Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
24.4.2013 13:59:00
Mufi s tou plísní bych nedělala nic. Já teda plíseň párkrát určitě snědla. Stejně s tím nic nenaděláš a myslím, že tělo si s tím poradí.
Tak a dneska už umíme to pápá Normálně mává pápá![]() |
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
24.4.2013 9:53:03
Matějovi ty jeho horní "1" už taky lezou dlouho, jedna už je venku úplně, ale druhá jen prosvítá pod dásní. A už umí s nimi skřípat
![]() Stalo se vám někdy, že někdo snědl něco zasaženého plísní, ale jasnou? Co jste dělaly? Matouš si už sám otvírá jogurty, nimral se v tom a prej "mami, co je tohle, já to nechci", kouknu, co tam našel (nemá rád větší kousky ovoce v jogurtu) a ona tam skoro přes půl povrchu hnusná zelená placka z plísně fůůůůj!!!!! A trochu samožřejmě už snědl, toho jogurtu, plísně naštěstí ne, ta se mu nezdála. A jogurt normálně bez jakéhokoli poškození kelímku a ex.date 6.5. A Matěj se přesune tím svým couváním přes kus pokoje, ještě předevčírem nepřekročil okruh 1 a 1/2m. |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
24.4.2013 9:12:17
tak u nás ten včerejší řev asi taky zuby, protože nahoře má pěknou bouli na horní dásni. že ty zuby nemůžou vylézt v klidu.
|
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
24.4.2013 8:31:48
Fabieno, to se klidně ale můžou jen zoubky hýbat v dásni, Filda to tak měl... nemusej ještě vylézt úplně ven.
![]() Eminka kromě horečky i špatně spinkala, hodně se v noci budila i když už horečku neměla a kamarádka mi říkala, že to měly její děti před nějakým vývojovým skokem, takže to tak asi opravdu je. ![]() Filda měl horečky týden před Emčou a začal pak hodně mluvit, strašně se rozkecal, všechno zkouší říct... tak nevím, ale něco na tom bude ![]() |
| Fabiena+3 | 124340 |
|
|
24.4.2013 8:25:57
Tak to Emča asi chce nechat za sebou některé jiné holčičky
, protože u nás nového nic... Gab, psala jsi, že Emička měla horečky, u malých dětí je velmi obvyklé, že po horečnaté nemoci (a zejména se to týkalo těch s vyrážkou) přichází vývojový skok, takže mě to nepřekvapilo . Moje malá má už týden teplotu do 38 a nevím proč, včera trošku průjem, doufám, že zuby, ale nevím. A nevím, jestli ji už vzít k dr., když krom mrzutosti jí nic není, jí tedy trochu méně, ale jíst chce a včera chtěla ukrást z talíře chleba bráchovi, nějaká kašička ji nezajímala, musela jsem jí dát kůrky chleba a tedy ta blaženost, když současně s ním ona jedla tu kůrku, to mě taak mrzelo, že nemám v ruce běžící kameru ![]() . Ale nějaký viditelný zoubek rostoucí v pusince nemá, má jich už 6 celkem vzrostlých a jinak mi přijdou dásně úplně klidné, tak fakt nevím... Už aby byla v pohodě, neunavená a ochotná vyrazit vpřed lezením . |
|
|
24.4.2013 7:58:15
Edvi, na tom videu mi Norbík přijde o měsíce starší, než Emička.
Prostě někde úplně jinde. A mluvit se teda rozhodně nechystá. Kromě "bababa, mamama,tatata, nenene" neříká vůbec nic. |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
24.4.2013 7:41:39
Gab. jak jsem říkala
nakonec na tom budou v roce všechny stejně šikulka My ted celkem stagnujem, sice stojí snad od 6 měsíců, ale ted čeká na ostatní, než se spustí sám. máme další slova ham a lala(radio, tv vše co hraje) ![]() |
|
|
23.4.2013 20:54:29
Tak Emča nechtěla asi zůstat pozadu a dneska si stoupla. Bere to nějak hopem.
![]() |
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
23.4.2013 19:06:04
A jinak tedy nedělá ani paci ani nic podobného, ani nehraje na schovku. On jak si fakt hodně vyhraje sám a nevyžaduje pozornost, tak s ním tyhle opičky ani moc netrénuju. Ani toho času není dost. Jo kdysi dávno s prvním to bylo jiné, tomu jsme se víc věnovali, ten třetí se vychovává tak nějak samospádem.
|
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
23.4.2013 19:00:20
Edvi, taky dobré video, malý má tak silné a jisté nožky, určitě se brzo rozběhne sám.
Měla bych taky občas něco natočit, prcek taky občas vyvádí pěkné kousky. Před chvílí honil po kuchyni flašku se zbytkem kofoly a strašně se tomu smál, jak se to tam přelévalo a žbluňkalo. Pak se postavil u židle a než jsem stihla zasáhnout, tak se zřítil pozadu na zem a židle samozřejmě na něho. Ječel jak siréna, ale šli jsme dát piškotek pejskovi, tak na tu havárku brzo zapomněl. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.