| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 2696  [Dalších 2496 >>]
Magická 107681
30.11.2012 13:33:39
to víš ... napochoduj v noci 2 km po bytě chrupkej tak 4-5 hodin denně a ono to jde samo :-D
.ganesha. 83982
30.11.2012 11:48:01
Teď se se mnou všichni v práci rozloučili, dali mi dárek, budu jim tu chybět a mám se prý vrátit ~s~
borovice + 5 35110
30.11.2012 11:26:50
10 kg s dvojkama ~x~~x~~x~ tak to je bomba
Magická 107681
30.11.2012 10:41:31
ahójky, no užívám... to nevim .. může být sice určitě i hůř, ale přijdu si jak velryba na suchu, ikdyž jsem zatim nabrala jen 10 kg tak je mám před sebou na břiše a dost se to pronese :-D
nohy mě zlobí každou noc stále, ale teď už se asi nevyspí žádná z nás tak to nějak dávám .... nebo jsem i zvykla :-D hlavně že jsou mrňata v poho a já už těch pár týdnů nějak dopřežiju
borovice + 5 35110
30.11.2012 10:21:41
Přesně tak jak píše Lednovka, je to normální že máš obavy je to zase změna po dlouhé době, ale užívej si bříška, za chvíli budeš mít jiné starosti s Vinckem ~x~
lednovka 57771
30.11.2012 9:05:41
Jo Gan, je brzy :-) U mě je to např. tak, že za mě nikoho brát nebudou, ženský tu prostě budou ve dvou a když jsem se ptala co potom, až se budu chtít vrátit, že bych o to stále, tak že mi to teď neřeknou, že je to brzy a tak, takže mi to nikdo nezaručí. Je možné, že se zjsití, že ve dvou zvládaly ty tři roky a po mě už tu neštěkne ani pes a chtít mě nebudou. Tak mám taky vyhlídky~a~~a~ No nechci se tím teď trápit, je fakt, že stát se může cokoli, na obou stranách že?

Tak to pust taky z hlavy a užívej těhu a pak miminka~z~
Já jdu ještě do středy a pak havaj~b~
.ganesha. 83982
30.11.2012 8:50:17
Ahoj všechny.
Tak jsem dneska naposledy v práci a jak jsem se na to těšila, tak je mi to teď líto, no tak jsem já normální?! ~t~

Taky se docela bojím, co pak (po mateřské, na RD) s penězi, chtěla bych se sem pak vrátit, mám se tu moc dobře, ale jsem tu jen na DPP, tak nevím, jestli mě vezmou.. prý ano, ale kdo ví, co bude za rok, za dva...
No, teď je asi zbytečný to řešit, což?
lednovka 57771
29.11.2012 20:18:10
Taky se přidávám k únavě, jsem na tom stejně jako vy. Úplně se bojim, že budu jen a jen spát až budu za týden už doma na MD. Dělala jsem si legraci, že budu mít za pár dní proleženiny~t~ jak budu pořád spát.

No na císaře to vypadá vzhledem k velké zátěži na srdce i kvůli průběhu prvního porodu. Byla to neúspěšná indukce, dcera nešla ven, byla na mě velká a teď to na drobečka taky nevypadá, samozřejmě se může ještě lecos stát a třeba bude všechno jinak a samo se to nějak rozběhne, každopádně mě připravili na možnost, že to bude plánovaná sekce.

Zub mě bolí stále, už jsem z toho otrávená, uvidím jak o víkendu, ale už se vidím že to nevydržím a budu tam muset v PO nakráčet ať s tím něco udělá. Ta vložka mi tam spíš dělá neplechu!

Tak jsem si dneska uvědomila, jak se těším na doma, ještě 4 dny a končím. Nějak už to potřebuju, udělat si den podle sebe, třeba se jen válet, nemuset nic a nebo jen to co chci a hodně se těším na vánoce, už na samotný advent, jak ho teď užiju v klidu a pohodě.
borovice + 5 35110
29.11.2012 20:13:23
já jsem popleta, samozřejmě Magická ~x~~x~~x~~x~ promiň
a co ty tvoje nohy je to v noci lepší?
Manka - 2 cipísci + bříško 52720
29.11.2012 19:42:24
Magická, tak to je super, a jak se cítíš s dvojčátky?

Já jsem unavená příšerně, odpoledne hodinu až dvě ležím jak placka.

Lednovko, copak pročpak s tím císařem?
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 2696  [Dalších 2496 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.