| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 3318  [Dalších 3158 >>]
A & D 120788
8.11.2012 11:18:05
Ja mela na mladsiho syna taky Manducu a byla super a ted se delaji i ruzne barevne a limitky, uz neni jen ten zaklad ctyr barev nebo kolik to bylo. Běluša ma cucavou, uz jede asi 45 min. ~t~
Lucie+3 110616
8.11.2012 10:59:49
Ja jednou taky mela zablokovany kycle, musela jsem doma cvicit na mici... ale to je uz davno.
Ale bolelo to dost... mela jsem problem vstat i z postele...

Helen, v cem ti Manduca vyhovovala vic? Ja nosim Beco a je v pohode, bojim ze by mi Manduca byla velka pres ramena... chtelo by to nekde vyzkouset... a na to ja ted nemam moc naladu, nekde pobihat....
No ale asi to zkusim... jen me trosku mrzi, ze nemaji atraktivnejsi vzhled ~f~

Jo a vadi mi, respektive si nedovedu predstavit, jak dostanu prcka bezpecne na zada... u Beca je to jednoduchy, prehodis si ho jako batoh...

Ty rotaviry jeste promyslim, cetla jsem ze se musi davat do 24 tydne... jeste se na to mrknu.
Ja nejsem proti ockovani, nejradsi bych malou nechala ockovat proti "vsemu"... ale bojim se pripadnych problemu, nezadoucich vedlejsich ucinku a rizik, ze bych ji nejradsi na druhou stranu nenechala ockovat vubec...

Tak co ten Vasik?
HelenaPa 48800
8.11.2012 7:28:29
Luci, já jsem měla zablokovaný kyčle, třísla nebo co to bylo. Ale za 3 dny to bylo dobrý.

Na ty rotaviry se poptej Dr., dá se to jen v určitém hodně nízkém věku, tak ať to neprošvihneš.

A nosítko budu kupovat Manducu, ta mi víc vyhovovala, když jsem si ji v obchodě srovnávala s tím Becem.
Lucie+3 110616
7.11.2012 23:46:27
Tak at je Vasikovi lip ~6~ pak napis co to je / bylo... teplota muze byt i od zoubku...

Jinak Tobis mel teda ucpanej kanalek... musela jsem mu to masirovat, no byl to des, musela jsem mu kapat i nekolikrat za noc kapicky a masirovat u kazdyho kojeni, to byl opruz...

Nechcete nekdo koupit Beco nositko?
Je jako novy... Tobisek v nem byl asi petkrat ... pak az Šarlotka, venku v tom byla trikrat...
Je neposkozeny... prodam za dobrou cenu... jsem s nim hodne spokojena... jenze jsem se zamilovala do stejnyho s fialovejme jelenama ~f~ tohle je modry, jak je v denicku ve fotkach....
Lucie+3 110616
7.11.2012 23:38:17
Jinak Belinku jsem tedy mela za podstatne mensi prdelku , vzdyt nema zas o tolik min nez Šarlotka, ta sice vazi sest kilo, ale pri narozeni mela 3710 g... tak jste holky sikovny, to je super... jo a brisko ma teda pekny ~:-D

Helen, Hanicka mi prijde srandovni, jak se umi krenit :-)
A co tvoje koncetinky... taky jsi neco resila, tak dva tydny zpatky, zrovna kdyz sem ja taky nemohla chodit...

Uvazuju o ockovani proti rotavirum...

Lucie+3 110616
7.11.2012 23:34:45
Leni, to me mrzi... co je Vasikovi?
Ja nevim, jestli bych neco davala pri 38 v zadecku... ale nejsem v tve situaci, ted se mi uvazuje jinak, nez kdybych mela horky miminko...
Nehnala bych se do sirupu, ale radeji dala kousek cipecku, paralenu.

Ocicko - malej mel zanet a meli jsme na nej troje kapicky vcetne atb, nepomohlo nic, az materske mlicko, takze se toho neboj a klidne mu tam trosku mlicka strikni... to mu neuskodi ~;)

Jani, ja z toho dnesniho pocasi taky nebyla nadsena, dlouho jsem rozmyslela, jestli tam vubec mam strcit nos... sla jsem nakonec s nositkem a lehce jsme zmokli ~:(

Plenky jsou rozdany, tak jsem rada, Pampers si vzalam Lassie a pro ty druhe se dnes stavila Eliii...

No... co jsem to chtela ... jo, Lucko, s nausnickama jsem jeste nemanipulovala, az dnes kvuli tobe :-)

Byla jsem rada, ze se s ouskama nic nedeje, dokonce ani nezruzovela... nic, super... tak jsem na ne radeji nesahala... no dneska to je asi 9 dnu, co je ma, tak jsem to zkusila a v pohode, nejdriv jsem s nima hybala dopredu a dozadu, bez problemu, potom jsem protacela taky dobry... jde to.
Necham ji je tak rok... pokud tak dlouho vydrzi... chtela jsem je puvodne menit po mesici, ale proc, jsou hezky a nijak neprekazej...
Potom az budes menit za zlate, tak hlavne poradne nove nausnicky vyvarit, tim spis kdyz uz v ouskach byly...

-Leník- 106699
7.11.2012 21:06:35
Leni klidně ten čípek přepul. Mě to říkala lékárnice, že pokud nemá tu danou hmotnost, tak dát adekvátní část dle aktuální váhy. Nebo bych zlusila zábal (i na hlavičku je to velká plocha)ať je brzo líp!!!
A & D 120788
7.11.2012 21:05:19
Leni, ocicko jsme nejdriv kapali ophtalmo-septonexem, ten lze volne koupit. Male ale nezabral, tak ji dr napsala tobrex. Toho Nurofenu bych se nebala, u toho cipku se blbe odhaduje, kolik ho odriznout... Jak bych v zadecku namerila k tem 38,5 asi bych uz neco dala...
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
7.11.2012 20:25:15
Jo a nevíte co se dává takto malým prckům na teplotu? Panadol čípky jsou od 9kg a Nurofen od 6kil, ten by mohl ale čípek by byl asi lepší. Od jaké teploty by jste něco dali?
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
7.11.2012 20:23:35
Jani, co ti dr. dala na to očičko? sjedu zítra do lékárny
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 3318  [Dalších 3158 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.