| takytakova | 110149 |
|
28.6.2012 18:49:43
Ahoj Holky,
můžu se taky přidat? Čekáme druhé mimino 9.10. Prvorozený má 13 měsíců a jsme z Jihomoravského kraje :) MMCH Veru - já mám taky obří břich a to jsem ještě váhově v mínusu, neb do cca 20 týdne mi šla váha dolů (měla jsem to tak i s prvním) - takže z řečí si nic nedělám, však ono to bříško za pár měsíců rychle splaskne :D |
| VeraM + 6/07+ 9/12 | 124483 |
|
|
27.6.2012 22:25:51
jj, taky mi přijde vtipný, že je nás ve skupině asi 8 z toho 3 Veroniky
asi jsme letos nějaké plodné ![]() |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
27.6.2012 14:53:55
Ahojky Veru tě vítám mezi náma
,je super,že se ještě těhulky přidávají .Jinak zdravím taky na moravu,jsem taky ze Zlínského kraje Čekám třetí miminko,je mě 29,první kluk má 10 a holka 7a půl.Takže si taky nic nepamatuju ,proto radši chodim na předporodní kurzy a plavání.Jinak máme tajnou skupinku na fb Verus ti sem písne jak se připojit přes ni. Holky to všechny musíte být Verči?Už jste tu tři a budu v tom mít zmatek ![]() Mizim plavat s těhulkama a připoj se na fb ![]() |
| Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14 | 10685 |
|
|
27.6.2012 10:06:18
ahoj holky,
chci se k vám přidat. Mě je 31 bydlíme na Zlínsku a čekám druhé dítko v říjnu. Podle ult to bude holčička - Viktorka. Doma už mám Honzíka, kterému bude 9 let. To je strašný, když to takhle napíšu, protože právě tady na diskuzi na rodině jsem si psala s holkama před porodem, pak jsme porodily, pak jsem miminkovaly a srazíkovaly a jezdily na pobyty... Bylo to hrozně fajn, protože jsme měly stejný problémy a stejnou hladinu hormonů na pokec Teď už si jen píšeme, každá holt máme to svý.Jinak já mám termín na konci měsíce 28.10. a nic si nepamatuju z prvního těhu :) ani že by tak brzy tak moc Jenďula kopal!! Taky nemám nic z výbavičky, koukala jsem na kočárky, ale vůbec nevím který koupit! ![]() Zatím ahoj, budu sem nakukovat. Veru |
|
|
27.6.2012 9:00:27
jo a nachystáno nemám NIC
![]() jen jsem si koupila koš na mimi, ale ten je zastrčený v rohu mám jen pár nových kousků oblečení z výprodeje, na kočárek se vrhnu asi koncem srpna... |
|
|
27.6.2012 8:58:15
tak koukám, co nového na rodině
![]() samo vítám Berušku, já mám termín taky 10.10 první dítko mělo také lehce přes 4kg a dr mě taky straší, že druhé děti bývají větší (obzvlášť, když čekáme kluka ) tak toho máme hodně společného, odkud jsi? jak jsem si psaly na FB. navrch mám asi 5,5kg, ale každý mi říká, jak mám strašně velký pupek, už mě s tím lidi pěkně s.... prd jim je po tom a mě akorát stresujou... na mimčo se samo hrozně těším (obzvlášť třeba včera, když si z mého močového měchýře udělal kopačák, tak to jsem se fakt nemohla dočkat, až už bude venku ) ale občas mě taky napadne, jaký to zas bude záhul a jestli to zvládnu a co manžel... no prostě spousta otázek. máte to taky nebo jsem jediná divná?tak hezký den všem, o víkendu má být zas přes 30st, tak už se těším do bazénu ![]() Verča |
| petluše | 39676 |
|
|
26.6.2012 21:43:31
Tak jen shrnutí - jsem už kapku starší, třetí těhotenství, cukrovka v rodině, velká nadváha a vysoký krevní tlak. NO tak jestli přežiju bude to zázrak......
Vyfasovala jsem ampulky, bodátko a za tři týdny si budu po jídle odebírat krev...když jsem se ptala na zapůjčení glukometru tak dr. koukala na mě divně. No holt tady na jihu nejsme moc novátorský. |
| Verus+Kuba+Maty | 83071 |
|
|
26.6.2012 12:21:21
já zatím taky nic nechystám, kočárek jsem vytáhla kvůli té boudě..ano je vyšislá byla společná u hlub. i u sportáku takže je to poznat.Chtěla jsem ji renovavat přešitím jinou látkou, ale to nejspíš nepujde, zkusím to nejspíš nějak obarvit uvidím..
|
| Verus+Kuba+Maty | 83071 |
|
|
26.6.2012 9:41:38
Dee Dee je jasné že si nevybereš, vím jak dovede potrápit myšlenka co kdyby náhodou..a je mi jasné že tě to štve po tvých zkušenostech.
![]() |
| Dee Dee+2 kluci | 91465 |
|
26.6.2012 3:45:53
Jinak Slunce,já ani nevím,jestli se těším....mám to nějak posunuté. Nicméně až se Vilík narodí, budu šťastná, to věřím.Mám teď moc práce, tak se asi nestíhám těšit.
Jinak my musíme koupit postýlku-Ládínek spí v miminkovský (má snížený dno a sundanou bočnici),aby ta miminjovská přešla na Vilíka a taky trochu přestavět pokojík. Není v něm moc nábytku, vejdou se do něj obě postýlky,ale Ládínek tam má oceán hraček,musí se to protřídit,aby tam bylo k hnutí. Ládínek spal od píchodu z nemocncie (6 týdnů) sám v postýlce v pokojíku a celou noc. Prostě tak byl vycepovanej z nemocnice.....takže se nebudus Vilíkem snažit o společný spaní v naší manželský posteli....ale chápu, že asi nebude spát s Ládíke v pokojíku hned.Asi uděláme tři spací místnosti -jednu pro manžela (ložnice), druhou pro Ládíka (pokojík) a třetí pro nás dva (obývák).Anebo se manžel vyspí s Ládíkem, ba mají dobrý spaní.... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.