| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 2696  [Dalších 2506 >>]
Manka - 2 cipísci + bříško 52720
1.12.2012 23:19:14
Lednovko, výkyvy nálad mám strašné, u mně je to ale převážně rozčilování nad dětma ~d~, že mi všechno vadí. ~l~ Slzy taky, ale ta nervozita z neustálého napomínání dětí u mně převažuje.

Sugard, no přesně to mám taky! Beru to tak, že tělo si říká o ležení, když se v lehu cítím líp. Myslím, že je to naprosto normální.
lednovka 57771
1.12.2012 21:58:14
ahoj holky, nepřidávám se úplně k bolesti, spíš k tomu vlnění miminka :-) to je fakt přesný popis!! já pořád co mi to přopomíná když to nejsou zrovna kopance. Jo jsou to vlny, a je to každou chvíli. Navíc od rána mám pocit, že se mi břicho zdvojnásobilo, mám nějaký ranec.
Od rána jsem tu měla až do 20.00 dvě návštěvy, ono se to nezdá, ale mě to nějak vyšťavilo, že už jsem pak řekla, že jsem fakt unavená, aby se holky dokopaly jít s dětmi domů (ty byly v pohodě, hrály si v pokojíku, ani jsme o nich nevěděly), ale já už se pak musela fakt omluvit, bylo to na mě moc, celý den být ve střehu...nemoct se natáhnout, ulevit si. Padla jsem do postele pak jedna dvě a vzala si sem noťase, ještě čekám na muže až se vrátí z cesty ze Slovenska.

Jinak mám dotaz, máte taky výkyvy nálad? U mě je to snad teď horší dřív než na začátku těhotenství. Hrozně se to u mě střídá. Jednou úplná euforie a štěstí, pak se mi chce najednou brečet a musím to ze sebe vypustit, jen tak se mi uleví, hodně se mi to děje takhle večer před usnutím, to to na mě padá a pořád bych jen bulela. Nedokážu říct, co mi to spouští, ale je to poměrně časté. Možná až budu už teď doma a budu mít na sebe a bříšo víc času, že to ustane, konečně si budu užívat klidu a pohody a ne jen někam spěchat, hezky si pobydu s tím mrňouskem i přes den a tak. Protože fakt musím říct, že skoro není večera, aby mě neochromila úzkost a takový divný smutek.
sugard 130146
1.12.2012 16:41:51
no já sem právě marodila a nic moc sem nikam nechodila a teď středa a čtvrtek jsem lítala naopak hodně ohledně vyřizování mateřský tak jestli to muže být i tím možná .. nn to jsem nečetla , tak hlavně že vše dobře dopadlo ~b~ , no že bych přes den ležela se říct nedá , budu to muset napravit :-)
Lei 37503
1.12.2012 16:23:38
To mě těší, doktor nejsem, ale laicky bych řekla, že když pomáhá klid, tak je to dobrý :-). Samotné PA radí si přes den aspoň jednou lehnout, stačí dvacet minut, ale fakt ležet, na boku, polosed se nepočítá ~j~, prostě na chvíli vypnout v horizontální pozici. Úplně Tě chápu, nevím, jestli dočítáš, ale mně hrozili ve 30. týdnu hospitalizací z důvodu vysokého CS a také mne pořádně vystrašili.
sugard 130146
1.12.2012 16:09:33
Díky Lei , docela si mě uklidnila :)zrovna jsem si udělala pohodlíčko na gauči a nožky podložila polštářkama :) slepák mám ale to by byla asi jiná bolest , tohle je fakt jen když jsem na nohách , jinak je to v pohodě. Jj malej se doslova vlní a zřejmě ho to i dost baví :) já sem od středy ve 32tt , tak mě jen děsí aby malej nešel předčasně :/
Lei 37503
1.12.2012 15:48:54
Ahoj sugard, jestli to přestává, když jsi v klidu (fyzickém), tak bych byla zatím v klidu (psychickém) a snažila se do toho klidu (fyzického) dostat přes den co nejčastěji ~;). Tipuju vazy...Jinak vlnění je hezký popis, fakt ot na ty pohyby sedí (pokud zrovna nekope). V tom článku od gan zmiňují slepák, máš ho ještě? To by ale bolest spíš neustupovala, fuj, úplně se mi vybavilo, jak apendicitida vypukla kdysi u mne...

A zdravím všechny, na kontrole ve čt CS od posledka nezměněno, další kontrola až za 14 dní, zítra vstupuji do 34tt ~g~. Ale aby to neznělo mo nabubřele, berou mne kyčle, stydká spona, šourám se jak stařenka chvílemi...Mg beru raději dál...ještě tento týden...
sugard 130146
1.12.2012 11:55:35
no břicho mi právě netvrde , všechno je jinak uplně v pohodě , malej se vlní na všechny strany , nic jinýho mě nebolí , v pondělí jsem byla u lékaře , moč v pořádku , malej v pořadku hlavičkou dolů, sem zavřená .. tak nevím .. je to i v poho když stojím , ale jakmile začnu chodit tak je to fakt nepříjemný , jak přenesu váhu jen na jednu nohu .. no je to divný ~d~
.ganesha. 83982
1.12.2012 11:43:45
Jestli je to bolestivé, jela bych k doktorovi. Raději zbytečně, než pozdě.

Jinak tady je dobrý článek http://www.porodnice.cz/clanek/tvrdnuti-bolesti-bricha-tehotenstvi
sugard 130146
1.12.2012 11:39:14
Ahoj holky. chci se zeptat , od včera odpoledne mám pořád bolesti v podbříšku , ale jen když chodím. Jak si sednu nebo lehnu tak je to pryč.. Jakožto prvorodička jsem z toho drobet nervozní. Malej se teda hejbe uplně v pohodě , ale je to fakt dost nepříjemný , jakoby taková křeč , ani nevím jak to pořádně popsat .. Máte s tím zkušenosti ?
Magická 107681
1.12.2012 9:18:12
Vítá nás předposlední patro :-D jdeme do finále :-D~g~
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 2696  [Dalších 2506 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.