Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| petluše | 39676 |
|
|
18.5.2012 13:14:30
Ahoj holky,
u nás nic nového, vše při starém, v pondělí jdu na UZV na genetiku,tak uvidíme,co uvidíme :o) Jinak Fíšku, koukala jsem na něco jiného ale narazila jsem na www.caplik.cz nějaké cvičení a kurz pro těhulky a pak i miminka. |
| Verus+Kuba+Maty | 83071 |
|
|
16.5.2012 17:52:51
Samryn tak tak jen si kup nový, udělej si radost, je pěkný
![]() Veru u nás to bylo tak před 14 dnama..ale ted pohoda, tak ať to brzy přejde..a nehledej příčinu v sobě..vždycky jsou v tom oba ![]() Mi taky dneska byly na prohlídce..ale jen na odběry..výsledky triplle testu budu mít v pondělí.. já teprve začínám 17. týden..ale i tak, po tom screeningu mi to strašně utíka ![]() Jo sluníčko na tvrdnutí bacha..já toho mám v práci taky dost..ale je to těžko jak v obchodě..ale zatím tuk tuk dobré. tak ty zvolni nic ti neuteče hlavně tedy práce ![]() |
| sarmyn | 23935 |
|
|
16.5.2012 9:26:51
tak tě vítám do klubu
, ty týdny letí. Vždycky jsem si říkala, proč to všichni počítají na týdny a už vím Je to paráda. Doma se to uklidní...Fíšku já měla testy 1:940 s ohledem na miminko bez něj 1: 450, což mě vyplašilo a tu tabulku jsem si musela najít na netu než jsem mluvila s mojí dr. Norma na 39 let je 1: 320, ale v Gennetu jsem nejdřív na konzultaci řekla, že amc chci radši v každém případě. Proto jsem byla zvědavá ![]() Včera jsem si vybrala kočárek Casual Play set S 4, jsem z něj nadšená, lehký, hezký a stojí 12.000,- rozhodla jsem se nakonec, že si to užiju s novým. Teď jen jakou barvu, ale i černý je hezký. Prima den všem ![]() |
| VeraM + 6/07+ 9/12 | 124483 |
|
|
16.5.2012 8:07:39
ahoj holky,
tak já dnes začínám 20tt, to je síla, nedávno jsme se tady představovaly a chlubily se dvěma čárkami na testu ![]() já jdu taky na utz příští týden a jsme zvědavá, zda nám potvrdí kluka, manža už ani jinou variantu nebere, tak doufám, že u toho zůstaneme ![]() Veru, já mám doma holčičku, te´d asi teda chlapečka a jediný rozdíl je, že celkově jím méně, s Ańou jsem přibírala kilo měsíčně, celkem tedy 9,5kg, te´d ve 20tt mám nahoře 2,5kg a doufám, že se to nějak prudce nezvedne Fíšku, taky moc "závidím", to je jak z pohádky, dvojčátka, svatba a 15ti letá družička určitě jsi konečně našla své štěstí...nechci to tu nějak rozpytvávat, ale u nás je te´d nějak dusno, nevím, jestli jsem já tak nesnesitelná, ale s manžou spolu nějak poslední dobou nejsme schopný normálně mluvit... no doufám, že se to brzy srovná, jinak bude Bertík pěkný neurotik ![]() tak krásný den všem a pohodová bříška Verča |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
15.5.2012 12:42:03
Ahojte,
tak dneska jsem byla na kontr.brala mě krev na triplle testy,výsl.za týden.Jinak jsem dostala magnézko pobolívá mě břicho,jakoby tvrdlo to končim 17tt ,ale mám zvolnit minulý týden jsem umývala okna,okopávala zahrádku,sadila skalku ,bych si nafackovala .Když jsem čekala kluka,tak jsem jedla všechno,nic specifického a pak u holky hoodně sladké a ted jím většinu sladké,ale stane se že i zblajznu sklednu okurků ,no za 4týdny jdu na velký genet.ultrazvuk,tak jsem zvědavá,jestli mě znovu potvrdí tu holčičku .Holky hezký den,jedu pro děti do školy,moje heslo hlavně pomalu ![]() |
| Fíšek | 117051 |
|
|
14.5.2012 14:08:18
U holky jsem měla chut na sladký a ted mám chut spíše na slaný a kyselý. Tak nevím co budeme mít, když mám v bříšku dvě fazolky...
![]() ![]() |
| Verus+Kuba+Maty | 83071 |
|
|
14.5.2012 13:27:09
Fišku tak už 15
tak to bude skoro druhá nevěsta ![]() ![]() ![]() Holky co máte doma páreček, měli jste jiné těhu s klukem a jiné s holkou ? |
| Fíšek | 117051 |
|
|
14.5.2012 8:37:24
moc všem děkuji za gratulace
. Samyn-daw.s. my dopadl prý na 1, mluvila jsem přímo s dr. na genetice a ona mi řekla, že i když mi je 37 tak to nemusím podstupovat, že to mému dr. napíše. Přesné číslo nevím, jdu tam ted ve čt. pro nějaké papíry tak se zeptám a písnu to sem. ![]() Petru-díky za hezký pokec, ráda si to zopakuji. Verus-já už mám holku trochu starší, je jí už 15let, tak družička bude slečínkovská... .Jinak je tady někdo ještě z jihu, z ČB? Přeji všem pohodový den a hodně usměvů v něm. ![]() |
| Monika |
| • |
12.5.2012 20:44:45
Ahoj holky,
omlouvám se za vpád. Mám termín porodu až v listopadu. Za týden jsem v 14tt a chtěla bych se registrovat v Podolí. Když jsem se tam registrovala vloni, kartotéka byla otevřená od 7 hodin, přišla jsem tam už v 5:30 hod a byla jsem devátá, v 6 hodin už bylo připraveno 12 rodiček k registraci. Nyní jsem se dočetla, že kartotéka je otevřená až od 10 hodin. A já nevím, zda tam přijít opět brzy ráno nebo stačí později? PROSÍM, byla jste někdo z vás registrovat se v Podolí a jak to tam vypadá teď? DÍKY moc za odpověd!!! |
| petluše | 39676 |
|
|
12.5.2012 14:46:58
...samozřejmě tím líp...u těch zásahů..píšu jak tatar.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.