| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 1679  [Dalších 1549 >>]
Martina 78 + 2 kluci+1slečna 23330
5.11.2012 20:32:41
Holky co už vás to takto chytá to jste už kolem 36 týdne ne? Ono to pak najednou může přijít a hlavně u těch co to není první dítko
5.11.2012 20:30:53
A jaké další váhy dítka měla?

Kluci měli oba v termínu 48cm a 2850g a druhý 3100g takže nyní nečekám, že by holčička byla nějak větší, ale uvidíme.

Já měla už dříve takový schromažďovací syndrom abych jako vše měla a nyní mě to opustilo a vypráno mám jednu pračku, postýlka sice stojí, ale tak jak ji opustil mladší ani to prostěradlo jsem z ní ještě nevyndala~a~~a~ je to zatím dobré odkladiště prádla na žehlení~y~~y~

Samm, je dobré, že tě pohlídají, ta váha bude asi zadržená voda a to zase zmizí to nevadí, ale tlak se musí pohlídat a bude to OK
ratunka 32460
5.11.2012 19:44:20
to je mi líto, ale dobře, že tě posledujou.
Asi nebude ani tak problém v těch kilech, jako v tom tlaku.
Drž se.

Já jdu zase ve středu, jak už jsem včera měla pocit, že snad pojedem, tak teď je zase vše ok:-) ale jooo, ještě si to chci chvilku užít.

Stíhám už asi vše:-) mám zabalenou většinu dárků, postýlku nachystanou, zabalenou tašku. ještě se asi hecnu a vyžehlím ty starodávné zavinovačky co mám hodně retro:-)mám je ráda, i když jsou nepraktické.
massa 130526
5.11.2012 17:57:20
Ahojík holky,

Samm neplač, jak jsi psala s tou váhou, mě doktor také řekl, že jeden měsíc jsem se zkrátka vyžrala ~j~ 5 kg, už mám celkem nahoře 15 kg a říkaj, že vypadám dobře, mám to jen v břichu, takže bych nějak si stres nedělala.
Jinak tuto neděli jsem se nechala nafotit s bříškem od kamarádky s profi foťákem, holky krásná památka, stojí to za to ~;)
Jinač z porodnice pro prcka mám slabonkou celou soupravičku bodíčko s dlouhým čepičku ťapičky pak na to dám flease kabátek a kalhoty pak do kombinézky a přinejhorším buď ještě fusak a nebo deku, takže myslím, že vrstvení akorát ~:-D
Jinak těhu si max. užívám, jsem celý den v pohybu akční a také poslední týden do práce. Ale vzhledem ještě připravování, dolaďování pro prcka k tomu vánoce, tak se nalítám ještě dosti, aspoň nějaká kondička ~:-D Zrovna jsme konstatoval jak dlouho těhu jsme než půjdem do finále a ono už holky zachvíli, pěkně to letí, to každopádně uvidíme na svých miminkách ~p~
Copak tvoříte a doháníte Vy holky?? ~:-D
5.11.2012 17:34:29
Docela by mě zajímalo na čem závisí ta velikost mimča..
Kolikrát čtu, že někdo má 5kg mimi. švagrová nyní takové malinké jen 47cm a 2,60 a to přenášela.. a není malinká vůbec.

Také nejsem nějaký mrňous a manžel už vůbec ne a kluci oba 48cm a do 3kg
Emilia+2 34431
5.11.2012 17:13:35
Ahoj,
Samm pořád nakukuju jak jsi dopadla. Tak to je pech, ale je dobře že jsi pod kontrolou. Snad bude všechno ok.

Já ještě věci do porodnice nemám nachystané~f~ Teda kombinézku mám velikost 0-3 a pak vyberu taky nějaké body a dupačky s kabátkem asi tu 56. Vůbec si nepamatuju, jak to bylo s dcerou, je to už tak dlouho. Ale vím, že jsem měla taky do porodnice velikost 56, ale kdy z toho vyrostla vůbec nevím.

Ten fusak do autosedačky mám taky fleesový, už jsem ho včera do té autosedajdy napasovala a vypadá to docela dobře, tak snad nebude pak prckovi zima. Záleží jestli bude mrznout. Jen nevím, jestli mám na ten fusak dát ještě tu novorozeneckou vložku.
Sammaelka+S12/12+V8/16 88550
5.11.2012 17:03:21
Tak já ve vel. 50 nemám vůbec nic, protože nepředpokládám, že bych měla tak malé miminko. S partnerem jsme oba hodně vysocí a jako mimina jsme měli oba přes 3kg a 52cm, takže to vidím spíš na tu 56, ale tu větší jsem si připravila tak pro jistotu, přesně jak píše Tutenstein, pokud se mi podaří vyplivnout 4kg "slůňátko", tak jí do 56 určitě nedostanu.

Jinak holky ta dnešní kontrola pěkně na h.vno :( Váha u dr +6kg, takže jim asi jen jinak váží váha, protože jsem určo nic nezhubla. Ale masakrovej tlak 150/90 (to jsem nikdy v životě neměla) a od akutní hospitalizace mně prej zachránilo jen to, že jsem neměla bílkovinu v moči. Dostala jsem léky na tlak a mám se denně měřit, pokud by se mi dostal nad 140/90, nebo jsem měla bolesti nadbřišku nebo hlavy tak mám jen okamžitě do nemocnice. Takže to vypadá na začátek preeklampsie, jupijej ~n~
5.11.2012 16:51:06
já tedy do porodky vše velikost 50, jak se narodí mimi 48cm tak 56 se zamotá
5.11.2012 16:45:44
Bonsaj,

obchůdek běží i beze mne, ale 21.12 odejdou poslední balíky a další až po novém roce, bude zavřeno..

Rukávník super věc, chůvičky osobně mít musím jak zavřu ložnici tak dolů do kuchyně neslyším...

Případně i pro ostatní pokud by jste vybraly více věcí nebo hodnotnější věc určitě napište a domluvíme se líp....~:-D~:-D~:-D
bonsaj 129846
5.11.2012 14:46:16
Já měla děti 51 a 45:) Takže 56 obří pro obě. A neznám fakt nikoho, kdo by se po narození nevešel do 56. Po týdnu, 14 dnech už někteří jo, ale v porodce fakt ne. Ale samozřejmě to tak být nemusí, napsala jsem jen svůj názor:)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 1679  [Dalších 1549 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.