Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dee Dee+2 kluci | 91465 |
|
28.3.2012 11:57:09
Slunce, je to tak,jak říkáš.U mě se dost snažili. Říkal mi pak dr na kontrole po šestinedělí, že tak úhlednej a drobnej steh neviděl ani u svý babičky, co vyšívala dečky
![]() Chtěli mi asi pomoct ![]() |
| VeraM + 6/07+ 9/12 | 124483 |
|
|
28.3.2012 11:27:40
Dee Dee, to se budu těšit, dík
![]() já si na tu sekci taky nemůžu stěžovat, v pátek ráno v 5 ráno mne odoperovali, byla jsem v celkové narkoze, tak pá jsem střídavě prospala, v so na normální oddělení, to už jsem And. u sebe, víkend byl náročný, přece jen mne to docela bolelo, ale od pondělí jsem byla úplně v poho, ve středu domů. porod zatím vůbec neřeším, uvidíme ![]() Slunce, já dostala chuť na rybu s kaší, pošli mi kousek ![]() |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
28.3.2012 10:24:53
Dee,Dee,já císařem nerodila,jen co jsem viděla ty maminky a co říkali.Ale máš pravdu,že opravdu záleží na tom jací odborníci to dělají.
Tak jsem se vyspinkala a pujdu siudělat rybu s kaší na oběd a upeču vdolek s rybízem ![]() |
|
28.3.2012 9:08:33
Vero, už se těším, vyrážím do LIB v 15,15
![]() Pak ti napíšu drby z pardub.střídačky,ale až asi zítra ráno, dorazím večer a padnu za vlast. ![]() |
|
28.3.2012 9:07:36
Verus, souhlas s porody doma.Já jsem zdravá,syn byl 9 měsíců zdravý,to krvácení do mozku přišlo někdy před porodem, nikdo to nemohl čekat,ale tím,že jsem rodila v nemocnici se na to přišlo, udělali mi císař,aby synova hlavička neprodělala žádný tlaky a jen proto je tak šikovný....neexistuje neriziková rodička.Nikdy nevíš.
|
|
28.3.2012 9:05:30
Slunce, musím odporovat.Můj porod byl císařem a bylo to lehčí než návštěva u zubaře. Trval 5 min,pak teda chvíli stehovali,nic mě nebolelo (jen první 3 dny,ale dostala jsem čípky). Po 5 dnech jsem vstala a šla z nemocnice, po 5 týdnech hrála volejbal a mohla sexovat.kdybych chtěla.Ale hrálo v tom roli víc věcí.
Za prvý to udělali v Motole ty největší odborníci a podle slov mého dr, si dali se vším kurevsky záležet.jelikož jsem byla kvůli synově diagnóze na sebevraždu, tak mi chtěli ulehčit. Za druhý jsem byla tak psychicky dole, že jsem ty tři dny fyzický bolesti neřešila. Za třetí se skvěle hojím. Takže můj porod byl (fyzicky) zívačka. Přesto bych si chtěla zkusit ten normální, ale vlastně je mi to šumák, jen chci tentokrát zdravý dítě... |
| VeraM + 6/07+ 9/12 | 124483 |
|
|
28.3.2012 8:36:39
ahoj holky,
jý makám doma na pc, ale vůbec mne to nebaví.... no mám to jen na dopolko, odpol se budu poflakovat + jdeme ke s Andulkou ke kámošce na kafíčko, to se moc těším, děti si pohrají, my podrbeme, doufám, že bude krásně a posedíme venku na zahradě ![]() no a večer, hokej, že Dee Dee ![]() hezký den všem ![]() |
| Verus+Kuba+Maty | 83071 |
|
|
28.3.2012 8:28:33
Teda Slunce tak to jsou míry...mi měli 3800 a 52 cm.
jsi fakt borec Tak podřimujte já valím do práce ![]() |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
28.3.2012 7:51:58
Dobré ránko,
Veru hlavně ,že to dobře dopadlo a jste oba zdraví .Jinak můj první kluk měl při porodu 4350g a 54cm ,rodila jsem normálně,nikdo mě váhový odhad nedělal,ale musím říct,že se mě rodil líp jak dcerka s 3700h a 51cm .Jen se me pořád u druhého porodu ptali jak se mě kluk rodil.Ten císař se opravdu dýl hojí,viděla jsem ty maminky,ale prostě když je to potřeba,tak člověk nic nevyšpekuluje hlavně at všechno dobře dopadne.Myslim si pujdu ještě schrupnout ,děti už jsou ve škole ![]() |
| Verus+Kuba+Maty | 83071 |
|
|
27.3.2012 22:16:19
Přesto nejkrásnější zážitek
žádný porod nejspíš není lehký, je to prostě dřina..Z toho důvodu třeba nejsem zastánce tzv. porodu doma, v přírodě...nikdy člověk neví kdy bude potřebovat pomoc..Veru, kamrádka to měla podobné jako ty ..dnes porodila kluka a opět císař.. ale třeba u Tebe to klapne ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.