Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
29.3.2012 11:43:02
No téda,si na chvilku odskočím a tady tolik čtení
,tak se to tu konečně rozjíždí ![]() Holky taky e u vás tak pokazilo počasí?Tady je pod mrakem,celkem zima kolem 10st a fučí a já už si zvykla na to krásné jaro.Toť moje zpravodajství o počasí ![]() |
| Dee Dee+2 kluci | 91465 |
|
29.3.2012 9:52:05
Verus,sarmyn,obdivovat není co. Je to, jak to je. Čím víc se peru za syna,tím víc se peru za sebe.To já mám teď dítě,co to na něm není vidět.A už bych to nerozebírala.
Jinak s tím nekoukáním na net, to je fakt. V těhotenství mě to nenapadlo,měla jsem zdravý a tabulkový dítě,ale pak jsem srovnávala děti s jeho diagnózou a že jich je tolik,co dopadly hodně blbě.A jak jsem si pomohla? Akorát jsem se vystresla,syn je na tom dnes úplně jinak. Net je plný pravdivých informací,ale ta jejich relevance a kontext je někdy dost mimo. Takže Lůco, vítej ,kecej,drbej a nepočítej ![]() |
| Verus+Kuba+Maty | 83071 |
|
|
29.3.2012 9:47:10
Dee dee ty máš můj neskonalý obdiv, a tvá věta že svoje dítě nemůžeš reklamovat to vystihuje..a to s tebou roste 9 měsíců, je pochopitelné že v tvé situaci jste brali v úvahu všechny možnosti,ale nevzdali jste to a vyplatilo se to..moc Vám držím palce. Prcek musí být užasný. Tak jak říkaš něco pokazit se může jak těsně před porodem tak při něm..nikdy nevíš.Ted budeš mít všechno v pořádku, ale možná to bude pěkný rošták
![]() Lůci, tak jak říkají holky, nic nehledej na netu, radej si zajdi do cukrárny a užívej si těhu..matka vždycky musí myslet pozitivně. myslím že skoro každá má za sebou aspon jedno zamlklé těhu, a odměnou jim ted jsou zdravé děti. Pokud příroda rozhodne tak stejně nic nenaděláš..v každém případě nemaluj čerty na zed...na tuhle situaci se stejně nejde připravit..takže držím palečky..a hlavně mysli pozitivně a ted samo nám musíš dát vědět jak dopadne další kontrola.kubík tu má kamrádku tak mám veselo, v pokojíčku už padla atomovka ![]() Veru nevylízej, maximalně k ledničce ![]() |
| sarmyn | 23935 |
|
|
29.3.2012 9:44:49
Dee dee, teď jsem četla, cos psala o synovi. Jeho povaha je štěstí a ty máš můj obdiv.
Taky se peru s tím coby kdyby...trochu se toho bojím, protože při porodu dr ublížili dceři přítele a ta díky nim má DMO, v podstatě tu nejtěžší formu. Je hrozně těžký jí mít co 14 dní před sebou a nepřipoštět si, že to je náhoda...Nicméně, taky je víceméně pohodář ![]() |
|
29.3.2012 9:35:30
Já zas čekám na paní z Raný péče,nosí nám hračky a chválí
pak honem ven, nakoupit, nakrmit,uspat a podat si dveře s manželem a zmizet.Ale zatím nepřišla, tak tady okouním ![]() |
| sarmyn | 23935 |
|
|
29.3.2012 9:32:33
Ahoj Lůco,
jak říkají holky, nečti úplně všechno. Držím palce, pokud je vidět srdíčko a dr je v klidu, tak buď i ty. Pokud dr. nevěříš, změň ji, ale nedej na rady chytrolínek na netu...a že jich tu je.. Jsem ráda tady za říjnovky, tady to vypadá na normální ženský ![]() Hodně štěstí ![]() |
| VeraM + 6/07+ 9/12 | 124483 |
|
|
29.3.2012 9:26:16
zas tady čumákuju.... jsem hrozná, běžte taky něco dělat a ať se tady nic neděje
![]() ![]() ![]() |
| VeraM + 6/07+ 9/12 | 124483 |
|
|
29.3.2012 9:25:28
Luci,
moje první rada - nesurfuj po netu, budeš myslet na blbosti (znám z vlastní zkušenosti...)a co se týče UTZ, já si myslím, že takhle na začátku těhu je mimi tak malinké, že velikost a stáří těhu se fakt spíše jen odhaduje, že se jako blbě měří.. uvidíš, já si myslím, že to bude dobré (a to tě nechci chlácholit, fakt si to myslím), nicméně nic s tím neuděláš, nijak to neovlivníš, musíš vydržet přeju hodně štěstí, určitě nám pak dej věděta ještě, myslím, že velikost dle utz je vždy plus minus týden... |
|
29.3.2012 9:23:54
Lůco,já mám dítě zase větší na UZV proti datu poslední menstruace. Tabulky vypovídají o velké většině,ale ne o všech zdravých.
|
|
29.3.2012 9:22:35
Veru
![]() ![]() Já vím, jás i rýpla![]() A už jdi makat! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.