| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 8425  [Dalších 8145 >>]
Lassiesevrací 134328
30.1.2014 14:52:42
Taky jsem to viděla úplně náhodou a moc se mi to líbilo ~R^
Albar 93722
30.1.2014 13:47:40
Já jsem toho měla ted´ naposledy hodně, tak jsem si pustila film, co jsi tady někomu doporučovala, myslím Svynce, Těžká váha.

Normálně, jak bych slyšela, že je to o boxu, bych to ani nepustila. Ale byl fakt moc pěkný. Člověk si ani neuvědomí, co všechno je pro nás samozřejmost.
Lassiesevrací 134328
30.1.2014 13:35:46
Taky někdy utíkám žehlit ~t~
Albar 93722
30.1.2014 12:40:45
Já vím, že má holky ráda, to zas jo, ale stejně mě to mrzí. A nejvíc v situacích, kdy bych třeba i tu pomoc fakt ocenila.

Tussi, já si už užívám i žehlení. Zavřu se SAMA do pokoje, pustím si k tomu film o odpočívám u toho. To jsem dopadla, co ~t~
tussi
  • 
30.1.2014 11:34:05
Albar -asi tak, jak pise Jerry. U vlastni mamy to ale mrzi dvojnasob, vid? Moje mama zas uprednostnuje Natalku pred klukama. Ale zabavi vsechny, to zas jo. Jen kluky cepuje, mladou rozmazluje.

Jerry - kluci drzi rulicku papiru a skubou mi papir. Pak si kousek muzou hodit do wc sami. Ale - co je dovoleno, to uz je tak ani nebere, ted maji v oblibe me zavirat. Nahlas hudruju, uvnitr jsem taaaak spokojena (sama na wc a jeste zavrena, to je super pocit) :D
mochito 37531
30.1.2014 9:45:11
Albar ~6~ příbuzný si holt člověk nevybere.

Holky, ta naše opice se mnou furt chodí na záchod a než si stihnu natáhnout gatě, tak je schopná vytáhnout papír ze záchoda~8~~8~ a bude to dělat furt, nic na ní neplatí, když zjistí, že mi něco vadí, tak to dělá just pořád..Z ní fakt nemůžu~a~
Albar 93722
30.1.2014 7:33:59
Judy, taky mám mamánky, Hanička nechce k nikomu, kdo nebydlí u nás doma. Jenže co mám dělat, když na návštěvu k nám nikdo nepřijede a já nemám nervy ani náladu každý víkend objíždět příbuzenstvo, aby byla na ně zvyklá.

Hlídání u nás nehrozí a celkem mě to mrzí kvůli Kačce, protože neteř si mamka občas vezme na přespání nebo chvíli pohlídá, Kačku hlídala od narození jednu hodinu. Šla jsem k sestřenici, co bydlí kousek od našich.
Neteř pak samozřejmě nadšeně vykládá, jak byla u babičky, s dědem sbírali vajíčka a Kačce je to líto. Já vím, že toho má moc, ale na jednu si čas najde a na druhou ne ~n~ A pak od otce slyším, že je mám rozmazlený. Hanička totiž brečela, když jsem šla na záchod.
tussi
  • 
29.1.2014 14:08:32
Judy - s tou tuberkulozou - muzou ji pry chytit, pokud jsou se slepicema, ktere jsou starsi nez 3 roky. No ja pipky mam oznacene, treba vylihnute v lonskem prvnim pololeti maji cerny krouzek, druhe pololeti cerny a modry, a kohout, co me nastve (zacne byt agresivni), dostane zluty... a jde jako prvni na pekac ;)
Judy+2 95918
29.1.2014 10:49:48
Jo a to jsem s tím kočárem do školky táhla ještě balíky z e-shopu na poštu pod kočárem. No prostě exot, no ~z~
Judy+2 95918
29.1.2014 10:45:48
Jo a děti mám obě též mamánky - starší nechtěl ještě v pěti spávat u babičky sám, a to obě babičky miluje. A mladší se zase nenechá pochovat ani vlastní tetou. No, mám je tak vychované. Obzvláště teď, po přestěhování, nejsme tak často s babičkou a tetou, tak jsme vlastně 95 % času s děckama já, večer chvíli táta a občas prarodiče. Takže nějaké hlídání u nás nehrozí, leda pod sedativama ~Rv
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 8425  [Dalších 8145 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.