| mochito | 37531 |
|
16.3.2014 11:28:48
Ty jo, tak to nejsou hezké zážitky. Jste si ty nemoce nechali na jaro všichni co?
My byli včera na závodech v přespolním běhu až za Horažďovicema. Byl to první závod Ondry, chodí do atleické přípravky. A tak strašné počasí, to by jeden pohledal, zima a vítr a a liják a jen jsme se vrátili domů, tak sluníčko Tak jsem zvědavá, zda to madej neodmarodí, byla by to komplikace před operací, ale co už, tak holt by to odložili, já už to neřeším, o život nejde. |
| Lassiesevrací | 134328 |
|
16.3.2014 9:15:57
Tak u nás hexa na 18-měsíční prohlídce nebude, protože má Majdule píchnutý ucho. A Matěj taky - ten ve čtvrtek, s Majou jsem byla včera na pohotovosti (potřebovala jsem se zase na chvíli cítit jak kretén, tak jsem navštívila naší nemocnici). Nudle, průjmy, chrchle a uši. A to pořád dokola.
My máme super ORL doktora na poliklinice, ten ještě mně dělával punkce dutin. Všichni k němu chtěj a čekaj s dětma tříhodinový fronty. Taky jsme si jednu vystáli, díval se do uší oběma, ale u Maji to neviděl na píchnutí a napsal jí Otobacid. Ale rozjelo se jí to. Doktorka na pohotovosti se na nás dívala nedůvěřivě, protože Maja doslova vtančila do ordinace s výbornou náladou. Měla v sobě brufen a to vždycky na pár hodin zabralo. Pak zase, že je ten bubínek mírně vyklenutej a že asi píchnout, tak jsem se zeptala, jestli to vidí jako nutnost, nebo jestli se to dá ještě nějak rozehnat. Načež mi s pokerovou tváří oznámila: "Svůj názor jsem vám již sdělila, ale pokud paracentézu odmítáte, dělat to nebudem". Tak to celkem bez problémů píchla a jely jsme domů.Já měla zase minulý týden nějakou rychloangínu, nebo co to bylo - během hodiny mě začalo tak bolet v krku, že jsem musela do lékárny, v pět večer jsem usnula oblečená a vzbudila se v 7 ráno Pak jsem vstala z mrtvých a bylo mi už celkem dobře. |
| Albar | 93722 |
|
12.3.2014 8:17:17
Tussi, škoda, že bydlíš tak daleko, s tebou by byla sranda kamarádit
![]() Judy, nechceš se někdy sejít ![]() |
| Albar | 93722 |
|
12.3.2014 8:11:21
Annako
![]() jinak máš můj obdiv, já přemýšlím, jak bysme se v pěti vešli do 3+kk. Pořád přemýšlím nad třetím, ale představa, že bych zase byla těhotná a musela rodit mě štěstím moc nenaplňuje. Lassie, já jsem se s doktorkou domlouvala asi desetkrát, že chci priorix nejdřív ve dvou letech, odkývala to a co myslíš, přišla mi pozvánka na preventivní prohlídku 18 měsíců a priorix takže budu zase za potížistku, máme jít za dva týdny, napíšu, jak jsem dopadla. Ale už začínám být na to očkování nasraná, Kačka po očkování v pěti letech měla oteklou ruku jak papuču, bolelo jí to snad dva měsíce, Hanička po poslední hexe měla v místě vpichu zatvrdlinu dobře čtyři centimetry velikou, ani nechtěla chodit Kačka skončila po priorixu v nemocnici, měla febrilní křeče, opravdu nemám zájem si to zopakovat ![]() ![]() |
| Annaka | 93428 |
|
11.3.2014 21:03:18
Tussi, tak ať se kuřátkům daří
.V mém okolí se právě taky vyskytuje pár početnějších rodin a jsou moc fajn . |
| tussi |
| • |
10.3.2014 7:39:22
Bre ranko :)
Hlasim, ze v akvarku mi tapka 8 cerstvych kuratek (posledni jsem vytahla z lihne pred chvilkou) :). Tak drzte palce, at vydrzi vsechny. Annako - fandim ti. Mam vice kamaradek se 4 detmi, jedna ceka 5. . A kdyz jsem s detmi venku, velim do dvojic (Domca sam jdouci chodi chodnik-cesta-vsechno jedno, je schopny pro kaminek vbehnout pod auto, nebo stoji a kouka, jestli to blizici se auto fakt jede na nej... uaaa) , a tak nejak to nevychazi ;), takze mit normalni tehotenstvi, tak by mi // nevadily. A tak si uzivam, jak deti rostou, jak se pred koupanim jsou schopne svlekat uz naprosto bez me pomoci (vcera Denda stahl nohavice Domcovi, pak Domca zavelel Denymu Hajii a tahal z nej puncosky - trosku ho potahal po kuchyni celeho, no meli z toho desnou srandu... ) |
| Annaka | 93428 |
|
9.3.2014 21:39:01
Ahoj holky,
my Priorix ještě nemáme, chci ho dát až kolem druhých narozenin. Doktor to vzal v pohodě, mám se ozvat, až ho budu chtít naočkovat. Ale teď mě zarazilo to přetáhování. Já to ještě nějak neřeším, spíš tomu nechávám volný průběh, tak si říkám, jak se na to bude tvářit doktor. A Tussi, pokud by to nebylo opravdu nutné, tak bych taky kortikoidy nemazala. Albar opožděně upřímnou soustrast .Taky jsem si teď dělala těhotenský test, vlastně dva a už jsem se chystala na třetí, když ta potvora konečně dorazila. A byla slabší než obvykle, takže červík hlodá, ale ty 2 testy předtím byly sněhobílé, tak snad nic. Já si dovedu představit čtvrté, dokonce mám i promyšlené, jak bychom to udělali, abychom se sem vešli (byt 2+1), ale teď by to bylo ještě moc brzy, teď fakt nééé. |
| tussi |
| • |
9.3.2014 14:30:57
My uz ho taky mame za sebou, Denda bez jakychkoliv vedlejsich priznaku. (Domca mel teploty, boulicku v trisle a ve finale se osypal)
|
| mochito | 37531 |
|
9.3.2014 10:54:13
My měli mít Priorix už v lednu, ale Simča je stále nemocná, teď jdeme 20. na 18. měsíční, tak asi dostane, i když nevím. Má být min. 14dní předem zdravá a rýmy se nějak nemůžem zbavit. Tak to možná odložíme. Hexu už máme komplet.
|
| Lassiesevrací | 134328 |
|
9.3.2014 9:59:40
Zdravím.
Mám jen dotaz ohledně Priorixu - už to máte za sebou? Já to natahuju a natahuju, ráda bych až na dvouleté prohlídce. Čeká nás teď poslední hexa. A pak na mě začne doktorka tlačit. Co vy? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.