Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
22.4.2013 21:21:50
Jasný, rozumím ti.
Pokud bych měla pochybnosti já, došla bych si k soukromé nebo známé fyzioterapeutce, prostě abych se na její úsudek mohla spolehnout. Zkrátka další nezávislý názor. ![]() Já tu jednu takovou mám ,ale ještě jsem ji nevyužila. |
| Fabiena+3 | 124340 |
|
|
22.4.2013 21:04:07
Díky, takže nejsem sama? To jsem ráda
Malé bude 10m za necelé 3 týdny. Já se nějak neženu za dovednostmi, jde mi o to, aby to skutečně nebyl problém, že nic. Jedna rehabilitační mi kdysi řekla, že děti, které válejí sudy, se neplazí. Z plazení by prý mělo být lezení a z válení sudů taky. Ale prostřední to převezl a napřed kulil sudy, pak se asi týden plazil a pak lezl, tak prostě čekám, kdy už něco a ono nějak nic .Aby to nechtěli řešit zrovna když jedeme pryč... |
|
|
22.4.2013 19:59:01
Fabieno, klid, taky se Emička v noci budí a taky pak blbnu...
![]() Emičce bude ve středu 9 měsíců. |
|
|
22.4.2013 19:57:23
Fabieno, ano, Emička se plazí, už docela dlouho. Ale jak píše Edvi, důležitý je, co uměj na konci prvního roku, ale kdy k tomu přesně dojde je celkem fuk.
Edvi, 6. nemoc jsem taky neznala. Jsou to horečky 2-3 dny, vysoké a bez příčiny, tedy zdánlivě. A když klesnou, objeví se vyrážka, Eminka ji měla na bříšku a zádíčkách. Neměla by být na obličeji, to je pak 5. nemoc. Ale fakt se v tom taky moc neorientuju... jak jsem koupila, tak prodávám. ![]() |
| Fabiena+3 | 124340 |
|
|
22.4.2013 19:37:55
Lidi pomozte mi
Malá má 3 dny teplotu a v noci vstává pořád, takže nespím a pak takto blbnu, čtu a příspěvek Edvi si myslím, že psala Gab - ale je tu možnost mě odstřelit ![]() |
| Fabiena+3 | 124340 |
|
|
22.4.2013 19:36:19
Gab, aha, tak to je Emička starší
Nevím, proč jsem si myslela, že je starší moje, my máme 10 měs. až za 3 týdny ![]() |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
22.4.2013 18:16:45
6. nemoc? jak to zvládá, pořádně nevím co to je? Bobek.ty horečky. jinak šikula
![]() My máme dnes 10 měs, 10,2kg a 79cm. Už se to srovnalo ta váha. Jinak holky klid s tím sedáním, dr. na 10měs prohlídce zajímalo zda se aspon přitahuje do sedu. Konečně je fakt hezky tak venku ťapká v botech a je z toho totálně nadšený. Na úplně samostatnou chůzi to ještě úplně není, po čtyřech je to rychlejší ale v prostoru už celkem v pohodě stojí bez opory. Akorát teda moje záda, bud ho věčně tahám na rukách, nebo jsem v ohybu a přidržuju. Myslím, že některé děti jsou rychlejší ze začátku a pak třeba stagnují a jiné to zas najednou rychle zvládnou později a nakonec jsou na tom v roce všechny dost podobně. ![]() |
| Fabiena+3 | 124340 |
|
|
22.4.2013 18:13:57
Gab, ale Emička se plazí, že? Zuzka se neplazí, jen se kulí - válí sudy. Proto bych čekala to lezení, je divné, aby válela sudy a pak rovnou stoupala, ne?
Muffi, to jsem zvědavá, jestli někdo vyhrajeme vojtění ... s holčičkou jsem to opravdu nečekala. Doufala jsem, že s kluky mám za sebou tu pomalejší část rodiny ![]() |
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
22.4.2013 18:03:02
Fab., Matěj se ani nekutálí, stačí mu, když se ze zad překulí na bříško a takto si hraje, když ho to přestane bavit, tak ne že by se překulil na záda, začne řvát. Ale hodně se opírá o dlaně, pak se čertí, když se natáhne po něčem zajímavém, že občas přepadne. Sune se akorát dozadu a má snahu krčit kolínko pod dupku, ale to se spíče točí pak dokolečka. A dost často se někam nasouká a nemůže dál, tak to se taky rozčiluje. Sklapovačky - to je teda malá frajerka, zvednout se takhle v prostoru
Matěj se takto přitahuje jen pokud má trošku výše záda, třeba v lehátku nebo když je opřený u mě na klíně.A taky jsem si říkala, že Kačka byla nejlínější, ale Matěj už ji předběhl, tak taky čekám, že nás dr. pošle na cvičení, až půjdeme na 10ti měs.prohlídku. A taky čekám, že to do té doby nějak zvládne sám ![]() |
|
|
22.4.2013 17:38:19
Fabieno, Emča taky neleze, na kolínkách je taky, péruje, ale neleze. Lezení se může i přeskočit, ale důležitá je osa plazení - sezení - stání. Lézt může začít až když se postaví. Takhle jsem to kdysi někde četla...
![]() A jsou dokonce děti, které prostě nelezou... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.