:44:17
Edvi, no naštěstí nám dobře zabírá ichtamolová pasta, přes den mažu Basicem 30, aby mu ta kůže nevysychala a když je nejhůř, tak mám dvě kortikoidové masti, které zaberou okamžitě, navíc teda musím dávat dvakrát denně zyrtec a podle potřeby fenistil..~d~ musím říct, že jak byla ta tepla, tak jsem to riskla a normálně ho nechala cachtat v bazénku, nosil jen bioplínu z DM a kůže nádherná, jak se zase ochladilo, tak se to zhoršilo mírně, ono taky navíc mu najednou vyrostly nahře 4 zuby, ale zvládl to bez teplot,...no a navíc teda v září jedeme k moři, takže paní Dr. mi říkala,ať vezmu na konci toho září i ty krevní výsledky, aby nemusela nabírat znovu, tak podle mě ten krrevní obraz bude v září někde jinde, fakt ten přístup nechápu, přemýšlím, že se bjednám někam na homeopatii a zkusíme tu imunitu podpořit touto formou, protože ten přístup a ta objednací doba..~8~ no, letím, jedeme na to očkování, měl tu 4 hexu odloženou, kvůli těm testů, teď chci, aby se to stihlo než budou ta vedra, kdyby měl mít třeba teplotu, bude to teď snad lépe zvladatelné než až zase budou venku třicítky ~3~
Edvi+1+1 46083
27.6.2013 10:22:11
TAk tomu říkám objednací doba~8~ to se s tím budete trápit další tři měsíce než se na to někdo podívá.~a~
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 8992  [Dalších 8592 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.