| ratunka | 32460 |
|
|
7.11.2012 21:07:03
... tak dnes opet monitor, vse Ok, jsem rikala doktorovi, ze by se nam uz i hodilo rodit, neb manzel je do konce mesice doma...Dal mitedy malou nadeji, ze kdyz pristi tyden budu 38. tyden, tak ten dalsi, tudiz za 14 dni se nakontrole domluvime na vyvolani...ze jako tretirodicka uz budu urco v takovem stavu, ze by to slo hladce.
Tak nevim, nijak jsme o tom neuvazovali, ale mozna by to bylo elegantni...uvidime. Sam, to jsou dobre zpravy, ze tlak se dari udrzet, ne? Ovsem otoky, no to te teda lituju...takove veci nenosim ![]() |
| Sammaelka+S12/12+V8/16 | 88550 |
|
|
7.11.2012 19:00:45
Ahoj holky,
tak jsem zas na chvíli zaskočila za vámi. Tlak měřím denně a beru ty léky, co mi napsala dr, zatím je to v pohodě, akorát dnes odpo mně začala dost bolet hlava a bylo mi na blití, nohy mám oteklý jak koule (zatím nejvíc, co jsem kdy měla), ale tlak 126/76, takže snad v pohodě. Zítra jedu ke kadeřnici, tak si ještě na poslední chvíli udělám trochu radost ať vypadám k světu. Edvi ahoj, jak se daří malému? Placenta stále dole, branku nepřekrývá, ale je naléhající. Moje dr mi řekla, že porodit přirozeně se to prý v pohodě dá, ten dr co mi dělal kontrolní ultrazvuk ve 30tt mi řekl, že by to porodil císařem. Tak mně málem kleplo a když jsem to teď v pondělí říkala mé doktorce, tak se jenom usmála a prej "No jó, on pan doktor dělá císaře rád" ![]() Teď mám zas jiný starosti, otoky, blbej tlak a náběh na preeklampsii, prostě radost nad radost Ale už se mi to krátí, tak snad už to těch pár týdnů nějak vydržím!!![]() |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
6.11.2012 13:59:46
Omlouvám se za vpád.
Sam jak jsi na tom s tou placentou? Něco nového? ![]() |
| Martina 78 + 2 kluci+1slečna | 23330 |
|
|
6.11.2012 10:57:19
No jak jí tam mám nevím, hlavou dolů to jo..
Druhého jsem měla na pravé straně břicha páteř byl tak divně, hezky jse ho mohla drbat na zádech. Holčička je ještě malá tak to asi tak nenajdu no uvidíme příště u dr. |
| bonsaj | 129846 |
|
|
5.11.2012 21:31:41
Marťo, mám to stejně. Pár dní naprosto v klidu a pak bych "umřela". A neboj, tři týdny utečou a budeš taky 36 :)
Ratunko, já mám i třetí mimčo úplně stejně, hlavička dolů, prdelku vystrkuje u pupku a nožičky lezou po celém břiše:) |
| ratunka | 32460 |
|
|
5.11.2012 21:22:28
Já jsem 37. týden.
Holky, jak máte miminka otočená??? Já napotřetí poprvé páteří k mojí páteři, vždycky jsem měla bříškem k mé páteři (vždy samo hlavičkou dolů). Je to srandovní, jak ty nožky cestujou )) |
|
|
5.11.2012 20:53:49
A 36 týden to už je dobrý i kdyby se jim už chtělo ven. Já jsem jen 33 a to je ještě moc málo
![]() |
|
|
5.11.2012 20:53:02
Také se snažím dohnat nějaké to účetnictví atd. aby toho pak nebylo moc.
Někdy je mě tak, že ani nevím, že jsem těhotná a někdy děsný. A malá mě začala tak hezky kopat, že mě vyleze její pata pod žebry je to vtipný a musím si to užít je to fakt naposledy ![]() |
| bonsaj | 129846 |
|
|
5.11.2012 20:44:18
Marťo, já mám poslíky už asi měsíc. A 36tt jsem začla dneska-a to podle utz, podle ms až za 3 dny asi. Právě jsem docela zvědavá, jak bude vypadat čípek na kontrole. Jinak vcelku počítám, že přenášet nebudu, tak snad se nemýlím:)
Masso, já ani moc nedoháním, spíš jen do práce se budu snažit něco nahnat. Jinak se snažím mít vypráno a vyžehleno a když je mi fajn, tak poklízím, prostě kdyby náhodou, tak aby tu nezůstalo moc restů:) Dárky teda nemám, jen pár maličkostí, ale mám jakžtakž vymyšleno, tak to v nejhorším obstará někdo jiný. A ráda bych si nakoupila na cukroví, ať mám všechno doma a když bude fajn, tak po trochách se do toho pustím. |
| bonsaj | 129846 |
|
|
5.11.2012 20:37:38
Marťo, tak to snad stihnu:)
Samm, to je mi líto. Drž se. Na kila se vykašli, každá váha váží jinak. Ale taky si myslím, že to má třeba i souvislost s tím tlakem. Hlavně se ale nestresuj, to žádná preeklampsie být nemusí. Já brala léky na tlak celé první těhotenství. A teď si taky občas naměřím vyšší, ale zas ty domácí tlakoměry nejsou úplně dobré a přesné. Můj dr. měl tehdy taky ten elektronický na zápěstí a naměřil mi 2x vyšší a už mě hnal do nemocnice a tam jsem ležela týden asi zbytečně, v nemocnici měli tlakoměr klasický a měla jsem tlak v pohodě. No ale stejně si neriskli mě nechat bez léků. |
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.