| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1110] Názory 11111120 z 1179  [Dalších 59 >>]
dvojka
  • 
19.2.2012 17:23:47
zdravím rigo,Danko,petluše. Díky za podporu. Jo jsem to já,Dee Dee. Nestěžuju si, vím,že vzhledem k diagnóze jsme vyvázli takřka bez problémů (jen horší zrak). Ale fakt budu prvomatka, jestli to tady spolu dotáhneme do konce, uvidíte ty dotazy.

Jinak operace-zatím poslední jsme měli 18.ledna, zase 21 stehů na třech místech na hlavě,ale už mu to zarostlo a nesl to asi tak tisíckrát líp,než my :o)

K tloustnutí: bohužel mi není dobře a pomáhá mi,když do sebe rvu sacharidy, taky mám 2 kila nahoře, ale já vím z čeho, je mi furt zle a furt žeru.

Za dva dny jdu k doktorovi,tak uvidíme....jestli uvidíme
petluše 39676
19.2.2012 16:52:14
Dvojko, pokud si myslím,že vím kdo jsi,tak mám v rodině (teda dost vzdálené) 16 letou slečnu,která má to samé co tvůj syn a je bez větších problémů na SŠ. Od pohledu není nic vidět, blíže má nějaké neuro obtíže ale je šikovná a chytrá holka.
Akorát ten růst a to všechno kolem, teď byla na operaci kvůli růstu a je to dost bolestivé, všechno okolo, ale snad už růst přestane a bude mít pokoj.
Hodně štěstí!
petluše 39676
19.2.2012 16:48:24
Ahoj vespolek, já nějak nestíhám, buďto jsem v práci, nebo obskakuji rodinu anebo spím. Já pořád spím, jsem něco jako šípková Růženka.
Jinak já mám dle MS termín 5.10. chytřejší budu až v březnu, kdy jdu k dr. Udivilo mě, že objednává až tak dlouho, ale snad ví co :o).
Jinak mám doma dvě děti, tohle je nečekané, neplánované a momentálně se nehodící do konstalace. Ale už jsem to nějak pobrala, akorát doufám,že to nějak dáme, tolik dětí to bude mazec.
Je mi skoro 32.
zatim Danka 125894
19.2.2012 8:36:22
jo Rigo a diky za tip,v patek jsem si koupila tu kyselinu cos mi doporucovala..

mam jeste jeden problem - v noci , vzdy kolem 3 se budim - uz tak 3tydny(asi co jsem otehotnela?:-)).Jsem pak cely den jak prastena..nevite,jestli na to existuje nejaky bylinny caj co muzou tehu?
zatim Danka 125894
19.2.2012 8:34:02
ahojky,

tipuju,ze je nas tu tak 5-6?

Dvojko,tak to ti moc a moc drzim palce,aby tentokrat bylo vse v poradku!

Holky uz pribirate? Ja uz 2kg.Mam pocit,ze staci se na jidlo jen podivat..musim se desne hlidat~n~
pavlina+míša 1/07 126940
18.2.2012 17:54:31
můžu se zeptat kolik maminek už ví že budou mít v říjnu miminko??
Riga 126373
17.2.2012 22:01:45
Dvojko...nebudu komentovat, co sis prožila, neumím si to představit. Skončilo to dobře~s~

Ať každý prožívá mateřství podle svých sil!~:-D

Já u sebe zase pozoruju, že v současnosti dávám daleko větší význam tomu, co jím a piju. Co se výchovy týče, tak jsem vůbec nepochybovala, že na to mám patent. Měla jsem fakt načteno - Koncept kontinua, Respektovat..., Jak mluvit aby.., Sourozenecké konstelace, Vývojové psychologie a další...ten patent nemám.:-) Zdá se, že ne vždy mi jdou na ruku.

Máme dva skvělý kluky a já se těším, že nás bude ještě víc.

Pavlíno, vítej!
pavlina+míša 1/07 126940
17.2.2012 16:45:38
gratuluji všem maminkám k dvěma čárkama a doufám že i já je budu mít -zatím mám zpoždění pět dní a slaboulinká druhá čárka tam je~:-D
dvojka
  • 
17.2.2012 15:51:50
Kojení,kojenecký plavání,chození do poradny...v tom všem budu jak prvomatka....ale zas mi aspoň dobře poradíte,no:o)
dvojka
  • 
17.2.2012 14:14:22
Mě je taky 31 let:o)

Mám doma dvou a půl letýho syna.

V prvním těhotenství jsem hodně pracovala a moc neplašila.Syn se bohužel narodil s hodně poškozeným mozkem,hned po porodu měl operaci mozku,pak další, řekli mi,že může být těžce postižený ležák, domů se dostal po 6 týdnech s hadičkou v hlavě,nekojený, nedělala jsem nic,jako ostatní mamky, takže prvomatka sice nejsem,ale jestli se mi narodí druhý dítě, tak vám garantuju, že se jako prvomatka budu chovat,protože pokud to bude tentokrát normálně, bude to pro mě novinka.

(Jinak syn má nějaká omezení, ale je to ulítaný a ukeacný torpédo a vyřizujeme mu normální školku...ale ten první rok jeho života normální nebyl...)
[<<Předchozích 1110] Názory 11111120 z 1179  [Dalších 59 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.