Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Verus+Kuba+Maty | 83071 |
|
|
16.3.2012 12:31:28
Vidím že jsem ti změnila jméno Samryn
![]() Riziko je tu vždy i když nepodstupuješ žádné takové vyšetření, kamarádku ted poslali na odběr pupečníkové krve..vše dopadlo dobře, akorát se po zákroku musíš šetřit, je to zásah.Nevím jak to je ale pokud ti testy dopadnou dobře, tak bys na plodovku nemusela..ale fakt jen hádám dneska se to krásně vyjařilo aspon tady na Moravě ![]() |
| sarmyn | 23935 |
|
|
16.3.2012 9:19:54
Doporučila mi to dr., protože jsem prostě už starší. Tak proto. Ale ještě s ní o tom chci podiskutovat, trochu se bojím komplikací, nicméně říkala, že tam kam jdu (gennet) jsou profíci.
Jaký na to máš názor ty? ![]() |
|
|
15.3.2012 22:15:38
Ahojky tak asi jediný noční pták :)
Slunce to je fajn že tam má kamarádku, to je jí hned líp.At už je zítra ![]() Vítám Smaryn, neboj plodovka dopadne dobře..je fajn že máš takový vztah s gynekoložou,důvěra a tak .. |
| VeraM + 6/07+ 9/12 | 124483 |
|
|
15.3.2012 21:40:06
tak já se taky hlásím z cest
![]() Slunce, to jsem za tebe ráda, respektive za malou, že je vpohodě, tak ať ji máš zítra doma! já jsem znaveně dorazila na hotel, spršku mám za sebou a jdu spát... jsem k.o.tak snad zítra, páááá |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
15.3.2012 20:49:49
Ahojte holky,
vítám mezi nás Sarmyn ,jsem ráda za každou těhulku co si tu bude psát ![]() Jinak operaci má malá za sebou,snad ji zítra pustí,ted jsem od ní dojela,v sedm ráno nanovo,dneska tam má novou holku (16let) tak super ani neplakala,kecají a kukají na ordinačku,tak supéér ![]() Jinak já jdu k mudr v uterý už se těšim,jinak Sarmyn můžu se zeptat proč jdeš zrovna na plodovku?Ale nemusíš to psát ![]() Tak já mizim do spršky a spát ![]() |
| sarmyn | 23935 |
|
|
15.3.2012 9:46:51
Teď jsem koukla do diskuze a jednoznačně budu nejstarší já,38. Nám se povedlo mimi po podzimním zamlklém těhotenství napoprvé a vlastně asi přesně nevíme den. Nehlídali jsme to, dneska mám 11tt, příští čtvrtek dostanu průkazku, doufám, že bude všechno ok, ale s ohledem jak jsem pořád odpoledne utahaná, pořád běhám na záchod a prsa mám už o 2 čísla větší, tak asi ano. A hned následující pondělí jsem objednaná na odběr plodovky. Ještě se na všechno musím vyptat, četla jsem, že malé riziko potratu tu je. Protože ale moje dr. otěhotněla ještě starší, jsem v klidu, má mojí plnou důvěru, protože vpodstatě sděluje čím sama prošla.
![]() Tak jsem se vám tu vykecala a přeju hezký pracobní den ![]() |
| sarmyn | 23935 |
|
|
15.3.2012 9:36:22
Přidám se k vám, pokud to nevadí, nám by se mělo mimi narodit v prvním říjnovém týdnu.
![]() |
| Fíšek | 117051 |
|
|
15.3.2012 7:01:48
Omlouvám se, včera za hrubku že jsem napsala špatně ten ,,screening,, nevěděla jsem jak se to píše
. Dnes jdu k zubákovi, tak se bojím že mi bude vrtat, vypadla mi blomba a to mě nebude moc dám injekci.Jinak všem přeji pohodový den a Slunce-at to malou nebolí!!! ![]() |
|
|
14.3.2012 23:15:12
ty jo slunce, to je jasné nechat ju tam to musí teda být
![]() |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
14.3.2012 21:07:37
Z té malé
už dělám i hrubky. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.