Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| petluše | 39676 |
|
|
12.5.2012 14:46:13
Fíšku gratuluju k super výsledkům, já myslím,že čím míň zásahů zvenčí,tím hůř. Na plodovku bych šla jen a jen z pádného důvodu. Jinak,bohužel, v rodině vidím,že dnes se mluví o Downu jako o nejhorším postižení,ale může se stám 1000000+1 jiných věcí a je to na h...o. Mě čeká ještě genetický UZV, tak uvidím až pak. Ale i tak to bude už ukončený 21.týden což samo o sobě je už dost na jakékoliv rázné řešení.
No a k svatbě gratuluju tuplem, to je krásné, tak ať se vám to vydaří ![]() |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
12.5.2012 10:30:55
Tak u nás se začíná taky mračit a pokapkávat,ale aspon se trochu zchladí a nebude takové horko.
Já taky pár dní pozoruju šimrání v bříšku,když ležim krásně si tam plave,určitě je to ono,čekám třetí tak vím jaké to je a těšim se až to budou pořádné kopance ![]() Sarmyn Šimon je krásné jméno,nemít doma Simču tak jdu do něj taky jen je to moc podobné.A Šárka se mě taky moc líbí ![]() Sem tu na skok letim dovařit oběd ![]() |
| sarmyn | 23935 |
|
|
12.5.2012 9:18:47
Taky gratuluju. Jak ti dopadl down, jen pro zajímavost? Jen se ptám, já byla rozhodnutá podstoupit testy i když mi vyjde ok, což vyšel. Tím tě nechci zviklat v rozhodnutí, jen jsem zvědavá.
![]() |
| sarmyn | 23935 |
|
|
12.5.2012 9:14:40
Ta.
Tady u nás je hnusně, leje jako z konve, ocelový nebe...prostě ukázkový víkend. Slunce s těmi jmény to bude boj, u nás je to naopak, kdyby to byl kluk je jasný Šimon, toho bych protlačila, ale s holkou..Teď je v kurzu, že bude mít jméno po mě, Šárka, ale to odmítám, mám 4 měsíce na Viktorku. Na té jsme se shodli na podzim, když to nevyšlo. Ale asi vezmu cokoli mimo Kláry a mého jména. ![]() |
| Evča76 | 75359 |
|
|
12.5.2012 7:18:33
Fíšku, moc gratuluju!!! k dobrý výsledkům a i k svatbě!!!
![]() ![]() ![]() |
| Verus+Kuba+Maty | 83071 |
|
|
11.5.2012 22:33:35
Fišku taky moc gratuluju
je krásné a potěší číst takové zprávy, kamarádky ted přijela z porodnice s dvojkama a jsou nádherní hned bych je brala![]() Jména krásné,česká klasika i mě se líbí ![]() Ke svatbě vše nej a hlavně at je to poslední svatba..at to vyjde ,už se těším na fotky to bude krásné s pupíkem a malou družičkou ![]() ![]() Já dneska zaznamenala první tukání jsem 16tt. a zatím malinko..ale i tak je jsem nadšená![]() |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
11.5.2012 10:51:30
Fíšku gratuluju k výsledkům a ke svatbě
![]() ![]() ,tak krásně jsi to napsala,že mě slzí oči ,máš krásné období před sebou,pořádně si to užij ![]() Jména máš krásné vybrané,já měla Lucinku napsanou u nejstaršího kluka i Honzík je krásný,taky jsem o navrhovala,jenže prej ho má kamarádka tak můj nechce .Na to je čas.Mám z tebe radost,dala jsi mě takovou netovou energii na celý den z tak dobrých zpráviček ![]() ![]() ![]() |
| Fíšek | 117051 |
|
|
11.5.2012 8:56:45
tak mám super zprávy. Výsledky krve mám na 1 tak na plodovku nemusím i když mi je 37 let. Mluvila jsem přímo s dr. na genetice a ta mi řekla, že opravdu to vyšlo vzorově, že jinak kdyby měla trochu pochybnosti, tak mě tam pošle. Hurá!!! Jsme moc šťastný! Na utz jdu 31.5. tak se moc těším až uvidím mimísky, půjde se mnou i můj budoucí manžel
a asi i dcera, taky je chce vidět.Jinak 30.6. se vdávám , sice jsem nikdy nechtěla jít k oltáři s pupíkem, ale zase když už ten můj chlapák se rozhoupal, že si nás vezme, tak se nedalo odmítnout. Bude to naše pro oba 2 svatba, tak pozveme jen rodiče a svědky+partnery, takže taková malinká, decentní svatba. Dcera mi půjde za družičku. Jen doufám, že budu v pohodě a nelehnu, ne nelehnu, mi to zvládneme!!!Jinak Petulo v CB budeme ted o víkendu, tak bychom se mohli třeba sejít. Budeme bydlet v těch panelákách za Družbou. Koukáme na Gomel a před panelákem máme dětské hřiště s klouzačkou. Když mi napíšeš na můj email tak Ti pošlu tel.č. ![]() Taky k jménům...pro kluky máme Honzík(určitě) a Kubík(ještě není jistý) a pro holky Zuzanka a Lucinka a pro páreček Honzík a Lucinka. Jeje to jsem se rozepsala. ![]() |
| Verus+Kuba+Maty | 83071 |
|
|
10.5.2012 21:20:32
jj holky určitě písněte jak výsledky dopadly ?
s těma doktorama taky koukám já naopak myslela že je to pro ně lukrativnější protože si samozřejmě vykazují více návštěv..tak koukám. já zas mám nízký tlak..musím dávat bacha ![]() |
| petluše | 39676 |
|
|
10.5.2012 19:01:57
fíšku, to je bohužel realita. Ony jim totiž těhotné moc neproplácí pojišťovny, nejsou tedy pro dr. žádný "trhák". U Švece to tuším visí i na nástěnce,že nové těhotné nepřibírá.
JInak 21. jdu k Čutkovi na gen. UZV. Třeba se tam potkáme. Včera jsem byla na kontrole a vše O.K.,jen mi zas roste tlak,tak snad se to umoudří, zatím jsem byla u obou předchozích bez léků. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.