Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| GJana& julinka | 23941 |
|
|
29.6.2013 11:27:57
Edvi,tbc jsem julcu očkovat nechala,neměla vůbec žádnou reakci. Pokud to není u tebe nějaké rizikové,asi bych neockovala. Dnes se očkování platí,pokud te kalmetizacni stanice vyhodnotí jako rizikové,máš to zdarma. Cena očkování je 750. Musíš brát v potaz,že po očkování tbc nesmi být provedené žádné očkování po dobu 3 měsíců. My dali očkování,i když náš taťka není z rizikové země,ale přece jen nevím,po tom jejich převratu 2011 se mohlo leccos změnit. Taky z toho důvodu,že v praze je kdejaký bezdomovec a cizinec co chrchla. Je jasné,že mimo prahu už to takové není.
|
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
28.6.2013 15:22:43
Peti, já vlastně nevím, co by bylo lepší, jestli nízká imunita nebo alergie, obojí je na pytel, tak uvidíme v září
![]() K vízu gratuluji. ![]() |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
28.6.2013 14:51:18
Peti myslím, že je naprosto pochopitelné, že si užíváš klid
Já jsem zas ráda, že začli prázdniny a můžeme mít trochu volnější režim. No vysvědčení nic moc extra teda u nás. Jo a malý to tak dělá, bud si nosí ty botičky, nebo si zajde pro čepičku a snaží se ji nasadit na hlavu, teda spíš položit a stojí u dveří a mlátí do nich. Občas má v ruce i mikinu A nejde mu vysvětlit, že prší, tak se chodíme několikrát tenně podívat ven, že prší ale jemu to je jedno, byl by tam klidně i v lijáku. |
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
28.6.2013 12:03:49
Heč, já už mám vysvědčení doma a byla jsem si pro něho sama, už ve středu, kluci jsou totiž s tatínkem u moře a já jsem tu už skoro týden sama jen s prckem.
A donesla jsem samé jedničky- druhá třída, takže zatím dobré. Dneska má narozeniny náš Davča, oslavu budeme muset udělat až po návratu, vidím to na příští víkend rovnou dvojmo i se Šímou. A asi jsem divná matka, ale nějak mi tu kluci nechybí, jako vzpomenu si, jak se mají a co asi zrovna dělají, sleduju předpovědi počasí a tak, ale jinak si užívám toho ticha a klidu, co tu je. Nic nemusím, nemáme žádný řád, mrně si hraje většinou samo, jen občas se přijde potulit, napít, přebalit a zase prchá. Fakt jedno dítě- žádné dítě. A to už týden předtím byl Mara na škole v přírodě a Davča tak různě po babičkách, takže jsme jim už dost odvykli a jsem hodně zvědavá, jak se bude malý tvářit, až se mu chlapi vrátí. Někdo se tu ptal na TBC, tak očkovat nebudu, myslím, že je to pro nás zbytečné, s naším životním stylem. Hexa nás čeká za dva týdny, i s roční kontrolou, v úterý jdeme ještě naposledy do poradny pro rizikové novorozence. Andrýsku, nechci tě nějak strašit, ale to,že v krevních testech se alergie neprokáže, nemusí znamenat, že tam není. David měl krev čistou, ale v kožním testu reagoval dost silně, naskákaly mu pěkně velké pupeny. No ale uvidíš, třeba malému prospěje léto sluníčko a pak to moře a bude po exému. ![]() Dodatečně přejeme se Šimonkem všechno nejlepší těm, co už mají první narozeniny za sebou , je to neuvěřitelné, jak to rychle uteklo, jak se z malých bezmocných miminek stala neposedná batolata, co už mají vlastní hlavu a názor.Edvi, malý musí být hrozně legrační, když chce ven, to jako chodí ke dveřím a buší do nich nebo ti nosí botičky? |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
28.6.2013 9:52:36
Tak super Andrysku. Taky jsem ráda, že už máme ty hexy za sebou.
No já čekám doma na vysvědčení, jsem tedy fakt zvědavá, nějak jsem se nedopátrala jaké bude. takže překvápko. |
|
|
28.6.2013 9:20:46
Ahojky, tak jsem ráda, reakce na hexu nebyla žádná, ani zvýšená teplota, máme ji tím pádem zakončenou
![]() |
|
|
27.6.2013 22:41:56
Gab, naprostá pravda, pokud dám skleničku, třeba když někam spěchám, taky jedině z DM Babylove, i plínky ty bio kupuji jen od nich, je to snad jen papír, Poláci jsou humusáci - od nich nic!!!
Divím se, že sem ještě dovolují dovážet jejich "otraviny" ![]() |
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
27.6.2013 22:36:35
Jo a polskýho nekupuju nic. Teda se o to snažím... A k jídlu už vůbec ne.
![]() |
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
27.6.2013 22:31:00
Já do roka dávám skleničky BAbylove. Možná jsem paranoidní, ale mám nějak větší důvěru k nim, než třeba k mrkvi z Kauflandu.
A vlastní zdroj nemám. Od roka už dávám to, co vaříme sobě, jen míň solím a nekořením.A jinak dědičnost je velký procento, to je pravda. |
|
|
27.6.2013 19:56:30
Jinak jsem koukala zase na ta polská "prasata" jak dávají drůbeži antibiotika, to fakt, aby se člověk bál už něco koupit v supermarketu
![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.