| Lucie+3 | 110616 |
|
|
8.11.2012 16:40:56
Jani diky... asi si ji zajdu nekam zkusit, vcera ji mela na sobe Eliii... tak se mi libila... jeste se mi libi, ze jde zkracovat a prodluzovat tu operku....
|
| Lucie+3 | 110616 |
|
|
8.11.2012 16:39:24
Se mi to odkliklo.. zub roste me
![]() Tri moudraky mam venku, dalsi roste ted nevim proc mi musi rust zuby vzdycky kdyz kojim ![]() Jinak mala si uz hezky najisto bere hracky z ruky, kdyz ji nad ni hracku podrzim, vezme si ji, driv jednou, ted uz obema rukama. No a vcera mela hnusnou koliku, ne nejaky prdiky... bylo to strasny, mela krece... pobrecela jsem si s ni... nakonec jsem z ni dostala rourkou takovy desny prdy.... desne ji to ulevilo, pak byl usmev na tvari... |
| A & D | 120788 |
|
|
8.11.2012 16:38:30
Nevim jak Beco ale u Manducy lze popruhy krizit, ja tak nosila a dobry.
|
| Lucie+3 | 110616 |
|
|
8.11.2012 16:26:08
No ja prave nejsem moc siroka v ramenou, a jestli se mi podari jeste nekdy zhubnout, budu v ramenou zase jak tintitko...tak se bojim aby mi Manduca nepadala... jinak jako takova je mi sypmaticka hodne...
Lenko, jak ti sedi na ramenou? Jinak ta latka navic je dobra v tom, ze to dite v ni drzi, takze muzes prehazivat z bricha na zada a zpet, z rodice na rodice klidne spici dite v nositku bez problemu a jeste bezpecne... to je fajn. Navic uz delaji tri druhy Bec a ty dalsi dva bez te latky... No nevim... dam jednu fotku, jak nosime venku, fotila me Lucka mobilem... Lenko, tak to vypada, ze malej s necim bojuje... To ockovani... ja stale vaham... jde o to, ze ma doma dva bacilonosice a ty mi stale malou necim ohrozujou, jak zacnou srajdit nebo blindit, tak to chytne chuderka mala hned... Jo, a roste nam zoubek..... |
| HelenaPa | 48800 |
|
|
8.11.2012 12:20:24
Jak se mi tohle povedlo?
![]() ![]() |
| HelenaPa | 48800 |
|
|
8.11.2012 12:20:05
Luci, oproti manduce tam byla u Beca jedna vrstva mezi námi navíc. A taku je pro štíhlejší ženy.
Leni, Rotaviry máme doporučené jen kvůli tomu Kubovu problému se zvracením. Jinak mi Dr,. říkala, že to běžně nedoporučuje. |
| HelenaPa | 48800 |
|
|
8.11.2012 12:17:02
Luci, oproti manduce tam byla u Beca jedna vrstva mezi námi navíc. A taku je pro štíhlejší ženy.
|
| A & D | 120788 |
|
|
8.11.2012 11:33:31
Ja malou nosim spis doma, obcas do skolky, do kramu a tak. Chci si poridit nejake mei tai, uvidime. Ted ji nosim v elastiku a nez ho navazu, muze se ubrecet.
|
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
8.11.2012 11:27:16
Manducu mám tuto
![]() |
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
8.11.2012 11:19:49
Ahojky,
v noci docela spinkal, tak snad to neni nic vážného, ale občas chrčí, kýchá a i zakašle, do očička jsem mu kápla to mlíko, vůbec mu to nevadilo taky ho hodně bolí bříško, to jsem zědavá kdy ho začne odeznívat. Jinak večer jsem ho nakojila v sedm a spal až do půl třetí Měl taky co dohánět, když přes den tomu nedá. A budíček v 5h, tlačil jako blázen, kdyby nebylo těch prdů spinkal by ještě lépe.Lenička má očkování jen na meningokoka, protože v té době v Ústí na to děti umíraly. No a malému dám jen povinné, kdyžtak uvidím časem podle situace. Rotaviry prý prodělá každý z nás, Lenča už to má taky za sebou a zvládla to dobře. Nikdo jiny jsme to nechytli, asi jsme už imunní. |
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.