| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 2696  [Dalších 2516 >>]
Magická 107681
4.12.2012 11:09:54
ahojky, chci se vás zeptat ..kolikrát vám brali krev na nějaké testy .. mě jen z kraje ten 1. screeaning a od té doby nic .. je to normální?
lednovka 57771
4.12.2012 10:46:17
Teda Borovice, to je síla, koukám že jsou s tím hned hotový a nic je nezajímá~q~
Moc držím palce, ať je to všechno co nejdříve dobré a tatínek je v pořádku!!

Holky, já dneska trpím děsnou únavou, už od božího rána. Fakt děs. Předposlední den v práci ale nevim jak to tu doklepu. A to jsem celkem dobře spala, ale úplně tu zavírám oči a už nevim čím bych se probrala.
borovice + 5 35110
3.12.2012 10:50:13
ahoj holky díky ~x~~x~
táta docela dobrý jenom je takový ztuhlý a hůř se mu mluví bylo to slabší ale strašně mě štve něco jiného, jezdí teď 3 týdny na urologii přes celou Plzeň, tak 3x do týdne má problém, zavedli mu cévku a čeká na nějaké vyšetření a pak na operaci - za x týdnů tak v únoru? možná později. Stále mu to vyšetření neudělali, on si tam jezdí 2-3x týdně vysedět 4-5 hodin důlek na židli aby mu tu cévku upravili nebo předělali, protože mu to krvácelo tak vysadili léky na ředění krve a proto asi ta mrtvička teď, nedovedu si představit jak tam bude jezdit po té mrtvici, mluvila jsem s ošetř. lékařkou na té interně kde leží jestli by nemohli napsat nějaké dobrozdání od nich že by potřeboval to vyšetření rychleji a operaci urychlit i kvůli té srážlivosti krve a ona mě odpálkovala že to je věc kolegů na urologii ~o~~o~~o~ Já jsem 110 km daleko a těžko ho na tu urologii budu vozit a zařizovat mu to tam.
.ganesha. 83982
3.12.2012 10:32:11
Borovice, taky držím palce s tatínkem ~x~

Lei, to víš, neměla jsem ji u sebe, takže jsem zvládala o tom informovat :)
Kdybys pak listovala dál, tak bys viděla, jak ty příspěvky prořídly, jen co nás daly k sobě :)
Jinak v tý porodnici nebylo co dělat, byla jsem šťastná za ten telefon a podporu od holek :-)
A teď jsem ráda za to, že si můžu takhle osvěžit vzpomínky, nepsala jsem si v tý dibě žádnej deníček, tak tady to aspoň mám online ~;)
Lei 37503
3.12.2012 10:11:00
borovice, držím palce, ať se tatínek co nejlépe zotaví! ~;((

gan, tak co, nerodíš??? ~;) já taky mrkla na tu diskusi, cos dávala odkaz, jsi tedy pěkně akční produkt virtuálního věku, porodit s horečkou a ještě zvládat dávat průběžné info na net ~:-D.
borovice + 5 35110
2.12.2012 18:41:27
ahoj
udělali jsme si dneska neplánovaný výlet za rodiči do Plzně, včera večer mě máma volala že měl táta slabší mrtvici, tak jsem dneska za ním jela, zatím to vypadá dobře opravdu jen na velmi slabou mrtvičku. S doktorem jsem nemluvila mám si zítra zavolat po telefonu ráno.
sugard 130146
2.12.2012 9:39:28
jééé Manko , to jsem ráda , že v tom nejsem sama :) tak asi to bude v pořádku :) dnes už je to i lepší ... Gen - to bych se picla kdyby nebyl doma a měl vypnutej mobil , já sem na tohle hroznej plašan , uplná černá kronika ~:-D .. tak snad ti tohle miminko vydrří v bříšku až do konce :-)
.ganesha. 83982
2.12.2012 9:02:08
Jo a mimochodem - dnes jsem 33+3, to jsem začala rodit dceru, narodila se 33+4 ~s~

Takze zitra budu tehotna nejdyl, co jsem kdy byla - jestli teda neporodim ~:-D~:-D
.ganesha. 83982
2.12.2012 8:59:34
Ad výkyvy nálad - ty jsem měla naprosto strašný v minulém těhotenství, až jsem si říkala, co bude mimčo za nerváka.
Teď je to docela v pohodě, akorát teda občas se rozčílím s dcerou, ale nic hroznýho.
A co se pohybů týče, tak mám obrovský boule. Kopání už moc ne, vlnění taky jen občas.
No však už má přes 2,5 kila a já pořád nepřibírám, takže je to hodně v tom břichu a v miminku :)

Jo a jak jsem v noci nespala, tak jsem se divila, jak moc se v noci hýbe, co jinak nevnímám, když spím. Skoro pořád ~:-D
.ganesha. 83982
2.12.2012 8:57:06
Dobré ráno.
To teda byla dneska noc! Usnula jsem v 11, v jednu jsem se vzbudila a manžel nikde. Šel po práci ke kamarádovi, měl stihnout poslední metro a tou dobou být už doma. Nebyl a ještě měl vypnutý telefon. A ten jeho kamarád taky. Takže už jsem nezabrala. Přijel v půl 3, že mu metro ujelo a telefon se vybil.
A já usnula až v 5!
V 7 jsem vstávala. Achichouvej.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 2696  [Dalších 2516 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.