| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 8992  [Dalších 8552 >>]
GJana& julinka 23941
15.6.2013 7:40:40
Krásné ráno všem.

S tou zeleninou to vyzkouším. Koupila jsem včera polní okurku,a tam je trochu tužší slupka,to nebudu jako první pokus zkoušet.

Teď řeším doma koupi golfových holí.
Jaké máte vy? chci,aby byly lehké,ale stabilní a aby byly možné položit do lehu. Nevím,jestli jsou lepší kolečka dvojitá nebo jednoduchá. Nevím proč,ale mam nějakou averzi k firmě Chicco. Asi to bude v minulosti vysílaných reportáži televizi,že jsou nebezpečné. Vím,některé staré typy,ale i tak.

Petra75+3 kluci 123532
13.6.2013 13:17:35
No vidíš, Mufi, jaký je Matěj šikulka, on to prostě potřeboval jen všechno pečlivě nastudovat a teď ti předvede, co všechno dokáže. A nic už ho nezastaví v pohybu, vidím to u nás, furt leze stoupá, něco před sebou tlačí, pořád v pohybu, i když už padá na pusu, tak ne a ne se zastavit, to ho musím odchytit a dát odpočinout.

My máme dnes velký den, náš David bude dnes pasován na školáka, mají ve školce loučení, a on je tam vlastně dnes naposledy, protože se bude rekonstruovat kuchyně a do školky budou chodit jen děti zaměstaných rodičů. On je určitě šťastnej, že už tam nemusí a já to obrečím, protože to tak uteklo, nedávno tam nastupoval jako nejmladší a nejmenší a najednou už je z něho velkej kluk.
Mufina + 4 rarášci 5426
13.6.2013 9:59:36
Ahoj, Matěje konečně přestalo bavit jen tak ležet a teď to asi vezme hopem, plazí se už docela rychle, od včerejška leze a stále zrychluje, zkouší si sedat, ale zatím se bojí, když před sebou nemá místo, tak si ho ručičkou udělá tak, že odmete z cesty všechno co mu překáží, když k něčemu zajímavému přileze, chytí se a přitahuje se do kleku, .... pokud ho někdo jistí a on se ještě k tomu drží, tak zkouší stát a zvědavost mu co nevidět nedá, aby se i pustil, zatím u toho zkoumá jen jednou ručičkou,...... tak jsem ho doufám teď moc nepřechválila a už nebude takový lenoch ~;)

Hezký den ~;((
trestidlo 124082
12.6.2013 20:28:31
Děkuji za info, tak mám skoro pocit, že zas bylo něco ve vzduchu, Šárka taky prorvala půlku noci. Ona sice občas v noci nespí, ale málokdy u toho takhle hrozně řve.
Petra75+3 kluci 123532
12.6.2013 9:20:48
Trestidlo, on tu papriku spíš jen ocucává, slupka mu tam nevadí. A zubů má 6, všechny jedničky a pak dvojku vlevo nahoře a dvojku vpravo dole. Začal nás doma hryzat, potvůrka, moc dpbře ví, že nesmí, ale jak se rozdivočí, blbne tu s klukama nebo leze po mě a pak se šibalským úsměvem hryzne.

Včera jsem měla naprosto úžasný večer. Měla jsem nachystané listové těsto, že něco upeču, do toho malý nechtěl spát, asi 6-krát se probudil sotva pár minut po položení a ječel a ječel, venku vyl pes na celou ulici, ale nechtěl se nechat zavřít, vždycky, když jsem pro něho šla, tak mi zdrhnul na zahradu ~o~a honit ho potmě na mokré trávě se mi fakt nechtělo. Takže jsem běhala od postýlky do sklepa a do kuchyně, oba furt ječeli. A když jsem měla těsto konečně na plechu, tak jsem zjistila, že se mi nenahřívá trouba, pokazil se mi horkovzduch, na který jsem zvyklá. Tak jsem to musela péct normálně a jak to není používané, tak to smrdělo a kouřilo po celém domě a trvalo to dvakrát tak dlouho. Se na to pečení příště vykašlu.

Dárky k prvním narozeninám nebudem nějak přehánět, koupím mu malou motorku- odrážedlo, to po klucích je takové robustnější, špatně se na něm jezdí, má vpředu dvě kola. Tak dostane to nejmenší enduro, ať může drandit. A pak nějaké hračky do vany a nějakou knížku a to bude stačit. Máme těch krámů doma nějak moc a není tu nikdo, kdo by to chtěl uklízet.
trestidlo 124082
11.6.2013 16:51:16
Petra75: a tou slupkou u papriky se nedusi? Ale jinak papa teda hezky. Kolik má zoubku?
Edvi+1+1 46083
11.6.2013 13:32:36
Taky tak uz zkousime temer vsechno. Ted totalne ojedl u babicky kerik kanadskych boruvek :)
Pralin 95454
10.6.2013 23:08:35
A mela bych pracovat a delam vsechno ostatni jen ne to co mam:)
Pralin 95454
10.6.2013 23:07:54
Tak tak Peti, vidim to podobne...
Petra75+3 kluci 123532
10.6.2013 23:03:24
Pralin, Šíma už taky ochutnával ředkvičku, ale prý nic moc.~:-D Zato okurky dobrý i se slupkou, zelená paprika taky dobrý, kedlubnu jen olíznul, jinak okusuje jablíčka, banán a moc mu chutnají jahody, co nám vyrostly v truhlíku na balkoně. Kouká mlsně po všem, čím se kolem něj kdo cpe, hned otvírá zobáček a chce taky. Je super jedlík, doufám, že mu to vydrží. Mara jako mimino jedl taky celkem dobře, ale zato teď v 8 letech je to hrůza. Davča se po něm jednu dobu opičil a odmítal i věci, co mu před tím chutnaly, ale už se to zlepšilo. Prckovi teď dávám i věci, které mě u kluků nikdy nenapadly a budu se snažit, aby zkusil hodně různých chutí, ať má ten jídelníček pestrý a zdravý.

[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 8992  [Dalších 8552 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.