| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 8992  [Dalších 8312 >>]
Fabiena+3 124340
22.4.2013 14:31:08
Ahoj všem ~x~,

Edvi, zpětně děkuju za fotečky clony, zkusím se tento týden paní u nás zeptat, jestli se jí podařilo to sehnat, jinak někde objednám, k moři to bude dost potřebná věc podle mě.

Gab, obrovská gratulace, Emička teda jede... Zuzka je skoro o měsíc starší, jestli se nepletu, a s pohybem teda nic moc. Myslím, že i můj pomalejší synek byl momentálně už lezec, zatímco ona neleze, jen se kulí a suduje kam potřebuje... Klekne si občas, péruje a leze jí to dozadu, ale jinak zatím žádný posun. Do sedu se přitahuje břišními svaly přes bok a skoro to už má, tak se trošku děsím, měla by snad dřív lézt než sedět, ale my ji neposazujeme,tak nevím, jak jí v tom bránit a jestli to má smysl. Ona dělá něco jako sklapovačky už od 4-5.měsíce, má naposilováno ~;). Takže teď to využívá ke skoroposazení v otevřeném prostoru, nepřitahuje se za ruce, prostě z úplného lehu se přitáhne skoro do sedu a to zkouší fakt mockrát denně a skoro už to má...

No, půjdeme na desetiměsíční prohlídku trošku dřív, tak týden před odjezdem do ciziny, takže jestli dr. usoudí, že máme cvičit, tak zrovna odjedeme a stejně nezačneme hned ~d~. Snad se rozhýbe nějak sama, jinak si budu vyčítat, že jsme odkládali cvičení kvůli dovolené, jenže kdo to mohl při plánování vědět,že zrovna lezení bude dělat potíže, když předtím všechno o.k. ~a~.
Mufina + 4 rarášci 5426
22.4.2013 9:34:24
Emička je prostě šikulka ~;((~R^
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
21.4.2013 20:16:03
Emička si dneska prvně sedla sama! ~R^
Mufina + 4 rarášci 5426
21.4.2013 15:58:20
tak to jsem si taky říkala, jak ty cvalíky udržíte celé dny na rukách a ještě něco uděláte. Matěj je taky těžký, takže když ho nosím, nedělám nic, protože na boku, tak abych mohla něco dělat, ho prostě udržím jen chvíli, on se vrtí, naklání a je zvědavý, takže jednou rukou ho prostě dlouho neudržím.

Svatbu si část rodinky užila, prý byla sranda, donesli i výslužku a tu hned večer snědli, prej "my jsme skoro nestihli ochutnat"~t~ njn, taťka určitě furt klábosil a děti lítaly jak čamrdy, ty odpadly jen co se převlíkly do pyžam.

Na zítra mi babi vypověděla hlídání, prý jí není dobře, tak to bude docela zajímavý jít vytahovat stehy po odstraněných znamínkách s Matějem v náručí a divokým Martínkem. A ještě je to ve druhém patře bez výtahu ~l~ Tatínek opět nebude doma, jedou s Mat.na dvoudení pánskou jízdu a pak má hned po příjezdu 4 dvanáctky v práci. A taky máme rodičák, na ten zřejmě s dětmi taky nepůjdu, to by se nedověděl asi nikdo nic ~y~

21.4.2013 12:59:12
Tak u nás šestá nemoc. Druhý den vyrážka.

Andrýsku, super, že kozí kaše Honzíkovi jede! Konec konců, koza jako koza, že? ~t~
Já ani nevím, kolik Eminka váží, jdeme až na 10ti měsíční v květnu, ale snad už bude mít přes 8 kilo.

Péťo, nemůže to být alergie? ~d~
A máte nabitej program teda, u nás je to takový lehárko domácí. ~;)
Petra75+3 kluci 123532
20.4.2013 22:53:13
Gab, chudinka malá Emička, takové horečky, myslím, že to může být od zubů, tak moc?
My máme jiné trápení, malý má už třetí den zarudlé oči, doktorka mu napsala nějaké kapky a na noc mast, tak s ním bojuju, protože vždycky pevně stiskne víčka a brání se. Ale moc se to nelepší, furt si ty oči šudlá ručkama, a je takovej nějakej celej olezlej, chudáček, a to měl vždycky takovou pěknou tvářičku jako samet.

Byli jsme dnes skoro celý den mimo, Mara si dnes zahrál za dvě družstva, napřed u nás se stejně starýma, to chytal, a odpoledne jel ještě se staršíma, bylo jich strašně málo, tak ho trenér taky postavil - proti klukům až o tři roky starším a o hlavu větším. Tak si to užil. Přijeli jsme domů, kluci byli pořád nějací bujní, tak jsme ještě obešli dědinu. Myslela jsem, že brzo odpadnou a půjdou chrnět, ale oni ne, koukali jsme spolu na S tebou mě baví svět a tak šli spát až před desátou. A já mám dost, doufám, že mě mrně nechá vyspat.
Andrýsek + 2 109157
20.4.2013 22:04:29
Gab, teda a stále k večeři jedeme na kozí kaši a teda úspěch, úspěch, úspěch....ta mu jede ~t~ tak neměl skoro žádné mléko z "kozy", tak teď má kaše od kozy ~y~
Andrýsek + 2 109157
20.4.2013 22:02:55
Holky, tak já Honzíka na ruce mít nemůžu, má už přes deset kilo v 8 a půl měsících, už to, že ho občas musím přemístit mě stojí dost sil, mám v háji kolena i záda....sámo, že ho občas mám na klíně, ale spíš jde o to zvedání a přenášení, to je mazec.~5~
19.4.2013 20:38:41
Tak já mám momentálně Eminku na ruce taky furt, ale ona měla teď dva dny horečky, 39,5 to neměl ani Filda. Asi zuby.
Jinak je to plazilka, už se staví na kolínka a houpe se na nich a když s ní ležím na zemi, stoupne si u mě.
Večer usínání furt v pohodě, položím, plácám po prdelce a do 5 minut spinká. V noci nekojíme a ani už doufám nezačneme. Nechce jíst jogurt, vyloženě jí nejede. Musím na ní něco vymyslet...
Přes den spí jen v kočárku, buď doma, na balkoně nebo venku. Spí dvakrát, ale večer už bývá pěkně ukňouraná.
Mufina + 4 rarášci 5426
19.4.2013 19:09:26
pěkně si nás ty děti vycvičily ~;)

Peti, usínání je u nás poslední dobou taky bída, jak píšeš, na klíně, položit se nechá jen když už je fakt unavený a chce se mu spát, jinak hned pozná, že ho chci položit. Občas to dělává i přes den, jak vidí, že se blížím k dece nebo lehátku, začne protestovat. Ale u nás zase kočár nabývá na oblibě, když už nevím, co s ním, tak ho tam dám a uhoupu, pak spí třeba i dvě hoďky, v tomto je zlatý, ani kočár se nemusí hýbat jako ještě nedávno, no ale to byla zima a hnus, tak komu by se tam chtělo ležet, že jo.

U nás v noci přímo rubalo, dopo pršelo, teď jen pod mrakem. Dva starší jdou zítra s tatínkem na svatbu, tak jsem zvědavá, s jakou přijdou, bude to pro ně zážitek.
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 8992  [Dalších 8312 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.