| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 8425  [Dalších 8215 >>]
Judy+2 95918
4.4.2014 11:44:53
A je to, Ty chodíš do práce? A na jak dlouho?
Náš teda do schodů už chodí po dvou, drží se zábradlí. Ale bojím se, chodím za ním. Nerada vidím děti na schodech, kdyby zapacknul, letí až dolů ~Rv
Pro Amálku jsem brečela každý díl, skoro se mi na ten seriál nechtělo dívat ~n~ Vím, že jsem hrozná, kdyby to četla ta maminka, asi by se zlobila, ale já to prostě nezvládám, když vidím krásnou holčičku, jak krásně mluví a dorozumí se, ale nemá před sebou žádnou budoucnost. Ta beznaděj je fakt šílená... ~Rv
Jinak máme doma obříka, má 13 kg a 85 cm. To má o kilo víc než jeho brácha v jeho věku. Pak se mi manžel diví, že už se večer únavou ani nepohnu, když nosím takový závaží, nebo když se s ním peru - taky mívá občas jiný názor na nějakou aktivitu ~:-D
S nočníkem jste mě nakonec předběhli - u nás je to pořád stejné - když ho posadím, vyčurá se, ráno i vykaká. Ale stejně sám pořád čurá do plíny.
tussi
  • 
4.4.2014 8:09:29
Ajeto - sousedi jsou vetsinou takovi vsimavi a vyznaji se :D. S temi mymi hadaty jsem vdecna za barak, z panelaku by nas uz davno vynesli v zubech.
Vcera jsem tu mela jeste kamosky dcerku, vsechny deti jezdily na cemkoliv po place, prisel soused na cigaro, 2x potahnul a pak rychle odchazel se slovy, ze je tu moc velky provoz :D.

No ale od soboty mame obri piskoviste (ve stavebninach prodavali pisek na litry- prevody jednotek nebyly nikdy mou silnou strankou... tak jsem chlapovi tam popsala tvar piskoviste- tedy mavala jsem rukama a doplnovala slovy Asi tak...- chlap pokyval hlavou, do voziku kydnul lzici pisku... no a jsou z toho mensi Himalaje).. a tam jsou deti luxusne zlate.. Jasne, obcas nekdo nekoho sejme lopatkou nebo posype piskem, rozbori babovicku... Vcera holky posypaly dekl piskem a mely z toho klouzacku, mali museli taky a to pak bylo padu... Ale vcera jsem poprve varila SAMA a v klidu. Az jsem se fakt divila a chodila furt k oknu, jestli jeste zijou :D
a je to? 72327
4.4.2014 0:55:04
Tussi, možná, že by to mohla posoudit naše sousedka. Ta mi nedávno mezi řečí nadhodila, že tu mladší slyší častěji jak tu starší, prý jestli je vůbec naše ~:-D A chvíli po tom jsem potkala jiný sousedy a ti se mě taky ptali, kdo se to u nás tak často vzteká. Že slyší mírný dusot a pak ránu jak z děla. To ona se rozbíhá a pak sebou práskne o zem...když byla menší, tak jsem pod ní skákala, aby si nerozbila hlavu. Teď už to umí vychytat sama - teda někdy.

Lassie, taky máme křečka, je bílý, jestli džungarský to nevím. Mladá si ho koupila loni jako miminko ve zverimexu. V září bude mít vlastně cca rok. Malá si občas vyřve klec na koberec, tak jí to sundám a ona se snaží Šebrleho chytit. Ten už je znalý...jak ji vidí (bo cítí?), tak zdrhá do domečku a ona se samozřejmě rozeřve a bouchá do klece. Tu starší a mojeho vnímá křeček bez problémů.
Jinak taky paříme. A brouká si, začala docela brzo. To jsem u té starší nepoznala. Když jsem jí začala zpívat, tak mi zacpávala pusu. Kdežto mladší si brouká se mnou...paráda :)

Mám za sebou návštěvu pohotovosti, mladá mi po příchodu z práce (22,30) oznámila, že ji bolí ucho, tak jsem ji oblíkla a jeli jsme na kolobce do nemocnice....jsem kakao. Zítra k nám do práce má přijít nějaká kontrola z EU...asi si zítra domů přitáhnu něco vostřejšího :-)
Albar 93722
3.4.2014 20:55:35
S tím vztekáním souhlasím. Byly jsme dneska u sestry a Hanička naznala, že nechce plínu (doma to už zkouší bez ní, ale na ven ji má) a předvedla pěkný ječák ~:-D Sestra jen koukala a podotkla, že si myslela, že nejvzteklejší dítě z rodiny má ona, ale už si to nemyslí ~t~

Ale zase se vyvzteká a za chvilku o ničem neví. Kačka je vždycky napučená půl dne a než z ní člověk vypáčí proč ~l~

Haničce se líbilo miminko, nechtěla se od něj hnout, vozila nadšeně kočárek a pořád mu mávala a hladila ho :-)

Já kdybych nechodila sem, tak na rodinu taky skoro nejdu. A i tak většinou jen nakouknu, ony mě ty opice u notebooku stejně dlouho nenechají, chtějí pohádky a Kačka hry.
Lassiesevrací 134328
3.4.2014 20:26:28
Já myslim, že série 09/2012 je mimořádně vzteklá ~t~ Majda s sebou naposledy práskla o zem dnes večer, když jsme domů přitáhli džungaráky a odmítli jí jednoho dát do ruky k rozmačkání. Chudák, strašně si to brala, slzy jako hrachy, ale ten její motoricky nedovinutej svěrák, co po křečkovi natahovala, jsem nemohla riskovat.
Ale jinak je zase pořád vysmátá, fakt veselý dítě. A pořád se pohupuje v kolínkách, jakmile zapnu nějakou hudbu. Pařmenka.

Mám rozbitej noťas a tím pádem doma víc uklizeno a víc klidu, doma vládne celkem pohoda, tak se do opravy nehrnu, byť je ještě v záruce. Tohle píšu na službním noťasu manžela.
tussi
  • 
3.4.2014 20:22:30
Ajeto - ja ti mam nekdy pocit, ze neni urvanejsiho ditete, nez Denda. Na rtg hlavy sestricka pronesla Tak vztekle dite jsem jeste nevidela. Na jeho omluvu - byl nachcipany, unaveny, cekali jsme dlouho... a proste pri rtg vleze ho udrzet slo jen nasilim, nacez pak se snazil uniknout ven (v kabince jsme museli jeste chvili vydrzet, jestli se rtg povedl)

A po zemi se uz taky valel. Pohledy lidi jsem ignorovala, dodelala si svoje, pak jen zavelela Jdeme, a on se zvedl a sli jsme. Prat se s nim nema smysl, a kdyz se vzpina... tahne mu na 14kg, sily ma za dva, to mam sakra co delat, ho udrzet bez nejakych nechtenych ran (jak se zmita, trefi tu futra, tu zem... ). Kdyz ho necham, nic si neudela a driv ho to prejde.

Nekde jsem cetla, ze 1. a 3. dite jsou povahove obdobne.. Asi na tom neco bude. Kdyz navrhnu nejakou akci, mlada je hlucha pripadne slysim A prooooc? Denda jeci Neeee a zdrha. A Domca zvola Juchuuu a je pripraven :)
a je to? 72327
3.4.2014 9:17:47
Albar, s tou Amálkou mě to dostalo taky. Je hrozný slyšet tohle říkat, ale jen ona sama ví, jak na tom malá je. Musela jsem to na chvíli vypnout a rozdýchat to.

Tussi, dítě ve vývinu :D Připrav se na to, že ji to (doufám) hned tak nepustí. Mám pár známých, kde jsou holky na druhých stupních, na střední, jedna dokonce valí VŠ. A když jedu na návštěvy, vidím to samé. Pořád otevřená lednice, skříňka, pořád chodí s jídlem v ruce a až na jednu holku, která má nejspíš geny po mamince, jsou to holky jak lunt. Jedna dělá dokonce ve volném čase modeling ~t~

Máte taky doma takový vztekloně? Jak není po jejím, tak zařve, praští sebou o zem a vzteká se dál. Když mi to udělala v obchodě, chytla jsem si ji a nesla u podpaží, jak se vzpínala, v druhé ruce mininákup a šla k pokladně. Ty pohledy lidí ~t~
A když ji v tom záchvatu vzteku chci vzít, aby se uklidnila, tak jde po vlasech. Samozřejmě po mých. Včera padl za vlast trs asi 25 kousků Ještě chvíli a budu lítat s lysinama jak Naomi Campbell.
tussi
  • 
3.4.2014 8:15:24
Ahoj holky,
vy jste to tu tak pekne rozjely, a ja tak nestiiihaaaam....
Mame 2 selata, 3x male kralicky, opet lihnu (zatim 5 kurat, 2 vajicka jeste pipaji), a zasedla kruta. Proste jaro jak vysite :).

Jinak- manzel opet (ne vlastni vuli) zacina jezdit stylem ""vratim se nekdy""...
Deti ok, Denda mele vic, nez oba jeho sourozenci v tom veku. A cizi chlap = cert :D. Jezdi na odrazedle, snazi se vysplhat na plot, schody uz zvlada jen s pridrzovanim... Jo, a koketuje s nocnikem. No, a je docela obity, jak furt nekam leze a jak se rvou s Domcou.
Jo, a Domca na me vola Maminko! To je taaak krasne...
A mlada je cim dal drzejsi a docela vzpurna. Nejradeji by cele odpoledne prosmejdila s kamoskama, u telky, a taky ma furt hlad. Ve skole si na obed pridava, prijde domu a ji s nama, a za hodinu zase beka, ze ma hlad. Timhle stylem se proji k veceri, a rano odznova. A je hubena, takze babicka je na nervy, jestli nema tasemnici nebo nejakou jinou chorobu :D .
Albar 93722
2.4.2014 12:08:45
Já jsem ted´ dokoukala poslední díl a obrečela jsem to, hlavně jak Veronika říká, že ví, že pro Amálku jsou to poslední Vánoce ~n~
Jerry, já to mám naopak, touha po mimču by byla, ale strach je zatím větší. Manžel mi řekl, že to nechá na mě, ale že by se dalšímu nebránil.

Kdybych byla mladší, tak pár let počkám, ale letos mi bude 36, takže je to ted´ nebo nic. Už takhle mám pocit, že je to dost.
Ale ono to nakonec může dopadnout všechno jinak, už u Haničky jsem měla problém vůbec otěhotnět (přitom Kačka se zadařila na první pokus), takže kdo ví, co bude. Ale už mám dvě krásný princezny ~s~ to třetí by bylo jako bonus navíc ~;)
mochito 37531
2.4.2014 8:17:19
Čtyři v tom taky sleduji a jaro na mě z toho neleze. Spíš jsem se rozbrečela, ta Amálka a její rodina mi připadají skvělí, jak to zvládají, ale je mi jich moc líto. No jo, já řvu ale pořád, jsem profi plačka od 1.porodu. Já byla holky takovej tvrďák a teď...
Já mám těhotenství i porody úžasné, jen nemám extra mateřské touhy~d~ hlavně kvůli tomu, jak je mladej náročnej.
Už teď se začínám obávat, že jeho pubertu jeden z nás nepřežije. On je naprosto šílená tvrdá, dubová palice. Kdybyste viděly ty hádky a dohady co s ním vedeme o běžné věci, dokáže udělat půl hodinovej hysterickej výstup....Má povahu po mně a až to umocní testosteron, Bůh s námi. Je chytrej, to jo, o to je to horší. No snad z toho vyroste.
Malá se jeví ZATÍM trochu tvárněji. Ondra už v jejím věku byl totálně ve stavu, kdy se vzekal neuvěřitelně.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 8425  [Dalších 8215 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.