| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 8425  [Dalších 8155 >>]
mochito 37531
7.2.2014 11:33:06
Tak Simča se velmi rychle oklepala, včera z ní lítaly ještě nudle na metry a dneska zatím ani nekýchla~e~ Kašle trochu a chraptí, ale už bude dobrá.

Holky, to jsou teda hlášky, těch vašich dětí, jsem se pobavila~t~

Tady bylo včera 10 st a jasno, předjaří jak vyšité, doufám, že už bude jen líp~g~
Albar 93722
6.2.2014 12:21:10
Tussi ~t~ to mi ve městě chybí ~t~ to se tady nestane

Smradlavej Baltazar taky dobrý ~t~

Kačka včera ve školce hlásila, že dostala bonbón, že balónek měl narozeniny ~e~ Tak se ptám, jaký balónek a je to chlapeček, co má značku balónek, jen si nemohla vzpomenout, jak se jmenuje ~t~

A minule mi zas říkala, že jdu nějak pozdě, že je tam už jen ona, Kristýnka a bubínek ~t~ Prostě si nepamatuje jména, jen značky.

Jerry ~6~ at´ je Simonka brzo zdravá ~x~
tussi
  • 
6.2.2014 11:27:59
Jerry, hodne pevnych nervu a at to brzy prejde.

Lassie - no super!

Kuzle budem mit ve finale jedno, na leto. O vikendu jsme si poridili kruty na chov, no dle hesla Hlavne nenapadne nam jedna hned musela uletet, nasla se az druhy den, pote, co jsem jeji ""ulet"" nechala vyhlasit v mistnim rozhlase....
Lassiesevrací 134328
5.2.2014 21:41:01
Díky, Annako. Ještě to není sichr, ale spíš půjde. ~;((
Annaka 93428
5.2.2014 21:20:00
"pomoooc, honí mě smradlavej Baltazar" ~t~
Lassie, tak to je super, ne ~:-D, gratuluju k druhému školákovi ~x~.
Annaka 93428
5.2.2014 21:18:21
Jerry, ach jo ~6~
Tussi, já bych do kozy šla, jedna by stačila, ne?
Tak už máme taky zápis za sebou. Asi jsem magor, ale čekala jsem, že toho budou chtít víc, ani básničku nebo mašličku nechtěli :-), dokonce nic nemalovala. Jen barvy, tvary, počítat, poznávat písmenka, čísla, složila "puzzle", prošla labyrintem, popovídali si o nejznámějších pohádkách, pak udělala kouli z papíru, prošla se po lavičce a kouli hodila do otvoru a šlo se domů ~8~. Jo vlastně ještě "pracovala" s interaktivní tabulí ~t~.
A taky mám mamánky, ale nástup do školky proběhl v pohodě, chodí tam obě moc rády.
Lassiesevrací 134328
5.2.2014 21:18:15
Jerry, ~6~ To musí bejt vopruz. Nám děti chrchlaj, ale v únosných mezích. Tak ať je brzy líp ~;((~;((

Matěj prošel bez problémů v té PPP, zatím to vypadá, že by do školy ne mohl, ale přímo měl jít. Čekala jsem, že nám budou odklad automaticky tlačit, ale vyšly mu dobře ty testy, rozumově je napřed, ve školce by se prý nerozvíjel. Byl u toho samého psychologa jako Kačka, té tedy tehdy řekl "rozhodně ne". Ještě tam jdeme jednou - nějaké delší sezení, sociální dovednosti atp.

Dneska jsem Majdu přabalovala a říkala jí, že smrdí, jak Herodes....Kačka si to nějak špatně zapamatovala a jak je ještě zblblá z těch vánočních besídek, tak pak lítala a volala "pomoooc, honí mě smradlavej Baltazar" ~t~~t~~t~
mochito 37531
5.2.2014 19:59:43
Ahoj všem, jdu si postěžovat, jak Simča bojuje se svou první laryngitidou. Už včera se mi v noci dost dusila a dnes odpoledne jsme museli k doktoru. Dostala inhalaci s adrenalinem a mám čípek pro akutní pomoc v noci, a inhalátor i doma, tak už jsem trochu klidnější, ale stejně jsem v prdeli s nervama. Protože jsem to zažívala donedávna s Ondrou několikrát za zimu a teď to tu mám znovu~n~ a chudinka začíná už takhle malá.
Jinak tu lítá jak namydlenej blesk, ale ty noci a probouzení jsou šílený.
Tak snad se máte líp.
mochito 37531
30.1.2014 21:33:02
jo a tussi a její kozy~f~~t~ hele, mi kozí výrobky smrdí, prostě z toho cítím ten "chuťový ocas" a může to být sebezdravější, takže já kozy nee. A jsou prý mlsný.
mochito 37531
30.1.2014 21:28:00
jo zavřít se někde, nebo jít sama chvíli ven, to je orgáč~t~

Moje máti taky třeba jen za Simčou nepřijde, přijde hlavně za Ondrou. Páč by musela přijít dopoledne, když jsme tu samy, aby si jí Ondra nezabral pro sebe, a to se jí jaksi nikdy nehodí. Hlídala jí asi 1x. Ona si myslela, že budu mít jen 1 dítě, protože víc jich nestíhá~t~ Naposled jsem se dozvěděla, že by neměla čas jít s kamarádkama.~;) Je fakt, že pracuje na směny a už je jí taky 60 pryč, no jo....
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 8425  [Dalších 8155 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.