| Manka - 2 cipísci + bříško | 52720 |
|
|
4.12.2012 16:57:16
No mně sice odběr udělali, ale další kontrolu mi dali až za 3 týdny, takže až pak se dozvím, jestli mi nechybí železo nebo tak něco
![]() Borovice, jé, u nás taky jede Kouzelný kalendář, ale máme ho na cédéčku na poslouchání, jak ho namluvil Marek Eben, Libuše Šafránka a Josef Abrhám, má to skvělou adventní atmosféru. První s narozením bude snad některá těhulka s dvojčátky což? |
| Lei | 37503 |
|
|
4.12.2012 15:50:53
Ahoj holky, napadá mě, kdo je vlastně s termínem porodu první na řadě? Už máme čtvrtého prosince, tak to by to některé mohly mít už ani ne za měsíc
...borovice, to je děs, opravdu zde platí, že co člověk pro své blízké nevyběhá, to lékaři zpravidla nezajistí tak, aby to bylo pro pacienta co nejkonformější .Magická, u mě na odběr taky zapomněli, resp. mysleli si, že už to mám nabrané a ouha, tak jsem tam byla v pátek (konec 33tt). Jde víceméně o krevní obraz, tak snad taková prodleva nebude mít zásadnější dopad, ale určitě se připomeň, klidně bych i zavolala hned zítra, ať tě pošlou co nejdřív. |
| borovice + 5 | 35110 |
|
|
4.12.2012 12:20:01
taky teď čteme tématické knížky: Mikuláš, pan Vrána, Ježíšek a my, O ježíškovi a taky KOuzelný kalendář - ten jsme četli už minulý rok.
|
| lednovka | 57771 |
|
|
4.12.2012 12:12:04
jééé ještě že píšeš o knížkách, já bych úplně zapomněla, že mám pro Bětku ještě knížku s Vánočními pohádkami!! Napadlo mě ji koupit a dát k mikuláši, abychom jí mohli celý advent číst, když je to takhle tématické. Díky za připomenutí
![]() ![]() musím jí vytáhnout ze skříně a nachystat. |
| borovice + 5 | 35110 |
|
|
4.12.2012 12:08:40
myslím že ten svařák mu neublíží když je to v rozumném množství.
Na Mikuláše dostanou každý kindervejce a dohromady hru perlpexus. Minulé roky jsem jim dávala třeba knížky. Na Mikuláše jdeme zítra do přírodovědecké fakulty na akci pro malé přírodovědce, měl by tam přijít nadělovat i MIkuláš. Sladkosti jim moc nedávám, Jiříkovi se poslední dobou hodně kazí zuby. |
| lednovka | 57771 |
|
|
4.12.2012 12:02:28
Snažím se tu probrat tím, že vyklízím šuplíky a stůl, aby tu po mě zůstal co nejmenší čurbes
![]() Kafe mi nejede, zato na Colu mám chuť, budu si muset asi skleničku dát taky se musím přiznat, že v neděli jsme byli na rozsvícení stromu tady u nás a já neodolala a dala si svařáček. Tak snad se tolik nestalo a Ondrovi jsem neublížila tou troškou.Ad krev-já chodila vícekrát kvůli kardiologii, vždy obměsíc, ale co se gyn. týče tak to na začátku a pak teď v tom 30.tt na krevní obraz. Tak se na to pozeptej, ať jsi klidnější, za to nic nedáš. Dr ti určitě poví. Holky jak řešíte Mikuláše u dětí? Čím je obdarováváte? Já letos rezignuju na sladkosti a dcerka dostane velké vodovky (pořád tvoří) a takové album na samolepky co sbírá. Čoko moc nemůže, pak má vyrážku, tak i adventní kalendář nemá z čokolády, ale papírový Mikuláš má okýnka kam jí dávám drobnosti některý den bonbon nebo žvýkačku, jinak tam má Littles Pet shopáčky, koníka Filly a tak a je z toho celá na větvi, každé ráno je překvapená, že tam zase v dalším okýnku něco je. Bylo jí 6, tak si říkám, že je to možná i naposled, co takhle hezky ještě věří, je to rozotmilé, tak si to s ní užíváme i my velcí![]() |
| Magická | 107681 |
|
|
4.12.2012 11:30:13
vždy jdu na ultrazvuk a do poradny minule jsem byla v 32 tt prvně na monitoru .. to jako jo, ale co se týká právě krve to ani náhodou ... tam to vázne a kdybych nečetla tady od vás že se něco v této době odebírá tak nemam asi šanci
|
| borovice + 5 | 35110 |
|
|
4.12.2012 11:26:13
ano brali mě krev ve 30 týdnu, to je divný že tě takhle odbývají
![]() Lednovko taky to na mě občas padne, dneska jsem si jela metrem k jedné paní pro fusak a myslela jsem si že tam usnu ![]() |
| Magická | 107681 |
|
|
4.12.2012 11:16:27
jdu nakontrolu příští týden a to bude 34 tt .. tak se asi budu muset pozeptat .. vlastně ani cukrovku mi nedělali nic ... no budu jim věřit .. jsem tehu prvně tak nevim jak se co dělá a naco se vnucovat ..
|
| Manka - 2 cipísci + bříško | 52720 |
|
|
4.12.2012 11:14:44
Magická, další odběr krve se bere kolem 30. týdne.
![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.