| a je to? | 72327 |
|
24.4.2014 12:39:21
Na prvního máje budu sedět nejspíš po celý den na záchodě s průjmem. Mám 2.5. poslední možnost spravit matiku. Už mi ani nejde o výsledek, jen to chci mít za sebou. Mám tady kupu letáků a vzorků papírů, co si chci roztřídit do obálek, potřebuji se začít věnovat tomu, co by mě mohlo "uživit" na dalších pár let, pokud bych zůstala v obchodě jen na zkrácený úvazek.
Jsem v šoku,...ony byly nějaké prázdniny??? Malá se začala postupně olupovat a druhý den ji trápí rýma, občas kašel, teplota. Včera hodila slušnou grcku, ale myslím, že to měla hlavně z toho, že po vypití sunaru místo aby ležela, tak skákala se starší na trampolíně ![]() No tatínek je v tom samozřejmě ještě podporoval... Mluvení se u nás prostě nekoná. Ležela jsem včera vedle ní, chtěla po mně podat dudlík a vyšlo z ní něco jako DEJ. I natáhla ruku. Tak jsem začala kout železo, dokud bylo...no nebylo žhavé. Když jsem jí řekla: řekni máma...tak slezla z postele a zdrhla. Jdu si dát palačinky. Byla tu objednávka jak blázen, obě natěšený, tak jsem toho udělala pro celou lodní posádku a každá snědla jen jednu. Abych šla nabídnout i sousedům ![]() |
| Judy+2 | 95918 |
|
|
23.4.2014 22:20:36
Tak nám se vši i neštovice zatím vyhnuly. S broučky bych měla největší problém já, protože mám delší a husté vlasy, chlapy beru strojkem, batole má vlásky jemné.
Neštovice už mě pomalu začínají trápit, starší má 7,5 let. Ale zase rozhodně nejsem typ matky, která by vodila děti na návštěvy k nemocným. Člověk nikdy neví, co kdy může mít komplikovaný průběh a pak bych si vyčítala, že jsem to sama přivodila. Jak jste prožily prázdniny? My byli na Vysočině, tak jsme si to krásně užili. I počasí bylo fajn, i když první dva dny velká zima. Drobek zatím věty dohromady nedává, i když nedávno vyplodil zázrakem: "brr brr mlask mlask néné". To mělo znamenat že v předsíni (brr brr) tatínek (má název jako klapavé zvuky koníčka, protože si spolu čtou knížku o zvířátkách) není ![]() Příští týden jdeme do nemocnice s malým na operaci slzného kanálku v druhém oku. Má to být jen na dva dny, tak snad to bude OK. Líbal Vás už někdo pod rozkvetlou třešní? U nás kvetlo před svátky, teď už máme odkveteno. Tak nevím, co budeme na prvního máje dělat??? ![]() |
| tussi |
| • |
20.4.2014 9:51:48
U nas je kureci zasadne Eddie :D (po jednom utocnem kohoutovi).
Slovni zasoba obou! malych se rozsirila o ""No aaaa"" , pouzivane v naprosto prislusny okamzik, kdy to rodicum vezme slova ust.. Denda vcera sebou placl o zem, plakal, vzala jsem ho do naruce, a ptala jsem se ho: ""Ty jsi chtel na ruce?"" ""Joooo"" vzlykal. Ja: ""Ted uz ale jsi na rukach, ze?"" ""Joooo"" vzlykal dal. ""Takze uz nemas duvod brecet?"" ""Neeeee"" a vzlykal jak o zivot. :D A mlada, prestoze se vzdycky nasackuje ke klukum do houpaciho auticka (ritual po nakupu), dnes vystoupila, ze nuuuuda. Pak jsem si vsimla, ze kousek dal sedi cca 10lety kluk a pokukuji po sobe....uaaaa :D |
| Annaka | 93428 |
|
20.4.2014 9:50:34
Aha, tak to mi uniklo
![]() |
| a je to? | 72327 |
|
19.4.2014 19:42:22
Spíš bych tipla, že si nějakým způsobem pamatuje let kuřete oknem ven
![]() |
| Annaka | 93428 |
|
18.4.2014 14:14:43
, tak třeba už chápe, že je to taky zvíře ![]() |
| Lassiesevrací | 134328 |
|
17.4.2014 17:01:41
No u nás papat a ham jede pořád, až je s tim už otravná. A dneska ukazovala na naporcovaný kuře a říkala "haf", tak nevim, odkud to má
![]() |
| Annaka | 93428 |
|
17.4.2014 13:54:17
Papat, papat a ham, ham, ham je můj sen, Mrňous se sice s jídlem polepšil, ale pořád má co dohánět
. |
| Lassiesevrací | 134328 |
|
16.4.2014 19:20:02
Annako, podle mě mluví dobře na rok a půl..... Majda řekne máma, táta, haf, papat, bába, děde, táta, teta, papat, ham, ham, táta, máma, papat
Pak znovu papat, papat, ham, ham, papat.Řekne, jak dělá kráva, pes, koza, kočka a lev, ale věty neskládá, ani takhle jednoduché. My jsme doma všichni ukecaní, začínáme pozdě, ale pak nejdem zastavit ![]() |
| Annaka | 93428 |
|
16.4.2014 12:55:05
Ahoj, tak už i my máme za sebou 18 měs prohlídku. Náš drobek nemá ani 80cm a váží jen 8,5kg, ale stejně jsem příjemně překvapená že od minule přibral celé kilo
. A pořád nechodí, takže opět chodíme na rehabilitaci, naštěstí nás to docela baví. Co se týká mluvení, tak mluví méně než jeho sestřičky v 1,5 roce, ale jednoduché věty typu "já chci cheba (chleba)" zvládá, jen slovní zásobu by mohl mít větší, tu má poměrně chudou. Jerry, vši jsou moje noční můra , jedna z dcer má dost husté vlasy, takže představa že jí probírám vlas po vlasu je dost děsivá. A já sama mám taky dost vlasů a drbu se už jen při pouhém čtení o vších . Ajeto, tak ať se malé brzy uleví , my jsme je měly před rokem. Tři noci jsem téměř nespala a pak už to šlo. Pro mě byla nejhorší ta 4týdenní izolace, protože nejprve to doneslo jedno dítko ze školky a za 14 dní to chytil zbytek. A taky jsem jim to malaza gelem a dávala jsem jim fenistil (kapky). Jak moc jim to ulevilo netuším, ale je zajímavé, že dítě, které se škrábalo jako o život jizvy nemá a to, které se neškrábalo vůbec je naopak má . Ehm a Ajeto, omlouvám se za ty telefonáty , malý je naprostý maniak a sice si dávám pozor, kde ten telefon válím, ale občas se stejně zadaří .Chudák Domča, z nožů (ostrých) v rukou dětí mám hrůzu, ale já jsem celkově nějaká úzkostlivá, kdoví jestli to nějak nesouvisí s tím, že malý ještě nechodí .Tak mě napadá, jak se asi má Dee a Dorka a taky Malec s nedonošenou Aničkou? Ještě si vybavuju Feketku a matně Mkaty nebo tak nějak, škoda, že nás chodí už jen tak málo. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.