| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 8425  [Dalších 8225 >>]
a je to? 72327
16.4.2014 11:41:00
Jerry, byla jsem s ní dnes, má nějakou mastičku místo kapek, místo pudru nějaký gel, mám objednaný zodac sirup (neškrábe se, plazí se po koberci, pokud mi zrovna nevisí na krku), dnes jsem opět nic moc nenaspala, za pár hodin jdu do práce.
Jsem KO.

Tussi, to přidat se jsem myslela přidat se s neštovicemi. Jinak klobouk dolů, jak to zvládáš.

Myslím, že správně je s vešmi :)

mochito 37531
16.4.2014 9:06:07
Tussi dík, já byla shodou okolností v pátek na barvě u kadeřnice, barva teda moc nesmrděla tak nevím...každopádně teď mi jímá hrůza, kde všude jsme to asi roznesli...jenže mi to prostě nenapadlo na to myslet nějak víc. O. se nedrbal, nic neříkal. On takové věci neřekne a mi hlava občas svědí, mívám lupy a po barvení mi taky svědívá a mám i svědivou kůži, takže já se vlasně drbu pořád, tak fakt ani omylem mi nic nenapadlo. No a mámam ho minulý týden stříhala, jenže ta holt nevidí už tak dobře.
Včera jsem si vymyla 1 a pár hnid vyčesala, tak snad to bude dobrý.
Ale vypadám jak politá olejem, ten Difusil je olej a nejde to umýt.

A můj chlap taky dělá noční, tak vím o čem mluvíš, dělá je už 2 roky, je to šílený.
Teď chvíli dělal přes den a tento týden, je zas v noci.
Ale ve Vašem případě to fakt musí být mazec s rozestavěným barákem a 3 dětma.
tussi
  • 
15.4.2014 23:06:17
Jerry, moje zkusenost se vsemi (vsami....vesmi..?) - barva na vlasy. Nejaka s amoniakem. Ale ta zkusenost je 15 let stara, treba jsou uz vsiska na toto imunni.

Drzim palce, at se jich co nejdriv zbavite
tussi
  • 
15.4.2014 22:58:45
Jerry - super, ze uz to mate za sebou a vse je ok. Uz jsi vic v pohode?

Ajeto - bud pozdni hodina nebo (vicepravdepodobnejsi) me klesajici iq... k cemu pridat se?

A news od nas: Domca se dnes fest rizl do prstu (krajeli s Dendou mrkev do polivky). Zeny, ja dnes zvladla nezpanikarit (obvykle mi vypne mozek a nevim, co delat), a nejenze jsem vedela, co mam delat, ale jeste jsem Domcu bavila a odvadela pozornost.
Ovsem Domca rychle pochopil situaci, kdyz mel vecer uklizet, rekl, ze nemuze, ze ma Auva :D.

No a jinak... Muj drahy uz 2.tyden v kuse v noci jezdi, ve dne spi. Vykon doma absolutni nula. Kdyby mel aspon volny vikend... (at nekecam, z pa na so nejel). Uprimne doufam, ze tohle obdobi brzo skonci. Zacla tect hadice od sprchy... Prasata potrebuji poradne vycistit... Uz jsem si zaprahla za auto vozik a dovezla aspon drevo na zatop a vcera neco rizla motorovkou, at neklepeme kosu.
Deti zdatne asistuji, sikulky, no kdyby aspon bylo teplo...
mochito 37531
15.4.2014 22:55:13
A je to, to si užíváte s neštovkama, ale na to oko bacha, to by měl vidět doktor, jestli má neštovku tam.

A rozhodně se nepřidáme máme dost svého, protože máme VŠI, holky mám za sebou den hrůzy, paniky a hysterie a uklízecí manévry, obě děti jsou ostříhaný na 5mm, jestli se toho nezbavíme, tak půjdu na ježka taky. Nechápu, myslela jsem, že to O. přitáhl z nemocnice, ale asi už to měl ze školy, fuuuujjjjjjjjjjjjjjjj. Vůbec mi
Celý víkend jsme malovali a uklízeli, ještě to není hotové a uklízím znova, děs.
a je to? 72327
15.4.2014 12:21:11
Šebrle proto, že když dostal novou klec s domečkem a kolotočem, řádil tam, jak Šebrle na tréninku...jen v jeho podání to byl asi trojboj - párkrát si oběhl domeček, párkrát si zaběhal v kolečku, pak běhal kolem klece. Choval se jak po požití energeťáku.

Nadměrný hluk mi vadí taky, takže když mají holky svou chvilku, kdy ječí, řvou jak dinosauři, přivírám dveře do pokoje. Nemusím slyšet úplně všchno.

Jinak neštovice u té starší asi neproběhly, pupínky zmizely stejně rychle jako se objevily. Ale od neděle je má mladší. Během včerejška se slušně osypala. Pudrem se moc natírat nenechá, řve jak tur, přitom už jsem j ukázala, že i já to snesu. Nechala jsem jí, aby mi potřela obličej a ruce. K tomu má teploty a před chvílí jsem zaregistrovala začervenalé oko. Počkám, co se z toho vyklube. Jinak je jak vřídek, včera jsem s ní strávila skoro celý den v sedě, pořád se mě držela kolem krku. Třikrát jsem s ní seběhla a vyběhla čtyři patra, zastlala postel, snědla pizzu. V noci toho moc nenaspí.
Nechcete se někdo přidat???
mochito 37531
10.4.2014 21:42:52
Tussi, to je hezky, ze se mladý tak líbilo~R^

My máme za sebou perné dva dny v nemocnici s Ondrou, je po té kýle a zvládl to velmi dobře a statečně. A já tedy taky, ač psychicky i fyzicky o dost hůře než on.
Jsem moc ráda, že je to za náma~g~
Simča je holky takovej šašek, furt se předvádí, točí, schovává a taky miluje hudbu, nejvíc Waka Waka, to už i umí vyslovit~t~
tussi
  • 
7.4.2014 6:44:15
Holky,
normalne...
Mlada byla na skautske vikendovce, vratila se temer nepoznatelna - od hlavy k pate jak jetel, rozcuchana... Jezinka hadr :D. Pry byli nekde u konu, v patek si kazdy nejakeho vybral, cely vikend se o nej starali i jezdili na nich... V sobotu vecer meli taborak... Krasa. Uplne ji zavidim.
Tohle me v detstvi minulo, tak jsem rada, ze mlada si to uziva (zari vzdy po navratu jak vanocni stromek :) a vcera jeste nadsene hlasila A mami, vis, priste pojedeme nekam ke kolotocum)

Jdu ji vylovit z postele, nejak ji to vstavani dnes nejde :D
mochito 37531
4.4.2014 15:56:49
Ty jo, tady je mejdaaaannn~R^

Křeček ŠEBRLE? hustý ~t~~t~~t~

A milej soused mi taky zaujal. No jo, ono je všechno slyšet, já teda hluk dost nesnáším, vadí mi i od mých dětí. Mám nějaký přecitlivělý uši nebo co.

Naše se taky umí vztekat, ale spíše je jaksi asertivní a neustále dokola mele jedno slovo, dokud jí neodpovím nebo neudělám co chce, dooost krutej způsob mučení maminky.
A též se chce kojit, když jí něco zakážu nebo není po jejím tak řve HAPÍÍÍÍÍT nebo MÍÍÍKO A BUMBAT a sápe se na mne a ještě u toho dělá pusou jako že cucá, to vše postupně, aby ta nedovtipná matka pochopila. Jenže já jí už jaksi po hodině fakt kojit nechci, takže je tu veselo.
Judy+2 95918
4.4.2014 11:47:11
Jinak když nám něco spadne (nebo když Tomík třískne s nějakou hračkou o zem), tak ještě pořád stále všichni sborově zanadáváme: "Co jste to tam za lidi?!?!?" a pak se pěkně řehtáme, jak je nám v domečku dobře. Tak na nás vždycky řvával soused pod náma v bytovce. On byl takovej "milej" a nějak nechápal, že tam fakt nepořádáme techno párty, jen že třeba spadla lžíce apod.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 8425  [Dalších 8225 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.