| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 1179  [Dalších 849 >>]
Dee Dee+2 kluci 91465
26.6.2012 3:40:44
Petluše, taky nepořizuju výbavu....v září budu vybalovat, oprašovat po synovi. A k návštěvám poradny: já jsem měla vžycky štěstí na super doktory, nečekala jsem, měla jem x testů a řekli mi pokaždý, že kdyby byly všechny těhule a děti tak zdravý jako my dva, byli by doktoři bez práce a najednou lup....diagnoza jako blázen~:(

Nejhrší na tom je, že dnes jsem ještě hlídanější, UZV mi dělají superkonziliárně,zase mám ukázkově zdravý dítě,ale doktoři mi říkají: "My to normálně těhotným neříkáme, aby byly v klidu,ale posrat se to může vždycky. A ani ten nejlepší UZV nerozezná všechny diagnózy...."

Takže toliko k poradnám. Mám k nim averzi,ale celá rodina mě sleduje se zataženým dechem, tak do nich musím chodit. Sere mě, že zbytečně,zdravý dítě ti to nezaručí. Jen UZV ve 12tt ti vyloučí Downa (ale spoustu jiných genetických postižení ne.....)

Sorry zase za negativní koment.
petluše 39676
25.6.2012 22:07:09
Ahoj, koukám,že už dáváte věci do kupy. Já ještě nemám nic. Tak nějak mě to zatím nebere, ale jak nastoupím na MD tak začnu, to si slibuju. Budu mít na všechno víc času.
Zítra jdu do diaporadny, tak už jsem zhnusená teď, protože se tam čeká strašně dlouho a dle mého, to k ničemu stejně není.
Slunce+3 104482
25.6.2012 13:54:55
Verči co je s boudou?Nějak rozthlá nebo vybledlá?Třeba s tím tvůj něco vymyslí ~;)
Verus+Kuba+Maty 83071
25.6.2012 13:30:57
JJ je to tak, ale určitě je to tím že je venku hezky :-)

já už taky sundala kočárek, chtěla jsem si renovovat boudu ale nejspíš to nepůjde...tak budu muset vymyslet něco jiného jak to spravit :-)

Slunce+3 104482
25.6.2012 10:57:10
Ahojte holky,
jak se máte? Debata vázne jak tady tak na fb ~o~ ,dneska je zamračeno poprchá a prej na celé čr tak šup nějaké novinky ~:-D
Jinak já už mám doma schovaný kočárek,přebalovací pult,léhátko,houpačku a oblečení pro malou tak od půl roku do dvou,všechno jsem si odkoupila od kamarádky za super cenu ~z~Moc se těšíme na říjen ~s~
Dee Dee+2 kluci 91465
25.6.2012 1:54:57
Ahoj beruš,
já mám asi 11 kg navíc., připadám si jako vorvaň...ale po prvním porodu jsem zhubla celkem v pohodě,tak to neřeším. Jinak ty velký děti-může to být z těch těhu vitamínů....švagrová je do sebe prala, jedno dítě 4kg a druhý dokonce 4,7 kg!!!!
Slunce+3 104482
21.6.2012 12:11:22
Vítám tady Berušku ~3~
tak já mám termín na konci října a mám 8kg nahoře ~8~,u prvních dvou jsem přibrala 17kg,ale kluk měl 4350g a 54cm a holka už mín 3700g a 51cm.Ted užívám jen kyselinu listovou,u prvního jsem jedla Maternu denně,tak asi i z toho.
No váhu se snažim hlídat,ale něudržim se někdy,dyt bojovat s váhou budu po porodu,tak proč se stresovat před porodem ~b~
Verus+Kuba+Maty 83071
21.6.2012 8:17:31
Ahojky tak já mám nahoře taky 6,5 kg..a Kubík měl také ke 4 kilům, takže si myslím že ted bude druhý kluk větší :-) nic si z toho nedělej,hlavně že je všechno v pořádku. Taky mám ted větší pupek než u malého, a někdy si
přijdu jak před porodem :-D
Verus+Kuba+Maty 83071
21.6.2012 8:14:49
tak se hlásím z UZV, máme teda definitvního kluka..:-)

petluše 39676
21.6.2012 6:59:58
Ahoj Beruško,
tak pokud máš v pořádku cukr tak to bude patrně genetické, a nemusí to být po tobě nebo otci, může to přeskočit generaci.
Jinak já nabrala čtyři a půl kila. Ujíždím na sladkém,ale teď od pondělí vím že mám těhucukrovku,tak se krotím. Našla jsem docela pěknou tabulku s tím co jíst a co ne, není to nijak striktní a dá se z toho docela kombinovat.
Ale já měla v době otěhotnění větší nadváhu,takže já přibrat moc nemůžu, bych se pak neunesla :o). v předchozích těhotenstvích jsem přibrala 12 a 15kg.
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 1179  [Dalších 849 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.