| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 1179  [Dalších 449 >>]
Dee Dee+2 kluci 91465
27.3.2012 21:29:26
Uf, Verus, kleště a 10 hodin, taky jsi to neměla lehký~6~
Verus+Kuba+Maty 83071
27.3.2012 21:20:36
Sluníčko jsem asi 25 km od Hradiště směr Zlín :-))Já vím že cenově je to velmi dostupné,i to plavaní bylo super.Ale především u mě hraje roli čas, musím chodit do práce, a malého mám doma tak to střídáme s manželem.Do školky jde až v září. Ale naštěstí máme rodinný obchůdek z obuví, tak mi naši vychází vstříc s pracovní dobou. A na kurzy jsem chodila před 3 lety, tak to mám ještě v hlavě:-) Taky jsem měla první v 29 :-) tak jim to nech jako bonus na konci kurzu

U nás tatka u porodu byl, malý byl veliký a k tomu větší hlavičku, jelo to celou noc, nakonec to skončilo v 10 ráno kleštama, bo už jsem byla vyčerpaná. K druhému tatka určitě pujde.~:-D
Dee Dee+2 kluci 91465
27.3.2012 21:13:45
Tak to jsi taky po CS,neboj, třeba to tentorkát vyjde, hlavně už se to o tobě ví, tak si tě budou hlídat.Jinak abych napojila naši hokejovou debatu, tady ten koment jsem ti dávala odpoledne:

Čau Veru,jsem ráda, žes to takhle vzala a taky jsi přesně pojmenovala příčinu mé averze k PAR.Ano, je to on.

Jinak já opravdu nejsem liberečanda,v každém týmu mám své oblíbence, já se totiž objížděním stadionů živím, takže nemám jeden tým oblíbený, jsem v tomhle promiskuitní

Ale jelikož mi jeden od vás občas ztěžuje práci, tak v téhle sérii fandím LIB (a taky kvůli Méďovi, nejsem fanda Ferrari,ale je to děsnej sympaťák i mimo led)

Ale aby ti to nebylo líto, ve středu jsem dostala přidělný zrovna Pardubky. Jo a u vás je moje srdeční záležitost zase trenér Hynek, taky je to borec....
VeraM + 6/07+ 9/12 124483
27.3.2012 20:53:39
Slunce, tak to bych taky vyrazila, jůů, plavání, to mi chybí... u nás zrovna přestavují plavečák, ale už snad v květnu se má otvírat, tak se těším, jak začnu chodit

jinak k dotazu - u mne porod skončil akutním císařem pro nepostupující porod a velký plod (dcera měla 4050g), dr. mě straší, že druhé děti bývají větší, takže je dost možné, že tím císařem to zase skončí. no a manža u mně byl do poslední chvíle, k řezání ho nepustili ~t~ tak čekal asi 5 min před porodním sálem a pak mu hned Andulku vrazili. tak uvidíme...
Slunce+3 104482
27.3.2012 19:16:25
Tak se to pokusím ututlat ~t~~t~~t~
Dee Dee+2 kluci 91465
27.3.2012 19:10:04
Tak to stopro můžeš tvrdit, že čekáš první, bo já první porodila měsíc před před 29.narozeninama.....~t~
Slunce+3 104482
27.3.2012 19:02:01
Budu dělat,že čekám první ~t~ .Právě je v tom i plavání a cvičení pro těhulky,at doma jen nekynu a navíc kuknem na porodní sály,od té doby co jsem rodila naposled 8let zpět~t~,máme novou porodnici,tak ráda kuknu ~:-D

Možná tam budu i nejmladší maminka,teprv mě bude 29 a čekám třetí a ted je trend rodit pozdě,tak se tam tak doufám blbě cítit nebudu ~j~
Dee Dee+2 kluci 91465
27.3.2012 18:34:54
A na kurz se nechystám,ale uvidím,co budou vyžadovat u Apolináře.

V prvním těhotenství jsem navštěvovala kurz a je to taková teorie, život je o něčem jiném....

(ale to plavání bych brala~g~)
Dee Dee+2 kluci 91465
27.3.2012 18:33:07
Vero, tak to je super, taky jsem držela palce, kolektivní vědomí pomohlo~;)

Slunce, tak to bych si na kurzu přesně řekla,co tam lezeš~t~ Ale když je v tom to plavání, tak to cchápu.

U prvního porodu sice manžel byl,ale byla to 5ti minutová operace a pak lítal s malým po všech čertech, když mu 5 min po porodu vrtali hlavu nebozízkem a tak, takže to asi není to,co jste měli na mysli. Jo a bylo to vzhledem k diagnóze zadarmo.

Teď asi budu rodit přirozeně (císař byl kvůli malýmu,ne mně) a otce se zeptám,zda bude chtít být u toho,ale nějak na tom netrvám. Asi bych byla ráda, kdyby mi pomohl na začátku,ale u vypuzování ho mít nemusím.~t~
Slunce+3 104482
27.3.2012 18:16:59
Já na ně chodila 10let zpátky,tak tehdy to bylo jiné a navíc jsem tehdy vůbec neposlouchala tu lekci o nemocích ~:-D.
Paní co to vede znám od malička,tak se těším.Jdu tam hlavně kvůli tomu že sice zaplatim 1000kč,ale je v tom plavání každý týden,cvičení a manžel u porodu a pojištovna mě 800kč vrátí ,tak se to dá a navíc já mám opravdu děti do dvou ve škole,tak jsem doma sama.
Odkud jsi?Jestli nechceš tak to nepiš ~;)

Tak otázka pro všechny,budete mít manžela u porodu?Já ho měla u obou ,tak pujde i ted,mu se to moc líbilo,dokonce asistoval u mého boku,aby všechno viděl ~t~
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 1179  [Dalších 449 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.