| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 1179  [Dalších 369 >>]
Slunce+3 104482
19.3.2012 20:57:24
Ahojky Dee,Dee taky jsem dneska sportovala ,hrabala trávu ~t~~t~ dokonce mám puchýř ~8~~t~

U nás je Kačenka taky jasná hned,ale na kluka nijak nevim no,ale nějaké určitě padne ~;)
Myslete na mě ráno jdu na 9h na kontrolu,tak at uslyšim ~s~ a vše je ok ~3~
Dee Dee+2 kluci 91465
19.3.2012 20:39:03
Jinak sportuju,jezdím na kole, s Ládíkem jsem byla v 8mi měsících na Sněžce (pěšky), teď jsem byla na sjezdovkách v Tatrách a na skialpech (nepadám, jsem profi-lyžař).

Ale uprostřed sezóny jsem švihla s volejbalem hned po první prohlídce. Přeci jen to skákání....
Dee Dee+2 kluci 91465
19.3.2012 20:36:41
Jéé,to jste se rozjely.Nic jsem nestihla přečíst. Ten 3D jsem ještě neabsolvovala,pohlaví nevím. Jména máme jasný ještě před otěhotněním,stejně jako u prvního: kluk-Vladimír, holka-Johanka. I když holčičí jméno mohlo zbýt, tak nemám na porod hezký vzpomínky a na Johanku jsem zanevřela. Teď chci pro holku Eliška (po jedný osobě,co mi po porodu pomohla vyhrabat se z úplnýho dna) a pro kluka Vilík (Vilém).

Nějak jsme to nekonzulotvali, prostě vždy jedno jméno bylo daný a to druhý jsme plácli a ten druhej řekl: "to není zlý..."~;((
Slunce+3 104482
19.3.2012 14:44:42
Jej já a brusle ~t~~t~~t~,naposled když jsem jela tak jsem tak spadla a škaredě si odřela koleno do masa,že jsem chytla i infekci a jedla antb.tak to vůůbec~8~~t~
Já se až dostanu průkazku přihlásím na to cvičení a plavání pro těhu.

No náladu bych měla,ale nevim kde jsem od lonska schovala velikonoční výbavu ~o~ zatim jsem nenašla ani jedno kuřátko,no snad to nebudu kupovat znova~n~

Máte nějaké tipy na netové stránky jak si třeba nějakou takovou výzdobu udělat doma?
Jinak doporučuju vygooglit "pletení z papíru" je to fantastické naučila sem se to s malou v nemoc.ve školce ,já úplný antitalent a už se mě tu kupí zlaté stránky a zítra se pustim do pletení~b~
sarmyn 23935
19.3.2012 14:22:20
Slunce, dneska je venku slunečno (asi máš dobrou náladu:-). Na kolo si netroufám, ale spíš kvůli autům, která jezdí jako...jinak chodíme spíš na procházky, protože aerobic asi není to pravé, páč poskakování a bolavá prsa...to vážně nejde dohromady.

Ale taky bych brala typ na nějakou aktivitu, co brusle, chodíte některá? To mi taky přijde v pohodě, chce to chce pomaleji, ale aspoň tam nejsou auta:-)
Slunce+3 104482
19.3.2012 10:23:34
Dobré ráno,

tak dneska hlásili déšt a venku svítí sluníčko,tak snad se to nepokazí ~;)

Sarmyn s tím nafouknutím ti neporadím,protože sama jsem nafouklá ~:(,jinak klobouk dolů 25km na běžkách ~g~,to bych nedala~t~
Jinak holky sportujete normálně?Jako jízda na kole a tak?

Jdu něco ukuchtit a poklidit :-)
sarmyn 23935
19.3.2012 9:46:54
V sobotu bylo nádherně, vydali jsme se na běžky, původně to mělo být 20 km, ale nakonec se krapet bloudilo, tak to dalo 25. Přijeli jsme všichni pořádně utahaní, ale stálo to za to:-). Sice jsem se bála, ale měli jsme pohodové tempo, jsem krásně opálená a nabitá energií a myslím, že ta únava, co mě docela trápila 1. trimestr je prostě pryč, jupí. A jen co přebolí svaly z plužení, páč z kopce jsem to nerozjížděla, bude ještě líp.~t~
Jen jsem pořád nafouklá a večer vypadám jako monstrum, chjo....~n~ Nevíte holky co s tím?
Prima den všem~;)
Verus+Kuba+Maty 83071
18.3.2012 19:43:50
Dany tak to je mi líto..ale určitě se ozvi,pokecat někdy pomůže i takhle..třeba se to ještě spraví~;((

Holka nebo kluk si nevybereš..záleží na povaze..sousedka má malou a ta vydá za 3 kluky:-) akorát to česání a oblíkání :-)

mi máme za sebou oslavu malé, dělala jsem řidiče klasika a dneska zase rodinná oslava u babičky..bylo toho dost hodím nohy nahoru a nějaký pěkný filmeček..~f~
VeraM + 6/07+ 9/12 124483
18.3.2012 13:52:37
jj, Petluše, jako že ALbert, ale uvidíme, třeba to ještě bude Bertička ~t~

čas se mění už příští víkend? já to moc nemusím, s tou "ukradenou" hodinou se vždycky dlouho sžívám ~:(
Slunce+3 104482
18.3.2012 9:49:34
Dobré ráno holky,

dneska to vypadá opět na krásný den,tak ho pěkně prožijte.Já upeču bábovku a přijde návštěva kuknout na maroda,tak ho užijem s rodinou.

Posunuje se už příští týden čas,je to tak?Zas o hodinu dýl světlo se těšim ~;)
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 1179  [Dalších 369 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.