| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 8992  [Dalších 8562 >>]
Lenka +L 06/07+E 06/12 39272
20.6.2013 14:25:48
Edvi u nás se bude placat az pristi tyden zaroven s Lenkou ta ma ted anginu a o vikendu vystoupeni tak to nechame az na prazdniny
Edvi+1+1 46083
20.6.2013 14:11:41
Leni dneska jsem na vás myslela :-) že tady startujete první rok :-)

já jdu za chvíli taky plácat dort ~t~

Lenka +L 06/07+E 06/12 39272
20.6.2013 13:27:22
Ahoj holky moc se omlouvám že nepíši nějak to nezvladám jsme většinou pořád někde venku ale dočítám poctivě takže vidím že jsou dětičky šikulky.A nám už je dnes rok je to strašný jak to rychle uteklo.

GJana& julinka 23941
16.6.2013 20:53:53
Andrysku,nevím,jak pro miminko,ale manželovi jsem koupila sůl do koupele v dm jmenuje se to magneziova sůl,je tam i heřmánek. Třeba by slabší roztok neuškodil. Zkus se nejdřív zeptat na případné redeni. Manželovi dávám jednou za týden celou půl kilovku. On nemá vyloženě exem,ale nějaký druh plísně,co mu dělá na kůži valecek bílé mapy.
Mufina + 4 rarášci 5426
16.6.2013 19:02:07
Matěj si dnes sám sedl, hned několikrát, začal to brát nějak hopem. Už mu ani nedělá problém přelézt práh a nízké věci. Před chvílí se zamotal do deky, lezl s ní na sobě a řehtal se tomu.

Ach jo, ty ekzémy teda potrápí, ať je prckům brzy líp a něco zabere. A na sennou rýmu taky.

My se naštěstí těch fleků střepali, jen promazáváme už jen po koupání a vypadá, že je to v pohodě, hurá ~z~
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
16.6.2013 13:18:24
Andrýsku, voda to být samozřejmě může, co zhoršuje Honzíkovi atop. Doporučuje se koupat pouze v převařené vodě nebo existuje filtr na sprchu, stojí asi 800Kč. Hodně jsem o něm uvažovala. Filda se koupe 1x týdně a do vody mu dávám ovesnou koupel pro děti. Jinak se jen rychle sprchuje. Emičku jen posadím do umyvadla a omyju jí vodou.
Moře pomůže, ale minimálně dva týdny.
Je to věčný boj, znám to, mají to obě mrňata. U nás to nejvíc zhoršuje voda a jídlo.

Edvi, na takhle silnou alergii by mohli udělat na alergologii a imunologii autovakcínu,zkus se zeptat. Kubovi pomohlo jedině to, ale trvalo to i tak přes dva roky.

My jsme teď pořád na zahradě, Eminka už je taky na zemi a v pískovišti, tak už je to zábava i pro ni. Do teď tu na to byla zima.
Edvi+1+1 46083
16.6.2013 10:14:13
Andrysku to je teda silenost ten ekzem.kam jedete k mori ? Ja jednu dobu trpela na atopicky ekzem a vim jaky to byl boj. Navic jeste u miminka.Snad vam more pomuze. Ja ted nevim co se sennou tymou u starsiho. Nejak silene se mu to rozjelon zadne prasky kspky nezabiraji. Je porad strasne otekly opuchly. Na oci skoro nevidi. :( hlavne nemuze temer chodit ven.
Andrýsek + 2 109157
15.6.2013 22:30:24
U našeho malého graduje ekzém, takže je to na nic, furt jen mažeme a prdlajz, v pondělí jdu zase na kožní, už jsem ze zoufalství koupila i dovolenou u moře, ale to pojedeme až v září, už se chytám všeho co by pomohlo.Čerstvou zeleninu ani ovoce z důvodu toho ekzému nedávám, což mě docela mrzí kvůli vitamínům, jedině přesnídávky nebo nejlépe doma udělané maszelpříkrmy abych věděla co jsem tam dala. Taky jsem zjistila, že mu dost vadí koupání ve vodě z vodovodního řádu, protože na chalupě máme studnu a tam když ho vykoupu, tak je O.K., tady se mu to vždy zhorší, asi se snad budu muset odstěhovat na chalupu ~3~~a~
Andrýsek + 2 109157
15.6.2013 22:25:27
Gjani, mám Chicco, tu starší verzi CT 04 a jsem maximálně spokojená, mám je už po Sylvě, pak mám Hauck GO, to jsou takové ty úplně obyčejné nepolohovatelné "kostitřasy", ale ty zatím nepoužívám, ty jsou pak u větších dětí super do auta na takové ty kratší převozy, nebo když se jim najednou nechce jít. Kdybych měla vybírat dneska, tak bych šla do značky Peg pérego, ty jsem viděla u známé a jsou super a ještě pozor, je třeba zvážit, zda bys do budoucna chtěla spojenou rukojeť nebo ne, já bych to teda ocenila, ale ta chicca ji nemají a pak někde jdu, Sylva chce držet za rukua já tlačím golfáče druhou, no nic moc.
Edvi+1+1 46083
15.6.2013 7:47:57
Ja davam taky zeleninu normalne se slupkou. Okurku, papriku, i rajce zuzla, ted jak uz bude mit rok zkousi temer vse jen nesolim. Az ted jsem zavedla i maso.
Jinak jsme poprve nemocni. Teploty pres 38 od ctvrtka. Jinak k tomu nic jen teploty tak nevim co to je. :( a to mame dnes rodinnou oslavu a ja se tak tesila.
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 8992  [Dalších 8562 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.