| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 1179  [Dalších 499 >>]
petluše 39676
31.3.2012 17:23:05
Ahoj holky,
tak jsem dneska odpoledne byla bez dětí (už jsou tu), tak jsem vytřela a poklidila, ale nějaký extra velký úklid to nebyl.
Jinak ve čtvrtek jsem byla na UZV - a upřesnil mi TP. Podle MS je 5.10 a dle UZV 1.10. Tak uvidíme, dcerka byla osm dní před prvním termínem, syn den po termínu.
Jinak CRL bylo 7,2mm a NT 1,3mm, nosní kůstka byla vidět. Bylo vidět celé pěkně z profilu až na nožičky, ty měl tak nějak složené v tureckém sedu.
Nevolnosti tak nějak přešly, jen mám poslední dobou nějaký problémy. I když nosím slipky,jsem pořád "mokrá" ale dle dr je to úplně normální, ale pro mne nepříjemné. Taky se pořád "cítím" i když manžel tvrdí (když jsem se ho kontrolně ptala)že teda cítí leda parfém :o).
Verus+Kuba+Maty 83071
30.3.2012 20:28:47
Tak Slunce to je fajn že se Ti v kurzu líbí :-)

Taky máme dneska hlídání tak vyrážím na chvilí s kamrády a manžou poseďet.¨
Zítra máme na baráčku velký úklid a pak vyrážíme na návštěvu za dědou...a nedeli snad relax, akorát si pojedu pochovat 14-denní princeznu tak už se těším. Holky krásný víkend~x~..I když to počasí~a~
Dee Dee+2 kluci 91465
30.3.2012 19:23:54
No,já nevím,jak jste na tom,ale teď jsem se bavila mailem s kamarádkou, test na potravinový intolerance udělají v Praze na dálku (stačí jim poslat krev a moč) za 8000 Kč.Já o tom uvažovala,protože to pomáhá dětem s neurologickými problémy,ale Ládík je absolutně bez problémů a nemocí...nevypadá,že by tohle byl jeho problém.(Ty jsme si vybrali zas jinde)
Slunce+3 104482
30.3.2012 19:04:04
Tak kurzík byl super a od pondělka začínám s něma cvičit a plavat ~b~.
Večer jdeme na večeři,radši až po osmé,tak snad kontrola nepřijde ~7~,obě děti totiž spí ve škole,tak to chceme zužitkovat ~;)

Jinak k těm testů,ona má potvrzené alergie,tak to bude z toho,já myslela,že mám sama pozorovat co jí dělá zle,ale z toho bych zcvokla.

Tak si holky užijte krásný víkend a třeba písněte jak se máte ~3~
Dee Dee+2 kluci 91465
30.3.2012 12:40:45
Dělá se test,ale testuje se 100-200 potravin a tak to stojí hodně-nevím,přesně,ale pár tisíc.

Nicméně jestli to má sezónního charakteru a ne celoročně,pak to budou ty pyly.

Jinak s těma kontrolama, já bych se asi bála. Já jsem se teď odvolala při řízení na "osobu blízkou",dělají to tak všichni a všichni bez problémů,jenom mě poslali obsílku na nějakej jinej zákon a zas mě otravují. Když to všem vychází, neznamená,že to vyjde i tobě.

Ale zase bych doma nevydržela 9 měsíců,to ne.
Slunce+3 104482
30.3.2012 8:38:11
Dee,Dee má to sice z tráv,ale třeba by jí mohlo nějaké vynechání potravin pomoct,jak píšeš nejde o alergii.Ale jak to zjistim??~d~
Slunce+3 104482
30.3.2012 8:36:41
Dobré ránko holky,

Dee,Dee ona je alergická na vejce a dělá ji problém i rajče,pomeranč atd oleze jí pusena,ale ten ekzém má z tráv a kvetoucích stromů,ten duben květen je nejhorší,pak se to dá.~;)

Tak včera jsem nesla účetní lístek na peníze a říkala mě ,že nemusím dodržovat vycházky,že se ptala na sociálce a prej těhotným a onkologicky nemocným kontroly nechodí,tak já nevim,jsem posera co si o tom myslíte vy?

Dneska jedu na ten kurz,tak se těším,skočím si před tím do města,něco koupím,zajdu si na oběd a pak budu 4h poslouchat asi o výživě těhulek ~:-D.Tak to se dám ještě na oběd smažák ,abych pak neměla výčitky ~t~

Jinak jsem pekla dětem do školy kinder mléčný řez,berou ho do školy,spí tam a musím říct ,že je pracný ,ale výborný ,doporučuju ~b~
Dee Dee+2 kluci 91465
30.3.2012 8:02:04
Kecy, kec....krafy, kraf...~t~

Slunce, to je blbý s tím atopákem,zkoušeli jste nějakej test na intoleranci potravin (není totéž co alergie). Když má dítě intoleranci, neznamená, že se osype jako po alergii,ale znamená to, že určitý druh potraviny tělo zatěžuje. Známá udělala a dcera přestala mít ekzém.Ale aby udělali konkrétní,tak to musí otestovat moc potravin....

Jinak Veru, stav série 2:2....gratuluju~x~~x~
Moc pěknej zápas.Včera zas jeden zloprcek z PAR (hádej jméno) řval u kabin kvůli rozhodčím...ale jinak musím rehabilitovat hráče PAR, začínaj mi být sympatický. A trenér Hynek zase spolupracoval jedna báseň.
Slunce+3 104482
29.3.2012 13:14:22
Tak potkat tě v létě takhle nabalenou ,tak taky pěkně čučim ~t~ ,ale ty už si zvyklá ~:-D
Peču dětem mazanec,protože ze včerejšího vdolku s rybízem nezůstalo vůbec nic~:-D,celé odpo lécou venku a to se toho potom sní,jenže vše začíná kvést a malá má alergie a atop.ekzém,no jak jsem ji včera šla koupat,sem málem padla jak to měla hnusné a dodrápané ~8~,tak mažem,mažem a mažem a přečkáme tu největší hrůzu jaro,ale ono je to pak celé léto ~d~

Ale už jsme dali přes pětistovku příspěvků,jen tak dál ~g~
Dee Dee+2 kluci 91465
29.3.2012 12:43:33
Je tu hnusně,ale mě to vyhovuje.Aspoň dneska.

protože jedu na ten hokej zase,u ledu je zima,musím být nabalená.když jsem včera ve 23 stupních šla v kozačkách, dlouhý rukáv a přes rameno kabát,lidi na mě koukali jak na exota a já se děsně potila.Ale v hale mi bylo akorát.Dneska půjdu v tom samým a aspoň se tak nespotím~t~

Takhle občas chodím,když jsou přípravná zápasy v srpnu a to teprv čelím pohledům,jestli jsem se nezbláznila~y~
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 1179  [Dalších 499 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.