| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 1179  [Dalších 479 >>]
VeraM + 6/07+ 9/12 124483
29.3.2012 9:20:56
Dee Dee,
já to nemyslela zle!!!! jen že já bych se asi bála.... ale jak píšeš, není to genetický, je to náhoda, která může potkat kohokoliv... promiň, fakt jsem to nemyslela blbě ~;((
Slunce+3 104482
29.3.2012 9:20:47
Dee,Dee neboj ted všechno dobře dopadne ~6~

Lůco já ti neporadim,sice taky dle ultrazvuku je moje mimi o 4dny mladší,ale mudra to nijak neřeší,na kontrolu jdu za měsíc,ted už za 3týdny,tak snad to bude ok.
Ale někdo ti tu poradí a hlavně nečti kde co na netu,ono opravdu jsou tam někdy věci co bys neměla číst,prostě bud v klidu,kvůli miminku a myslim,že tě mudra dobře hlídá,tak to bude v pořádku ~;((
Lůca+Matěj 1/05, Ela 11/12 22196
29.3.2012 9:11:25
Omlouvám se moc, že vám sem vpadám...patřím do listopadovek. Chci se optat a asi slyšet podporu...minulé těhu zamlklé a dnes jsem v 7+5tt. Byla jsem na UZ v 6+3 a plůdek byl 6+2 bez srdeční akce, pak v pátek špinění, takže k dr. byla jsem 6+6 a plůdek 6+4tt a náznak srdeční akce a včera kontrola v 7+4 a plůdek je 6+6-7+0 - srdeční akce je v pořádku. Stalo se vám některé, že těhu v 7 týdnu odpovídalo téměř přesně a pak nesedělo o 5 dní??? Na další UZ jdu další pátek, to budu 8+6 a už se jen bojím, že mimi nebude zase ještě více odpovídat. Říkám si, že je hlavní, že je srdíčko, ale znáte to, pročítám si různé diskuse a některé zprávy na nich nejsou úplně pozitivní...díky moc za odpověď !!!

A přeji klidné těhulkování !!! Lůca
Dee Dee+2 kluci 91465
29.3.2012 9:11:15
Já ti dám odvahu,ještě mě děs~o~

Není to genetika,je to náhoda,krvácení do mozku po prodělaný preklampsii a lékařsky zanedbaný,tak snad se to nezopakuje,ne?
29.3.2012 9:06:48
je mi moc líto těch operací a hlavně bolesti... ale zase mu to ulehčí život do budoucna, obdivuju tě za odvahu jít do druhého mimi....

přeju hodně sil a prozatím se loučím, už FAKT musím jít makat ~t~
Dee Dee+2 kluci 91465
29.3.2012 9:05:48
Jo, ty ses ptala na oči-tam těch šancí moc není.Oči má totiž úplně v pořádku, dokonce bez dioptrií,ale má zničenou zrakovou kůru v mozku.Takže anatomicky není co řešit,co operovat. Jen mu nefunguje skládání vjemů v mozku. Takže vlastně vidí,ale neví,že vidí.Je to na delší vyprávění, napíšu mail....
Dee Dee+2 kluci 91465
29.3.2012 9:04:20
No,díky té operaci může fungovat s tou hadičkou, bez ní by do pár dní/týdnů/měsíců umřel. Nezlepší se to, nezprovozní. Ale pokud žádný doktor při nějaké operaci nic nezkazí, tak bude žít "normální" život s tím, že by měl být v dosahu nějaké normální nemocnice,protože nikdy neví,kdy můžou nastat komplikace.Ty nemusí nastat ani jednou za 15 let,anebo taky ddvakrát do roka.To nevíš.

Může kldině cestovat,nebo žít v civilizovaném světě (Evropa, Sev.Amerika, Asutrálie), protože tuto operaci zvládají už krajské nemocnice...

Může pracovat, mít děti, nevím,jak to bude s řízením autem.Kdyby viděl, bylo by to v cajku,ale on moc dobře nevidí, tak mu asi řidičák nedají. Může i sportovat, ale samozřejmě sporty s nárazy do hlavy, jako je fotbal a hokej by dělat neměl. No,blbě vidí, takže všeobecně míčový hry nebudou pro něj.

Je toho hodně,co může.Jen ho čeká spousta operací a bolesti.
29.3.2012 8:57:20
akorát čučím, jak jsi psala, že téměř nevidí... tak je ještě šance, že se to zlepší? nějakou operací? i když už jich teda, chudáček, má za sebou, vi´d...
Dee Dee+2 kluci 91465
29.3.2012 8:54:11
To jo...co my jsme sjezdili za terapie a ty desetitisíce,co jsme do něj narvali...jenže je fakt,že to zpočátku dělá každej, bohužel jen u někoho to má efekt.U nás mělo,tak mi to vždycky vlilo energii.Je to borec~6~
29.3.2012 8:51:12
Dee Dee, to je super, že je malý takový šikula ~6~ určitě jste mu i vy moc a moc pomohli ~g~
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 1179  [Dalších 479 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.