Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dee Dee+2 kluci | 91465 |
|
20.3.2012 11:31:55
sarmyn, to je jasný
Dokud tě pupek nepřeváží dopředu ... |
| Dee Dee+2 kluci | 91465 |
|
20.3.2012 11:30:46
Fíšku,to jsou moc hezký jména.Osobně mám trochu problém s exotickejma jménama u českých státních příslušníků.Těší mě, že někdo uvažuje jako ty.Jinak kolem mě je to samá Sue Elen a Nela Sofie a Amálie Luna
![]() Vero, já s krvácením zkušenost nemám,ale manželka mýho kolegy v práci a moje švagrová v tomto období krvácely, obě mají krásné tříleté zdravé holčičky. Slunce, i hrabání listí je super pohyb.Toho já si v paneláku moc neužiju...ale právě kupujeme domek, který budem rekonstruovat, nastěhování až tak za rok za dva,ale zahradu musím udržovat okamžitě.Po podpisu kupní smlouvy (v pondělí) kupuju hrábě ![]() |
| Verus+Kuba+Maty | 83071 |
|
|
20.3.2012 11:04:49
Veru hlavu vzhůru, sice s takovým krvácením zkušenosti nemám..ale myslím že prcek už je dost silný.. to určitě zvládnete.. držím pěsti
![]() ![]() já jsem Vás dočetla až dokonce abych Vás lépe poznala... ![]() Všem jen pozitivní kontroly ![]() |
| Fíšek | 117051 |
|
|
20.3.2012 9:47:21
Ahoj Holky, víkend byl fakt krásný, sice jsem sobotu měla pracovní...žehlení, praní atd, ale v neděli jsme jeli na Lipno se projít kolem vody, bylo to super, fakt krásný počasí!
Petluše- já jsem z jihu bydlím v CK ale do velkých prázdnin budeme bydlet v CB, tak bychom se mohli sejít. Chceme tam jet o víkendu, ale mám jen vycházky 4h denně, tak chci zavolat G, jestli by to nešlo nějak udělat, že bychom byli o víkendu v CB. Nevíte holky, zda můžu mít nahlášený vycházky na jiné adrese? Jinak ty jména...pro klučíka máme Honzík a holčičku ještě nevíme,to máme 3 jména-Zuzanka, Lucinka, Barborka Přeji všem pohodový den ![]() |
| VeraM + 6/07+ 9/12 | 124483 |
|
|
20.3.2012 9:39:00
Petluše,
moc děkuju dnes nekrvácím, tak snad to byla jen jedna vlna a bude klid... ale šok to byl hrozný ![]() |
| sarmyn | 23935 |
|
|
20.3.2012 9:13:57
držím palce,
ať je všechno v nejlepším pořádku. Já jdu ve čtvrtek. Dee Dee Tak tos mě uklidnila budu vyrážet na bruslích o 106.. ![]() |
| petluše | 39676 |
|
|
20.3.2012 8:45:10
Slunce, tak pak napiš. Já jdu příští pátek na genetický UTZ, tak uvidím.
|
| petluše | 39676 |
|
|
20.3.2012 8:40:55
Veru, krvácela jsem v obou předchozích těhotenstvích, vždy mezi 11-16týdnem. Se synem jen lehce ale bylo to první těhotenství tak jsem jela do nemocnice. S dcerkou tedy o dost víc (vždy když jsem vstala z lehu nebo sedu tak to bylo silné jako menstruace ale byla jsem doma, protože jsem neměla hlídání. Oboje dopadlo dobře a bez problémů, v obou případech hematom.
|
| VeraM + 6/07+ 9/12 | 124483 |
|
|
19.3.2012 23:10:59
ahoj holky,
dnes jsem začala 11. týden a krvácím hned jsem vlítla na gyndu, mimi je v poho, srdíčko bije jako blázen, ale u hrdla mám malý hematom nastoupila jsem na neschopenku a budeme čekat. doufám, že to zvládnem....tak vám hlavně hodně štěstí u kontrol, držím pěsti pa Verča |
| Verus+Kuba+Maty | 83071 |
|
|
19.3.2012 21:09:41
Slunce tak na tebe budu myslet..
všechno bude v pořádku.. mě to čeká ve středu tak mě příjemně naladíš ![]() já bych ráda jezdila na kole, ale uvidíme jak se budu cítít. Vycházky atd. je normálka máme pejska ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.