Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
2.4.2013 14:26:33
Ahoj,
sluníčko je teď tady u nás, to je tak příjemný pohled ven, jen kdyby bylo vidět přes ta naše upatlaná okna Ale nějaký větší úklid se odkládá až na svatéhp dyndy, anebo až nebude pan prcek ustavičně páchat sebevraždu. Zrovna si dal takové pěkné čelo o skříňku, u které klečí.Změna času se asi nestihla projevit, protože večery jsou u nás hrozné i bez letního času, včera zase tak vřeštěl, a to i když už jsem si s ním šla lehnout. Pořád někam lezl a ječel, když jsem ho chtěla přidržet vleže, musela jsem s ním jít zpátky do obýváku a ječel další hodinu, než padl únavou. Asi brzo padnu taky. Nebo, a to je horší, si půjdu léčit nervy pojídáním zásob sladkostí, co včera kluci donesli. Měli tak dvě a půl igelitky , to když jim sežeru, tak budu určitě super klidná a taky super vyžraná. Ne, nic, žádné pojídání, beru kočár a jdeme do školy vyzvednout zbytek smečky. |
| Kačula + 3 | 80437 |
|
|
2.4.2013 13:55:56
No nic, to slunicko byl jen chvilkovy zachvev, uz je to zase depka.
Jak jste se srovnali s letnim casem? Adam celkem v pohode, tak jsem rada. |
| Kačula + 3 | 80437 |
|
|
2.4.2013 11:27:03
Tak konecne sviti slunicko, hned je to lepsi, akorat tvrdnem doma, ptz kluci jsou nemocni.
Nocnik zkouset zatim nebudu. Adam ma dva zuby. V noci se zacal budit a nejde mu pak usnout, tak trochu bojujem. I pres den spi mizerne, asi kuli tem zubum. A furt chce nosit, chvili si hraje a pak hned jeci, ze chce zvednout a to u nej sedim. Furt doufam, ze se to zlomi, ale vypada, ze bude kvalitni zavislak. |
| Pralin | 95454 |
|
|
1.4.2013 22:54:42
Treštidlo já taky plánuju dávat Maricku na nočník hned jak zacne sedet, vidim to i u kamosky, ze po kazdym ranním a odpoledním spaní posazuje syna na nocnik a on se tam vycura a odpoledne i vykaka...jde o zvyk, on si zvyknul, rekla bych ze hodne zalezi na diteti, rozhodne bych nenutila...ale je to pohodlne minimalne z toho duvodu ze se hezky vykaka do nocniku a nemusis utirat pokadenej zadek a taky bych rekla ze se s nocnikem seznami.....bertika jsem taky posazovala hned jak zacal sedet ale nepravidelne, nevim jestli to bylo tim, on je celkove hodne sikovnej ale byl ve 22mes bez plinky.
|
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
1.4.2013 22:15:23
To já jsem taky s Eminkou v pokoji, než usne. Ležím vedle ve své posteli a hladím jí nebo plácám po prdelce nebo držím za tlapku... jak zrovna potřebuje.
![]() |
| trestidlo | 124082 |
|
|
1.4.2013 21:48:28
holky, děkuji za dobre tipy s nocnikem. já uz naštěstí jakžtakz vyřešila usinani, uz to Sarka zvládne sama v postylce, sice ne do pěti minut, ale aspoň tak. a potřebuje mi abych byla v pokoji, ale to nevadí.
předtím usinala zásadně u prsa, občas bohuzel v nosítku, tak mi tohle přijde úplně zlate. tak teď jeste aby spala celou noc;);) |
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
1.4.2013 19:39:42
Edvi, přiznám se, že na tom dobrým spaní nemám nejmenší zásluhu. Prostě je Emča zlatíčko, ve všem. Krásně papá, spinká, je usměvavá...
![]() S nočníkem naprosto souhlasím, dokud dítě aspoň trochu nechápe, co by mělo na nočníku dělat, nemá to cenu. Je to náhoda, pokud se to povede, ale rozhodně tím dítě nezačne svěrače ovládat. |
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
1.4.2013 18:35:25
Nočník plánuji asi jako Edvi, tak příští rok přes léto ideální.
Kluci přišli utahaní, bude se jim dnes dobře spinkat. Teda Matějovi to je jedno, ten se vezl v kočáru, prý to byla šichta utlačit ho nebo utáhnout, tak je hin i tatínek. Matěj dnes a včera snědl na oběd co jsem mu uvařila ![]() Edvi, prý má ve ST sněžit zas. Nevím proč, ale tentokrát mě to tak nezdepkovalo jako předchozí dny, asi proto, že nemusím ven. |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
1.4.2013 16:25:32
No nocnik urcite ne. Sice sedi ale sverace zacne dite ovladat kolem dvou ket. Tudiz zacinat brzo mi prijde jako zbytecny nacvik.
Spani teda Gab.nechapu!!!! :) my to mame taky porad se rvanim i usinani behem noci. Nic moc. Pocasi silene silene silenevcera nas vecer prohrnuli. Museli jsme k babicce a jsem rada ze jsme zpatky a v poradku. A zacal chodit po kolenach. Jako bez ruk na stojaka ale po kolenou.to jsem jeste nevidela. A tanci takhle. |
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
1.4.2013 13:36:06
Třeštidlo, nezkouším, taky nám sám od sebe ještě nesedí, ale hned jak začne, jdu na to, nechci s ním pak řešit problémy jako s holkou, tam jsem zaspala čas a nočník se řešil ještě ve třech letech
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.