| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 8425  [Dalších 8245 >>]
Annaka 93428
5.5.2014 21:25:13
Ajeto, nevím, jestli už máš výsledky a taky samozřejmě nevím, jak jsi to doopravdy napsala, ale naděje umírá poslední ~;((. A pak ta rodina je stejně důležitejší. A když na to přijde, tak to můžeš za nějaký čas zkusit znovu, budeš dál a třeba to půjde lépe ~d~.
mochito 37531
3.5.2014 14:16:05
Taky jsem si vzpoměla na a je to. Tak třeba to vyjde a když ne, tak svět nespadne, i když takové věci mrzí...důležitej je ten skvělej chlap a děti~s~

Judy, tak to chápu rozladěnost, vím jak jsem se třásla, aby nám vše klaplo a neodložili nás třeba pro nemoc, prodlužuje to starosti a nervy. jo, člověk nenadělá nic.

My pusu stihli, máme se dobře, furt něco předěláváme, malovali jsme, tak měním design ložnice, lítají prachy z okna jak holubi na náměstí~;) Už se musím krotit, mám mateřskou jen do října a pak budu doma zadáčo, tak něco musím ještě naspořit.

A Ondrovi je dneska 8 let.

tussi
  • 
3.5.2014 11:29:28
Ajeto - jsem na tebe myslela. Hele, jsi si jista, ze je to uplne naprd? Jako jasne, je lepsi prijemne prekvapko nez studena sprcha....

My jsme libacku pod rozkvetlym cimkoliv nejak zazdili. Jednoduse nestihli. Dopoledne jsme tak nejak fungovali bezne, pak volal muzuv sef, ze muz odpol jede, takze pak honem honem - ja v kuchyni, chlap kolem zvirat... pak jen pusa na rozloucenou a byl fuc. No a dnes je tu pout, a jasne ze musi byt hnusna kosa a krape.
A deti jsou protivky.
Judy+2 95918
3.5.2014 10:35:52
A kdyz jsme pak volali na preobjednani, tak tam zas nikdo o te nemoci nevedel a porad nas vsude prepojovali, nez z nich vylezlo, at si zavolame za dva tydny. Tak jsem z toho takova rozladena. Uz jsme meli vse nachystane, Tomi je zdravy. Ted zase budeme cekat kdovijak dlouho. Uz tak ten termin byl pitomy. Starsi mel v patek volno, ale nikam jsme ted ani pristi tyden nemohli jet. Ach jo!
Judy+2 95918
3.5.2014 10:32:35
Tak my byli v patek na prijmu na ORL. Vyridili jsme prohlidku a veskere papirovani. Pak nas poslali domu, at prijedeme v nedeli odpoledne uz na luzkove. Byli jsme spokojeni, jak to mame hezky vyrizeno. No a za hodinu telefon z nemocnice, ze operater je nemocny a rusi se to ~:(
a je to? 72327
2.5.2014 22:24:54
Tak jsem to asi celý dojebkala. Ucucávám tady nějaké růžové rádoby šampaňské a smiřuji se asi se svým nejvyšším titulem v životě - prodavačka drogistického zboží ~;)

Ale je to dobrý, hned po zkoušce jsem volala mojemu a svěřila se mu se svými dojmy. Rovnou jsem se zeptala, jestli se po tom výbuchu můžu ještě vrátit domů, případně si jít aspoň sbalit. Vzal mě na milost pod podmínkou, že mu uvařím oběd.

V obchodě jsem koupila pizzu.

Ještě že ho mám ~s~
a je to? 72327
30.4.2014 16:41:40
Už jsem na to přišla...abych zítra nemusela se svou alergií smrdět někde pod rozkvetlou třešní a čekat, kdy mě můj muž oblízne, tak si něco vytisknu, vymaluji, ráno to vytáhnu z pod polštáře a mám po starostech.

Annaka 93428
26.4.2014 20:48:52
Ajeto, též moc drží palce ~;((.
Naše holčičky tedy nikoho neobjímají, max bráchu :-). Ale jinak voda, kamínky, hmyz apod. u nás taky frčí ve velkém. A taky očas najdu mrňouse na stole, jak si s něčím hraje ~:-D
Jo a hurá, dočkala jsem se oslovení maminko ~s~.
Judy+2 95918
25.4.2014 21:42:03
Ajeto, držím palce na zkoušku. Škoda, že nebydlíš blíž, pomohla bych Ti, je to můj obor~:-D Nebo se proměním v mouchu a budu napovídat ~;)
Jerry, ty holky jsou všechny stejný. S náma byly na hotelu dvě stejně staré holčičky a pořád našeho objímaly a chytaly za ruce. Ten to moc nechápal,co po něm chtějí. Sice se mazlí s bráchou, ale cizí děti se takhle na něj ještě nevrhaly ~m~
mochito 37531
24.4.2014 15:36:02
A je to, tak ať matiku zvládneš~;((
Prázdniny myslela asi velikonoční ne? Teď 17. a 18. byly.

Už jsme bez vší, ale je to humus, ve škole se to točí, stačí, aby to jedna rodina zanedbala a může člověk začít znova. Něco jsem o tom načetla, tak příště už panika nebude, ale radši bych už žádné příště nezažila. Malýmu hlavu prohlížím každý den a asi mi to chvíli vydrží, koukám i v MHD lidem do vlasů...

U nás je teda mluvení nejoblíbenější věc, komentuje úplně všechno, dost věcí jí rozumí i cizí. A pak lezení do výšek, onehdá jí najdu na jídelním stole, jak si hraje s párátkama. Venku všechno do rukou, je totálně špinavá, no prý normální dítě, jak mi poučila kámoška~t~ páč já takové věci od Ondry neznám.
Také miluje vodu, kamínky, zastavuje se u brouků a úplně výská na psi a děti. Jak vidí chlapečka, tak se k němu vrhá....si budu muset asi brzy pořídit zbroják~;)
Jídlo celkem taky dobrý, hodně se zlepšila, ale faldy už mít nebude.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 8425  [Dalších 8245 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.