| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 1179  [Dalších 739 >>]
petluše 39676
18.5.2012 13:14:30
Ahoj holky,
u nás nic nového, vše při starém, v pondělí jdu na UZV na genetiku,tak uvidíme,co uvidíme :o)
Jinak Fíšku, koukala jsem na něco jiného ale narazila jsem na www.caplik.cz
nějaké cvičení a kurz pro těhulky a pak i miminka.
Verus+Kuba+Maty 83071
16.5.2012 17:52:51
Samryn tak tak jen si kup nový, udělej si radost, je pěkný :-)

Veru u nás to bylo tak před 14 dnama..ale ted pohoda, tak ať to brzy přejde..a nehledej příčinu v sobě..vždycky jsou v tom oba~;((

Mi taky dneska byly na prohlídce..ale jen na odběry..výsledky triplle testu budu mít v pondělí..

já teprve začínám 17. týden..ale i tak, po tom screeningu mi to strašně utíka :-)

Jo sluníčko na tvrdnutí bacha..já toho mám v práci taky dost..ale je to těžko jak v obchodě..ale zatím tuk tuk dobré. tak ty zvolni nic ti neuteče:-)hlavně tedy práce ~e~
sarmyn 23935
16.5.2012 9:26:51
tak tě vítám do klubu~t~, ty týdny letí. Vždycky jsem si říkala, proč to všichni počítají na týdny a už vím~:-D Je to paráda. Doma se to uklidní...
Fíšku já měla testy 1:940 s ohledem na miminko bez něj 1: 450, což mě vyplašilo a tu tabulku jsem si musela najít na netu než jsem mluvila s mojí dr. Norma na 39 let je 1: 320, ale v Gennetu jsem nejdřív na konzultaci řekla, že amc chci radši v každém případě. Proto jsem byla zvědavá:-)
Včera jsem si vybrala kočárek Casual Play set S 4, jsem z něj nadšená, lehký, hezký a stojí 12.000,- rozhodla jsem se nakonec, že si to užiju s novým. Teď jen jakou barvu, ale i černý je hezký.
Prima den všem~3~
VeraM + 6/07+ 9/12 124483
16.5.2012 8:07:39
ahoj holky,

tak já dnes začínám 20tt, to je síla, nedávno jsme se tady představovaly a chlubily se dvěma čárkami na testu ~8~

já jdu taky na utz příští týden a jsme zvědavá, zda nám potvrdí kluka, manža už ani jinou variantu nebere, tak doufám, že u toho zůstaneme ~t~

Veru, já mám doma holčičku, te´d asi teda chlapečka a jediný rozdíl je, že celkově jím méně, s Ańou jsem přibírala kilo měsíčně, celkem tedy 9,5kg, te´d ve 20tt mám nahoře 2,5kg a doufám, že se to nějak prudce nezvedne

Fíšku, taky moc "závidím", to je jak z pohádky, dvojčátka, svatba a 15ti letá družička ~s~ určitě jsi konečně našla své štěstí...

nechci to tu nějak rozpytvávat, ale u nás je te´d nějak dusno, nevím, jestli jsem já tak nesnesitelná, ale s manžou spolu nějak poslední dobou nejsme schopný normálně mluvit... no doufám, že se to brzy srovná, jinak bude Bertík pěkný neurotik ~a~

tak krásný den všem a pohodová bříška

Verča
Slunce+3 104482
15.5.2012 12:42:03
Ahojte,
tak dneska jsem byla na kontr.brala mě krev na triplle testy,výsl.za týden.Jinak jsem dostala magnézko pobolívá mě břicho,jakoby tvrdlo to končim 17tt ~8~ ,ale mám zvolnit minulý týden jsem umývala okna,okopávala zahrádku,sadila skalku ,bych si nafackovala ~q~.

Když jsem čekala kluka,tak jsem jedla všechno,nic specifického a pak u holky hoodně sladké a ted jím většinu sladké,ale stane se že i zblajznu sklednu okurků ~:-D,no za 4týdny jdu na velký genet.ultrazvuk,tak jsem zvědavá,jestli mě znovu potvrdí tu holčičku ~g~.

Holky hezký den,jedu pro děti do školy,moje heslo hlavně pomalu ~R^
Fíšek 117051
14.5.2012 14:08:18
U holky jsem měla chut na sladký a ted mám chut spíše na slaný a kyselý. Tak nevím co budeme mít, když mám v bříšku dvě fazolky...~p~~p~
Verus+Kuba+Maty 83071
14.5.2012 13:27:09
Fišku tak už 15 :-) tak to bude skoro druhá nevěsta :-)~;((~;((
Holky co máte doma páreček, měli jste jiné těhu s klukem a jiné s holkou ?
Fíšek 117051
14.5.2012 8:37:24
moc všem děkuji za gratulace~x~.
Samyn-daw.s. my dopadl prý na 1, mluvila jsem přímo s dr. na genetice a ona mi řekla, že i když mi je 37 tak to nemusím podstupovat, že to mému dr. napíše. Přesné číslo nevím, jdu tam ted ve čt. pro nějaké papíry tak se zeptám a písnu to sem.:-)
Petru-díky za hezký pokec, ráda si to zopakuji.
Verus-já už mám holku trochu starší, je jí už 15let, tak družička bude slečínkovská... :-).
Jinak je tady někdo ještě z jihu, z ČB?
Přeji všem pohodový den a hodně usměvů v něm. ~t~
Monika
  • 
12.5.2012 20:44:45
Ahoj holky,
omlouvám se za vpád. Mám termín porodu až v listopadu.
Za týden jsem v 14tt a chtěla bych se registrovat v Podolí.
Když jsem se tam registrovala vloni, kartotéka byla otevřená od 7 hodin, přišla jsem tam už v 5:30 hod a byla jsem devátá, v 6 hodin už bylo připraveno 12 rodiček k registraci.
Nyní jsem se dočetla, že kartotéka je otevřená až od 10 hodin. A já nevím, zda tam přijít opět brzy ráno nebo stačí později?
PROSÍM, byla jste někdo z vás registrovat se v Podolí a jak to tam vypadá teď?
DÍKY moc za odpověd!!!
petluše 39676
12.5.2012 14:46:58
...samozřejmě tím líp...u těch zásahů..píšu jak tatar.
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 1179  [Dalších 739 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.