Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| VeraM + 6/07+ 9/12 | 124483 |
|
|
16.2.2012 21:32:57
![]() ![]() ![]() ![]() tak já hlavně doufám, že budu mít zase stejného jedlíka, Andulka byla kojená rok, krmení jí nikdy, ani v porodnici, netrvalo déle jak 10 min, byla to malá odsávačka mléka klonovaná s klíštětem, v porodnici na nás chodili koukat i sestřičky, jáká je to nenažraná ekzotka ![]() |
| zatim Danka | 125894 |
|
|
16.2.2012 20:54:29
presne tak..ja se napr.desila ze kolegyne koji i pul hodiny.. za par mesicu jsem ja kojila i hodinu
![]() jo jo...a kdyz jsem videla segry deti,to jsem byla chytra... ted se mi to vraci ![]() ![]() takze ted uz neplanuju,nechytracim,jenom DOUFAM ![]() |
|
|
16.2.2012 20:41:38
jj, tohle moje dítě níkdy nebude dělat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jako kdybych se slyšela ![]() téměř všechna předsevzetí, co jsem v těhotenství měla, vzala velmi rychle za své ![]() |
| zatim Danka | 125894 |
|
|
16.2.2012 20:15:49
je,tak ti jeste dodatecne preji vse nej
![]() me je 33 a presne jak reikas,v prvnim tehu jsem byla vzorna,shanejici,sectela..ted je to jine uz proto,ze je to neplanovane a taky .. proste uz vim,ze spousta veci neni tak dulezitych jak se zda... a hlavni vec - vim,ze uz nikdy nebudu rikat - tohle moje dite NIKDY nebude delat!! ![]() ![]() ![]() a nebo ja ..apod.No vsak ty situace jiste znate!![]() |
|
|
16.2.2012 19:25:01
a ještě jsem chtěla dodat...
taky jste v dalším těhotenství takové laxnější? u prvního jsem hned chtěla mít všechno načteno, okamžitě jsem začala chodit na cvičení pro těhotné, přestala jsem pít černý čaj... no prostě prdlouška ![]() te´d mám pocit už budu brát všechno s větším klidem a nadhledem, že by to bylo věkem? nebo zkušeností z předešlého těhu? btw kolik vám vlastně je? jestli to teda nevadí, že se ptám mně je 31 (celých 5 dní ) |
|
|
16.2.2012 19:21:08
jj, čekám druhé, máme doma holčičku, v červnu 5 let (to to letí
)myslím, že šéf bude mít pochopení, i když u mne je spíš machr jeho žena než on, on "utíká" do práce zatímco ona se doma stará ![]() já taky uvažuju, jestli budu nebo nebudu brát nějaké vitamíny, Aňa měla 4,05 kg a po vitamínech prý děti narůstají, tak druhé už by tak velké být nemuselo ![]() mě mudr doporučil pít Magnesii (1,5 l denně) na křeče v podbřišku, tak nevím ![]() |
| zatim Danka | 125894 |
|
|
16.2.2012 16:36:55
Vero,tak gratuluju k uhnizdeni
![]() |
| zatim Danka | 125894 |
|
|
16.2.2012 16:36:06
Vero, 7 deti,tak u toho by to melo projit v poho
![]() Rigo,diky za tip,tu kys.list.si koupim vypada to fakt dobre..u pvniho jsem brala nejaky ten mamavit nebo tak neco..ale nevim ani jestli se to jest dela? holky ja jsem posledni dny tak unavena,to je neskutecny... je mezi nami vlastne nejaka prvomatka? |
| dvojka |
| • |
16.2.2012 15:19:45
Sedm dětí? Padám....
Jinak Rigo,díky,tak to sem vlastně nepatřím,ale já ještě nebyla u toho doktora, takže bůhví....až příští úterý Já jsem to v práci řekla jednomu člověku,který dělá nasazení na jednu velkou jednorázovou akci na přelomu července a srpna a potřebuje mě. Řekla jsem mu,že když budu zdravá,ať se mnou počítá,u prvního jsem odešla 6 týdnů před datem porodu, a pak byl nějakej personální trabl,tak jsem dobrovolně na dva dny vypomohla.Bylo mi skvěle,do porodnice jsem se odvezla autem.Bohužel pak se to zvrtlo,ale to je na dlouho a mohla za to úplně jiná okolnost.každopádně po velkým hororu mám doma šikovnýho 2,5 letýho syna... Já bych do sebe moc chemie nervala,ta kyselina listová je ok, tu beru taky,ale k ostatním práškům mi řekli v Motole,že taky mohly být příčinou diagnózy mého syna. Beru tohlre vyjádření s hoooooooooooodně velkou rezervou,ale rozhodla jsem se,že další dítě krmit chemií nebudu.Listovka je ok, vzhledem k tomu, že teďnáš jídelníček ečrstvou zeleninou zrovna nepřekypuje. |
| Riga | 126373 |
|
16.2.2012 11:47:34
Šéf má sedm dětí? To je machr a jeho žena ještě větší.
To mít pochopení jistě bude...a klidně ještě pětkrát. (čekáš druhé, viď?) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.