| tussi |
| • |
7.3.2014 19:15:39
Diky Jerry.
Ja mam prave taky za to, ze to potrebuje jen svuj cas. Me to prave docela zarazilo, protoze Denda je na tom tak nejak stejne jak Domca ted, a kde je do puberty, zejo :) Jakze to bylo v tom filmu se Sverakem? Zlate prciny :D ? |
| mochito | 37531 |
|
7.3.2014 10:41:48
Tussi, já mazala našemu mladýmu až teď v 7 letech. Trochu to povolilo, dál neřeším. Myslela jsem, že mu to nechám objet tou sondou teď jak bude uspanej na kýlu, ale nenechám, bolelo by ho obojí. Já myslela dlouho, že má pravou fimozu, tak jsme šli na urolgii a tam dostal tu mast, kůže se docela rozšířila a na kontrole dr. řekl, že už to je jen přilepené a že by se to mělo s pubertou spravit. V 18 měsících bych teda nedělala VŮBEC nic.
|
| tussi |
| • |
7.3.2014 10:28:25
Holky, mam dotaz.
Mazaly byste vasim 18timesicnim klukum pindiky kortikosteroidnim kremem? Mi prijde, ze Dendovi jde predkozka lip pretahnout nez Domcovi, kdyz mu bylo 18mesicu, no presto vyfasl tu mast... Mmch nejsem pretahovaci typ, kluci si s jejich ""nastroji"" ;) delaji takove veci, ze se az nekdy divim, ze si je neurvou :D.. |
| tussi |
| • |
6.3.2014 22:00:17
Tak zeny, dnes mi deti opet dokazaly, jak se dostavam na vedlejsi kolej ;).
Domca se umi postarat o Poua, i nektere jednodussi hry zvlada sam. A zirala jsem, kdyz uspal Poua a zamkl klavesnici tak, ze ta hra byla stale aktivni. Kdyz jsem se ho zeptala, jak to udelal, rekl jen - Tak, odemkl klavesnici, probudil a znovu uspal Poua a zase zamkl. Jsem vubec netusila, ze to tak jde.... A Naty se me ptala na me detstvi. Pry jestli mi babicka taky koupila mobil. Rikam ne, v te dobe mobily nebyly. Nacez se me nevinne a zcela vazne zeptala, jak mivaly princezny vlasy.... (fakt si myslela, ze v dobe meho detstvi byly princezny a draci.... ) Uaaa :D Nejdriv sede vlasy a ted toto :D. |
| Albar | 93722 |
|
5.3.2014 9:41:08
Ahoj holky, děkuju
![]() Tussi, ty jsi taková zvířecí máma vždycky, když tě čtu, tak si vzpomenu, kolik jsme toho měli doma my a je mi trochu líto, že holky vyrůstají na sídlišti. Už jen ta možnost si kdykoliv vyběhnout ven. Koukám, co všechno se řeší v PPP, přesně si pamatuju jen kdy Kačce vyrostl první zub a kdy začala chodit, jinak nic něco mám napsané v telefonu, ale moc toho není.Už se těším na jaro, venku to začíná po ránu krásně vonět ![]() A je to, mamánka mám doma taky, řekla bych že dva. Manžel přijde z práce a co myslíš, za chvíli zas visí obě opice na mě. Včera jsem se naložila do vany, že budu mít chvíli klid a během minuty jsem je tam měla obě . Mám je ráda jak nic na světě, ale chvilka klidu by neuškodila ![]() |
| Lassiesevrací | 134328 |
|
2.3.2014 21:54:12
Ten smajlík tam neměl bejt, mělo tam bejt
![]() |
| Lassiesevrací | 134328 |
|
2.3.2014 21:53:15
A je to, ptali. Dali mi nějakej dotazník. Co jsem si nepamatovala, to jsem si vymyslela(u nás nebyly extrémy, že by začal chodit pozdě nebo že by neseděl, tak jsem tam něco napsala).
Taky se ptali, jestli se někdy s manželem hádáme a byl u toho syn(napsala jsem - "stalo se" )a na to, jak dítě odměňujeme a trestáme. No a psychologovi jsem řekla, že jsem cholerik a často na něj křičim, což mi je pak zpětně líto a proto si myslim, že by měl mít tuhle klidnou a vyrovnanou učitelku, aby se to vyvážilo. Že si to zaslouží, chlapeček. ![]() |
| a je to? | 72327 |
|
2.3.2014 21:19:46
Lassie, tak u nás je posudek spíše jako výpis z dětství Babinskýho
![]() Poradna nás čeká asi za 2 týdny. Ptali se tě na věci ohledně mladýho? Jako třeba jak probíhalo těhotenství atd.? Prý se na to v některých PPP ptají. Taky kdy začalo dítě sedět, chodit, mluvit...já se přiznám, že si to moc nepamatuji. Tak zalovím ve fotkách a možná mám i někde něco napsaného. Tussi, o testu jsem uvažovala minulý týden. Měla jsem cyklus necyklus a pak mě začaly hrozně bolet prsa...takový ty tisíce jehliček, jakoby se nalévaly mlékem. Trvalo to dva dny. Teď už v pohodě. Tak počkám, jestli se něco dostaví. Můj kolem mne chodí pro jistotu po špičkách ![]() U nás jsme si prošli všichni nějakou virozou, já začala ATB kvůli angíně, holky byly naštěstí jen nachlazené, můj taky, tak snad už bude klid. Mladší lezou poslední zuby v podobě trojek, jinak už má "hubu plnou zubů" Musím jít...napíši až se sem zase dostanu Dává mi poslední dobou docela zabrat, mamánek. |
| mochito | 37531 |
|
2.3.2014 10:56:44
Albar, drž se
![]() u nás je opět rýma, malá jí má snad už pořád, navíc se vzteká, že jí chcem utírat nudle, bere to jako bojovku a utíká před náma. Jsem zvědavá, kdy konečně načkujeme, ale ono asi není kam spěchat. Tussi, myslím, že chápu, že sis oddechla, když byla jen jedna čárka ![]() To budete mít pěknou farmičku. Já to teď dostala zas o týden dřív, docela mi to šokovalo. Už jsem si pořídila i kalíšek, protože po hodině měnit vložky mi fakt nebavilo. A dost to lezlo do peněz. |
| tussi |
| • |
2.3.2014 8:52:36
Jeste add kralici - doufala jsem, ze K1 (ta, co ma termin dnes) mlade mit bude, neb by to byli posledni cisti belgicti obri. Bojaka (alfasamec) jsme snedli pred mesicem (prestal zrat a nezafungovalo ani pivo, ani chleba). Ted uz je krizim s kalifornakem, jako taky krasnym, no ale... belgicaci jsou belgicaci.
A jeste musim pochvalit Domcu a Dendu, umi sami vylozit z mycky (a uklidit - u taliru asistuju tak, ze hlidam, aby Denda nespadl z linky). Sama ukladam jen noze :). A obleceni ze susicky jen skladam, kluci to nosi/vozi Natalce, ta uklada do skrini. Taky zvladnou vybalit nakup. A Denda si sam zacal odsavat z nosu, a dobrovolne si lehne a DRZI! u prebalovani. Je to fakt cim dal lepsi. No ale stresem z toho chrchlani a padu se mi posunula MS o 2 dny, dostavila se, mrcha, az kdyz jsem si koupila Mamatest a uvazovala, co dal, kdyby tam byly //, takze k zadnemu zaveru jsem dospet nemusela, uff :) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.