| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 8992  [Dalších 8222 >>]
Andrýsek + 2 109157
3.4.2013 10:25:20
Já manducu pořídila v září od kamarádky a prodala jsem ji před měsícem na Aukru, malej v ní vůbec nechtěl být, na podzim se mu v ní moc nelíbilo a teď už vůbec ne....což mě docela mrzí, tak hold budeme jen kočárkovat, no ~d~
Andrýsek + 2 109157
3.4.2013 10:23:50
Gab, vše nejlepší ti přeji ~x~
Petra75+3 kluci 123532
3.4.2013 10:13:53
Gab, všechno nejlepší ke kulatinám.~x~

Kačulo, myslím, že je to u něho kombinace žárlení a nechuti dělat cokoli, co mu kdo přikazuje. On je hrozný paličák, už odmalička, když se kousne, tak fakt ztuhne a nereaguje na nic. Vždycky mu říkám, ať radši nadává, ať to ze sebe dostane, protože já kolikrát nevím, jestli má důvod se vztekat, jestli mu třeba není blbě, nebo jestli to jen hraje, fakt nevím. V pátek jsem je vezla k babičce, byli jsme domluvení, že si je vezme na noc a půjdou do kina. No doma před odjezdem scéna, že nikam nejede, nechtěl říct, proč, tak jsem mu navrhla, že může klidně zůstat doma, že mi místo kina pomůže uklízet, tak radši odjel, s nikým se nebavil ani s babičkou. Kino dali nakonec v klidu, ale pak večer mu babi naměřila 38,3 a málem jsem už startovala auto. Nakonec tam zůstal, vyspal se a druhý den byl v pohodě. Bojím se, že jednou nepoznám, když to bude vážné.
Kačula + 3 80437
3.4.2013 9:59:20
Gab, taky preju vse nejlepsi k narozkam!!! Hlavne zdravi, zdravi a zdravi. Manduku mam, slava za ni, ale on v ni vydrzi jen chvili, nevim proc, bud ze blbe vidi nebo nechce byt tak natesno. Tak to prostridavam. On jeci i v naruci, protoze jdu treba do kuchyne a on chtel jit za brachama nebo mlatit andulce do klece....a vydrzi pak jecet i u me dokud ho nezabavim, jenze musim taky neco doma udelat. Takze jeci dost casto. Uz nekdy vaham jestli delam dobre, ze ho furt nosim, ale na ten krik nemam nervy, u me preci jen nejeci hystericky jako na zemi. Njn, uz jsme si s muzem rikali, ze kdyby byl Adamek nase prvni dite, tak dost mozna zustane jen u ~t~jednoho :-) :-) :-).
Peto to je mi lito, ze David nechce do skolky. Myslis, ze treba trochu zarli nebo proc? Nas David ma ted nejake zarlici obdodi.
Mufina + 4 rarášci 5426
3.4.2013 9:24:05
Gab. blahopřeju k narozeninám ~x~ a ať máš vše k tomu, abys byla šťastná a spokojená ~;((

Tak u mě jsou na prvním místě tatranky a dobré oplatky, když není, tak čokoláda. A taky doma nesmí nic být, jinak se neudržím a sežeru to. Nepeču už ani moc buchty, jinak pořád ujídám. A do předporodní váhy mi chybí shodit 4-6 kg, ty 2 kila pořád lítají nahoru dolů.

U nás hustě chumelí a těch 20cm, co mělo napadnout za celý den bylo překročeno už přes noc. A do toho fučí.

Včera jsem byla podat přihlášku Martínkovi do školky. Prý se hlásí moře dětí, už včera bylo tolik přihlášek, kolik míst je volných a dnes je taky ještě zápis, tak jsem zvědavá, jak dopadneme, ráda bych aby Martínka vzali dokud je tam i bráška a taky potřebuje i jiný kolektiv než jen maminku.
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
3.4.2013 8:30:44
Kačulo, co šátek nebo Manduca??? Nepomohlo by? Když je Eminka mimořádně plačtivá a chce nosit, dám ji do šátku a je dobře.

Já jsem po porodu shodila na předporodní váhu plus 5kg, což je prý klasická zásoba, co si tělo na dobu kojení schová. Už se mi jednou podařilo dostat váhu o dvě kila níž, ale během týdne byla zpět. Při kojení prostě nezhubnu. ~d~
Čokoláda je pro mě mor. Neměla bych kvůli Emče a jejímu atopu, ale neudržím se. Nejen, že jí máme tuny po Velikonocích, ale navíc jsem měla včera velmi kulaté narozeniny~f~ a mám zásobu až do důchodu. No, doufám, protože jestli to sežeru všechno, budu mít sto kilo nato tata.~q~
Petra75+3 kluci 123532
3.4.2013 8:06:43
Tak já těm čokoládám taky bohužel neodolám vždycky, taky jsem přes zimu nabrala něco z těch shozených kilo,~n~ já prostě při kojení nehubnu, ale přibírám.

Kačulo, malej se nosit nechce vůbec, je skoro pořád na zemi v pohybu, ale že by to bylo lepší, to nevím, stejně nic neudělám. A tvého Davídka je mi líto, že to hůř nese, že na něho máš málo času. Zato náš David se zas ráno předvedl, Zase řev, scéna, zase jsem oblékala sochu, on prostě nechce jít do školky, když se ptám proč, tak prý ho zlobí paní učitelka,~:( přitom se mu jeho učitelka od předškoláků včera konečně po dvou měsících vrátila do práce, takže ho určitě zlobit nestihla.

A to včerejší sluníčko hřálo jen přes okno, venku byla pěkná kosa a to, co vidím z okna teď, to je noční můra, myslím, že zatáhnu žaluzie, rozsvítím všechna světla a budu sama sobě předstírat, že jaro už je tu.
Kačula + 3 80437
3.4.2013 7:50:35
S cokoladou je to u me taky katastrofa. Klukum koledu tajne ujidam, zatim na to neprisli :-). Cokoladu dam na posezeni, hruza, ale nemuzu si pomoct. Nic doma nesmi byt.
Adam vubec nevydrzi na zemi, kdyz uz tam je a nezacne rvat hned, tak knoura a knoura a pak zacne rvat, furt ho mam v ruce. Jsem doufala, ze jak se zacne pohybovat, tak se to zlepsi, ale nic. Uz z toho mam obcas depku, potrebovala bych se vic venovat Davidkovi, je ted nejak litostivy, jenze s 10kg v ruce, toho moc nejde.
Edvi+1+1 46083
2.4.2013 21:09:49
No ja teda neodolavam a statecne likviduju vykoledovanou tasku.~8~ nastesti mam aspon o 4kg min nez pred tehu cimz se uklidnuju ale spis bych si mela najit duvod proc se vic ovladat. Ma spotreba cokolady je fakt znacna. I kdyz se krotim tak mam tabulku cokolady max na dva dny.~a~
Mufina + 4 rarášci 5426
2.4.2013 16:42:52
Petři, tak to seš dobrá, že tak statečně oddoláváš sladkostem ~R^ , mě snad ta žravost neopustí nikdy, včera jsem pekla koláčky a v noci vždy když jsem dávala Matějovi mlíko jsem jeden sežrala ~a~
Úplně s Tebou soucítím, co se řevu týče, mě to stačí občas a zabírá nošení, ale v noci nebo v 5 ráno to pro mě není to pravé ořechové.
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 8992  [Dalších 8222 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.