| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 8992  [Dalších 8602 >>]
GJana& julinka 23941
29.6.2013 11:27:57
Edvi,tbc jsem julcu očkovat nechala,neměla vůbec žádnou reakci. Pokud to není u tebe nějaké rizikové,asi bych neockovala. Dnes se očkování platí,pokud te kalmetizacni stanice vyhodnotí jako rizikové,máš to zdarma. Cena očkování je 750. Musíš brát v potaz,že po očkování tbc nesmi být provedené žádné očkování po dobu 3 měsíců. My dali očkování,i když náš taťka není z rizikové země,ale přece jen nevím,po tom jejich převratu 2011 se mohlo leccos změnit. Taky z toho důvodu,že v praze je kdejaký bezdomovec a cizinec co chrchla. Je jasné,že mimo prahu už to takové není.
Andrýsek + 2 109157
28.6.2013 15:22:43
Peti, já vlastně nevím, co by bylo lepší, jestli nízká imunita nebo alergie, obojí je na pytel, tak uvidíme v září ~d~
K vízu gratuluji.~R^
Edvi+1+1 46083
28.6.2013 14:51:18
Peti myslím, že je naprosto pochopitelné, že si užíváš klid :-) Já jsem zas ráda, že začli prázdniny a můžeme mít trochu volnější režim. No vysvědčení nic moc extra teda u nás.

Jo a malý to tak dělá, bud si nosí ty botičky, nebo si zajde pro čepičku a snaží se ji nasadit na hlavu, teda spíš položit a stojí u dveří a mlátí do nich. Občas má v ruce i mikinu :-) A nejde mu vysvětlit, že prší, tak se chodíme několikrát tenně podívat ven, že prší ale jemu to je jedno, byl by tam klidně i v lijáku.
Petra75+3 kluci 123532
28.6.2013 12:03:49
Heč, já už mám vysvědčení doma a byla jsem si pro něho sama, už ve středu, kluci jsou totiž s tatínkem u moře a já jsem tu už skoro týden sama jen s prckem.
A donesla jsem samé jedničky- druhá třída, takže zatím dobré.
Dneska má narozeniny náš Davča, oslavu budeme muset udělat až po návratu, vidím to na příští víkend rovnou dvojmo i se Šímou. A asi jsem divná matka, ale nějak mi tu kluci nechybí, jako vzpomenu si, jak se mají a co asi zrovna dělají, sleduju předpovědi počasí a tak, ale jinak si užívám toho ticha a klidu, co tu je. Nic nemusím, nemáme žádný řád, mrně si hraje většinou samo, jen občas se přijde potulit, napít, přebalit a zase prchá. Fakt jedno dítě- žádné dítě. A to už týden předtím byl Mara na škole v přírodě a Davča tak různě po babičkách, takže jsme jim už dost odvykli a jsem hodně zvědavá, jak se bude malý tvářit, až se mu chlapi vrátí.

Někdo se tu ptal na TBC, tak očkovat nebudu, myslím, že je to pro nás zbytečné, s naším životním stylem. Hexa nás čeká za dva týdny, i s roční kontrolou, v úterý jdeme ještě naposledy do poradny pro rizikové novorozence.

Andrýsku, nechci tě nějak strašit, ale to,že v krevních testech se alergie neprokáže, nemusí znamenat, že tam není. David měl krev čistou, ale v kožním testu reagoval dost silně, naskákaly mu pěkně velké pupeny. No ale uvidíš, třeba malému prospěje léto sluníčko a pak to moře a bude po exému.~;((

Dodatečně přejeme se Šimonkem všechno nejlepší těm, co už mají první narozeniny za sebou~x~, je to neuvěřitelné, jak to rychle uteklo, jak se z malých bezmocných miminek stala neposedná batolata, co už mají vlastní hlavu a názor.
Edvi, malý musí být hrozně legrační, když chce ven, to jako chodí ke dveřím a buší do nich nebo ti nosí botičky?

Edvi+1+1 46083
28.6.2013 9:52:36
Tak super Andrysku. Taky jsem ráda, že už máme ty hexy za sebou.
No já čekám doma na vysvědčení, jsem tedy fakt zvědavá, nějak jsem se nedopátrala jaké bude.~d~ takže překvápko.
Andrýsek + 2 109157
28.6.2013 9:20:46
Ahojky, tak jsem ráda, reakce na hexu nebyla žádná, ani zvýšená teplota, máme ji tím pádem zakončenou ~z~
Andrýsek + 2 109157
27.6.2013 22:41:56
Gab, naprostá pravda, pokud dám skleničku, třeba když někam spěchám, taky jedině z DM Babylove, i plínky ty bio kupuji jen od nich, je to snad jen papír, Poláci jsou humusáci - od nich nic!!!~o~ Divím se, že sem ještě dovolují dovážet jejich "otraviny" ~o~
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
27.6.2013 22:36:35
Jo a polskýho nekupuju nic. Teda se o to snažím... A k jídlu už vůbec ne.~a~
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
27.6.2013 22:31:00
Já do roka dávám skleničky BAbylove. Možná jsem paranoidní, ale mám nějak větší důvěru k nim, než třeba k mrkvi z Kauflandu. ~d~ A vlastní zdroj nemám. Od roka už dávám to, co vaříme sobě, jen míň solím a nekořením.
A jinak dědičnost je velký procento, to je pravda.
Andrýsek + 2 109157
27.6.2013 19:56:30
Jinak jsem koukala zase na ta polská "prasata" jak dávají drůbeži antibiotika, to fakt, aby se člověk bál už něco koupit v supermarketu ~o~~q~
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 8992  [Dalších 8602 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.