Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dee Dee+2 kluci | 91465 |
|
20.3.2012 20:13:57
Díky,fakt to pomohlo
![]() ![]() |
| bohunak | 5775 |
|
|
20.3.2012 18:31:00
Tak to jsem moc rada
Tvuj email jsem nikdy nedostala, ale to nevadi, ja to tenkrat dala segre, (byla u nas) at ti to posle z Ceska, tak jsem nevedela, jestli ti to doslo. To je super, ze vam to pomohlo. Jsem moc rada. Preji krasne a bezproblemove tehotenstvi.![]() |
|
20.3.2012 18:19:23
Ahooooooooj bohuno,já jsem ti tenkrát odepsala na mail.
DVD jsem dostala a můžu ti říct, že perfektně posloužila nejen Ládíkovi,ale když ten náš výběr viděla paní z Rané péče,požádali sponzory o zakoupení "těch mých dílů". (Nemohli si dovolit šířit nelegální kopie.) Ládínek na ně někdy kouká doteď, i když je spíš už komentuje. Jsi poklad,hrozně mu to zrakově pomohlo, vidí mnohem líp a zatím jsme pořád bez brýlí.Díky moc. ![]() |
| bohunak | 5775 |
|
|
20.3.2012 17:35:37
Ahoj holky, sorry ze vam tady lezu, jen jsem se chtela zeptat Dee Dee, jestli jsi tenkrat dostala ty dvd. Je uz to roky, co jsem Ti je posilala pro tveho syna a nezjistila jsem, jestli jsi je tenkrat dostala.
![]() |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
20.3.2012 15:10:22
Taky mě bylo hodně špatně,nezvracela jsem,ale už je to opravdu lepší,asi se to mimi musí pořádně zavrtat a nesmí mě být špatně od hladu.
Zahrádku máme menší,ale rajčata,papriky,ředkvičky atd tam vlezou,tak dobré.No tož já jdu na ty jahody ![]() |
|
20.3.2012 14:53:21
Slunce,to je jasný s tím sportem,já bych zase těhotná nešla na běžky,i když je mám ráda.Ale na rozdíl od sjezdovek na nich padám.
zahrádku má náš dům taky malou a já přesně vím,že kromě trávníku a ořechu,co už tam jsou, tam dám jen jahody. Ty miluju.Rodiče mají velkou zahradu a mají tam kvůli mně plantáž ![]() A s těma kilama,já bohužel přibrala.Ale ten začátek, ty nevolnosti, to bylo nepříjemný, teď mi sice je jen o tročku líp,ale už nekynu. |
| Verus+Kuba+Maty | 83071 |
|
|
20.3.2012 12:04:49
tak sluníčko to je paráda že vše v pořádku
jinak s brusleme hrozně mě to láká ale jsem kopyto..mám podobný problém jako slunce tak budu muset počkat až děti odrostou ![]() ![]() ![]() |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
20.3.2012 11:38:00
Kolik překlepů
radši se jdu první najíst ![]() ![]() ![]() |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
20.3.2012 11:37:27
Dee,Dee zahádka je super,mále malou,ale po vysádí celého domku pujdu na jahůdky,já to prostě miluju,toho sportu se moc bojim,protože akt jsem levá,hlavně na ty brusle
![]() |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
20.3.2012 11:35:41
Ahojte holky,
všechny Vás zdravím,Veru tobě držím palečky at je všechno v pořádku,ale určitě bude,musí ,kamarádka taky krvácela,ležela i v nemocnici,pak celé těhu,ale pak ještě přenášela,tak hlavně v klidu a odpočívat ![]() Verus tobě zíítra držim palečky u dokt. ![]() Já jsem byla dneska,miminko už pěkně porůstlo a viděla jsem srdíčko tak jsem štastná,dostala jsem i průkazku a kufřík s vzorečkama.Do predika jsem se už taky obj a jdu 13.4.I dopředpor.kurzu jsem se přihlásila a budu s něma chodit cvičit a plavat nebo at tak nenakynu už mám 4kg nahoře ![]() Mizim poobědvat a povysávat,nebo je tu jak po boji ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.