Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
10.5.2012 17:16:29
Sarmyn tak to jsi mě potěšila,že je x-lander malý aspon mě nemá co mrzet
![]() A na jméně se taky dohodnout nemůžem,první,že to bude určitě Kačenka a mě se ted moc začla líbit Nikol,ale můj se celkem brání tak uvidim,zatim říkali,že to bude holka takuvidim ve 20tt jestli to potvrdí a být to kluk,tak sem v pasti nenapadá mě žádné jméno .Fíšku držim palce na tu genetiku písni jak jsi dopadla,já jdu na krev v uterý ![]() O víkendu se má pěkně ochladit,tak jsem zvědavá na ty změny tlaku. |
| Evča76 | 75359 |
|
|
10.5.2012 15:18:00
To je síla, s tima dr. to jsem nevěděla.. oni mají tak plno?? nebo prostě nechtějí těhotnou??? že je to moc vyšetření???
|
| Evča76 | 75359 |
|
|
10.5.2012 15:16:30
Fíšku. já byla na amnio.. už jsem byla po druhé.. teď kvůli věku.. s Petříkem, mi vyšla blbě ta krev..
Ale nic strašnýho, bolí to míň než injekce.. rizika to samozřejmě má, ale co nemá.. riziko je i nejít na to vyš. a čekat, jeslti to bude v pohodě.. ale je to na každém.. oni to taky jen doporučí.. rozhodnutí bude na tobě.. ![]() |
| Fíšek | 117051 |
|
|
10.5.2012 10:29:11
taj jak se máte? Dnes mám volat na genetiku, tak jsem zvědavá jak to dopadne. Prý po 35 věku ženy doporučují odběr plod.vody. Jaký na to máte názor? Mě bude v září 38. Tak mě tam asi pošlou.
Jinak včera jsem sháněla nového dr.Gyn. v ČB, budeme se tam stěhovat a víte kolik mě jich odmítlo, protože jsem těhotná? 3!!! a až 4 mě vzal, to je síla co? |
| sarmyn | 23935 |
|
|
10.5.2012 8:43:15
Slunce x lander se mi taky líbí, ale je děsně mrňavý...
![]() |
| sarmyn | 23935 |
|
|
10.5.2012 8:42:04
Vero, tak to máte dobrý, my se asi na jméně neshodnem...to ještě bude boj, táta prosazuje jméno po mě,(Šárka) ale to nechci...sice ho nemá každý, ale pak se bude říkat stará a mladá
![]() |
| MartinaaVal88 | 129691 |
|
|
10.5.2012 7:53:51
Ahoj holkyě chci se zeptat nechali jste si někdo u zubaře dat umrtvujici injekci v době těhotenství??? Řekla, že gynekologové to schvalují i v pokročilejším těhotenství, ale přeci jen mám strach. Díky
![]() |
| VeraM + 6/07+ 9/12 | 124483 |
|
|
9.5.2012 11:33:57
ahoj holky,
tak já mám po Aně trojkolku od gessleinu a už se nemůžu dočkat, až s ním zase vyjedu ![]() já jdu volat na výsledky triple testu za hodinu a půl, i když si říkám, že je všechno určitě v pořádku (všechny utz vypadaly skvěle, mrňous se pěkně mrská, už i jendou kopnul svou budoucí sestříčku ), stejně jsem lehce nervozní a už to chci slyšet...jinka my jsme se definitivně rozhodli pro Bertíka reakce rodiny byly rozporuplné, hlavně ty tchyninu nemůžu publikovat, bála bych se, že mě bloknou ale ve výsledku nám jméno schválili, takže už se na Alberta mooooooc těšíme ![]() hezký den, V. |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
9.5.2012 8:16:30
Ahojte těhulky,
vidim,že už probíráte kočárky ,mě se moc líbí x-lander,ale budu mět od kamarádky pěkný zachovalý,myslím značka Maxim,není to drahý kočárek,ale prostorný a moc hezký,tak jsem ráda,že mě tato starost odpadá.Jinak je pěkně,dneska doumývám okna,pěkně pomalu nijak neblázním.Pořád mám nahoře 4kila,ale ty jsem nabrala už pomalu první dva měsíce,ted za dva jsem nepřibrala nic,ale to bude ve poho ne?K dokt jdu v úterý a zrovna mě bude brát krev na triple testy,tak snad to bude ok. Užijte pěkný slunečný den ![]() |
| sarmyn | 23935 |
|
|
8.5.2012 17:23:46
Díky za tipy, těch kočárků jsou fakt mraky. Včera jsme koukali na živo a uvidíme, možná půjdu do nového. Když se měl narodit Jakub, tak byly na výběr v prodejně, 2 kusy...jeden hezčí, ale malý (jinak jezdily jen liberty) a tak ten malý vypadak ještě menší... Druhý byl hauck s mickey mousema, tak vyhrál ten, byl delší a větší..
Jinak dneska jsem dostala obr krabici hadříků od kamarádky, to je tak roztomilý....ať už je říjen ![]() Hezký volný odpoledne |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.