| siikorka+3 | 128051 |
|
|
6.4.2013 21:15:20
Boni s tim olejem se mi to nevyplatilo v tom smyslu, ze kdyz jsem ji toho kapla celou jednu kapku primo do nosu, tak jak byla malicka tak ji to vteklo az nechci vedet kam. muselo to byt neprijemne a samozrejme priste kdyz me jen videla s olejickem v ruce, tak zrovna radosti nejasala a uhybala co to slo, takze to vedlo k takovym malym bitvam
az pak jsem si precetla, ze je to malym miminkum lepsi davat na tu tycinku... dneska uz je velka, taky ji to uz normalne kapu a svoji averzi nastesti prekonala![]() ja zatim nosim stale tehotenske kalhoty... maji ten pas hodne elasticky a tim se utesuju jinak jeste oblecu tehotenske s prvniho tehotenstvi, ale normalni kalhoty jsem jeste nezkousela. ja mam dole tak 9kg a tam se zatim (bohuzel) drzim (tzn.ze mi zustalo jeste tak 7kg a na vahu pred prvnim tehotenstvim uz radeji ani nevzpominam )pohadky ve skolce me taky stvaly, moje dcerka mi zrovna dnes rikala jak ji stvalo, ze musela koukat na Spidermana, protoze samozrejme obcas museli koukat na neco kluciciho ![]() ![]() zabo, proc nemuzes cokoladu? niso, my mame kycle teprve pred sebou, jak to vysetreni probiha? withep, ja jsem dneska taky vyuzila konecne jarne vyhlizejiciho pocasi pro zahradu, malou jsem poslala poprve s kocarkem na prochazku samotnou (hrozne se na to tesila, bydlime na konci vesnice odkud vede chodnik pro pesi a cyklisty soubezne s cestou do nejblizsiho mestecka, takze ztratit se nema kde). akorat jsem stihla shrabal listi a nachystat tri zahonky, pak uz se maly mrvil, tak jsem to dal neriskovala a pokracovat snad budem zitra... ale doma pak jeste hodinku spal, to kdybych vedela, tak jsem stihla i ten hrasek zasit ja jsem ale zelenac, poprve jsem "zahradnicila" loni, takze 20 plodin rozhodne v planu nemam![]() ![]() |
| Nisa | 31554 |
|
|
6.4.2013 17:21:11
Zabo, tady se chodí na kontrolu ještě v šesti týdnech, tak doufám, že jí to sundají tam. Dneska jsem teda zrovna vzorná matka a má to od rána:-D
|
| zaba + 3 | 64617 |
|
|
6.4.2013 15:07:23
Withep, těhotenský tubus MaM nosím taky, aspoň trochu mi drží padající kalhoty
![]() VVerko, preventivně bych široké balení nedávala, jestli má kyčle v pořádku. Niso, Tak snad se to do třech měsíců srovná a zbavíte se dečky.Cvičení je taky můj nepřítel a taky mi zůstala na břichu vytahaná kůže. |
| VVerka + Pepča | 79697 |
|
|
6.4.2013 14:28:24
Tady kam chodíme my je docela mladý doktor, ale právě všem preventivně píše široké balení. S Pepčou jsem látkovala, takže jsem to neřešila, ale Šárce dávám papírovky, tak nevím. I když, když vidím jaký je rozdíl v papírovkách, že Pampersky jsou úplně tenké a třeba Happy plínky jsou dost tlustý. Tak si myslím, že když je ta plínka tlustá, že úplně nahradí tu jednu látkovku. Ale nevím.
Já teda také kojím plně a jsem ráda a myslím, že to i vydrží. Ale teď malá začala hlavně v noci jíst každé 2 hoďky, takže jsem dost unavená, ale co bych pro ni neudělala. A přes den - hlavně ráno a pak večer po koupání cucá snad každou hodinu nebo i půl hodinku, ale to má asi žízeň, protože si jen párkrát cucne a konec. A taky jsem konečně hodila nějaké fotečky. |
| Nisa | 31554 |
|
|
6.4.2013 14:11:16
Werko, kyčle
Zrovna o tom píšu Prý čím starší doktor, tím spíš napíše široké balení My dostali dokonce dečku na nález, který by mladší doktor nejspíš zatím nechal být úplně bez léčby... A pak si něco vyber![]() Já nosím už od návratu z porodnice zpátky svoje džíny, zhubla jsem asi všechno, předpokládám - nemáme váhu. Jen na břiše mám povolenou kůži, snad se to ještě upraví, cvičení je můj úhlavní nepřítel ![]() ![]() |
| Nisa | 31554 |
|
|
6.4.2013 14:08:37
Ahoj po dlouhý době, my jsme se po propuštění z porodnice ještě stěhovali, ale už jsme tak nějak zabydlení. Naše malá se budí cca dvakrát za noc, zcela výjimečně třikrát, ale to je fakt málokdy, u prsa pak hned usíná a nepláče, takže dobrý, i když nepřerušovanej spátek to samozřejmě není. Přes den spí ještě hodně, skoro pořád, takže zvládám i pracovat a tak - jsou daně
. Včera jsem jí měla i sebou v práci, vyzvedli mě a zase odvezli. Váhu bych taky schovala, já kojím plně, malá se narodila 22.3. a od propuštění z porodnice jí ještě nikdo nevážil, u mudry jsme zatím nebyli, ona se stavila tu a máme přijít ve středu. Ale vidím, že čůrá, jak někdo psal - polyká a je spokojená, tak předpokládám, že mlíko je a bude A taky mám někdy prsa úplně plná, a někdy mám pocit, že už v nich nic není a jsou prázdná, ale ona si vytáhne.Jinak my jsme ještě v porodnici absolvovaly vyšetření kyčlí a malá dostala abdukční dečku:-( Řádně jsem to oplakala, má ten nejlehčí stupeň nálezu na levé nožičce, stříška kyčle má špatný úhel, přiznávám, že 23 hodin denně to nemá, možná spíš 12 a někdy ani to ne. Ale je to hraniční nález, který je fyziologický až do tří měsíců a ona byla vyšetřena ve čtyřech dnech, tak snad tomu trochu pomáháme a bude to dobrý. Kde budem diskutovat mi je jedno, na dámě registraci mám, ale chodím hodně jenom sem. Ale jak říkám, je mi to jedno a tak se do diskuze nedostane nikdo cizí, kdyby se řešilo něco hodně osobního nebo citlivého... |
| VVerka + Pepča | 79697 |
|
|
6.4.2013 14:00:26
Ahoj holky,
opět jdu jen pozdravit. Něco málo jsem dočetla, ale jinak absolutně nestíhám. Já jsem určitě pro uzamčení skupiny, ale dámu neznám vůbec a já technický antitalent - raději bych zůstala tady. Co se oblečení a váhy týká, tak jsem si musela koupit alespoń u vietnamců kalhoty, abych se do něčeho vlezla. Břicho se mi pomalu, ale jistě ztrácí, ale zadek a boky ani náhodou, takže mám pr.. jak valach a pochybuji, že budu vypadat jako dřív V porodnici jsem nechala pouze 3kg a doma jsem zatím shodila zaké 3kg, takže mi ještě pořád 8kg zbývá. je fakt, že jsem necelé 4 týdny po porodu, ale..jinak mi také vůbec nepřijde, že bych nedávno rodila - to ještě v porodnici. Byla jsem hned fit , ale očistky mám stále a už mě to docela štve.jinak mám stále problém s kojením, resp. s popraskanýma bradavkama. Bůbec nevím co s tím.Snažím se větrat, mažu bepantenem, ale nic nepomáhá Snažím se kojit v sedě, v leže , abych měla dobrou techniku kojení, ale tím to asi nebude, protože při kojení z druhého prsa je vše ok. Ještě jsem se chtěla zeptat. Když nám na kyčlích preventivně radí dávat široké balení. Je to opravdu nutné? Jaký na to máte názor? |
| withep | 93862 |
|
|
6.4.2013 12:49:59
Až na to nevyspání se taky cítím moc dobře. Lidi mi říkají, šetři se, jsi v šestinedělí. A já jim na to, že už mi hodně dlouho nebylo tak skvěle
![]() Problém s kalhotama mám taky, poslední měsíce jsem nosila jedny těhotenské, které jsem si koupila minule (kdy jsem přibrala o 10 kg víc, a i tehdy plandaly :) a jedny softshellové, které jsem si ušila (zřejmě jediné těh. softsh. kalhoty v ČR ), do příští zimy je snad přešiju na normální. A teď - ty plandavé plandají už fakt moc (ale zase je tam fajn ten bavlněný pás - zakryje vytahané břicho při kojení), další těhotenské mají díru na koleni a další jsou s laclem (vadil by citlivým bradavkám). Tak nosím netěhotenské džíny (jenže mají rovněž děravé koleno ) a k nim těhotenský/kojící tubus MaM, aby mi netáhlo na záda a rovně zakryje to břicho a včera jsem objevila manžestráky, které se ku podivu dají na mě natáhnout a dokonce nejsou děravé . Akorát to chce ten tubus nebo hodně dlouhé triko (nebo si našít bavlněné vysoké pásy i na normální kalhoty :) Tentokrát jsem přibrala 14 kg (jednu dobu to bylo kilo za týden, tak jsem počítala, že to opět bude 24, ale s lednovou virózou se to zastavilo a zpomalilo, což je fajn). A nějakých 9-10kg už mám dole, po třech týdnech - nestěžuju si, protože z těch 24kg jsem se tehdy vracela do normálu víc jak rok. |
| zaba + 3 | 64617 |
|
|
6.4.2013 12:31:38
Ahoj,
Klidně se můžeme přesunout na Dámu, je mi to celkem jedno. Mariko, To ti věřím, taky bych teď nechtěla otěhotnět Ten pyžamový večírek zní dobře. Děti mají změnu a rodiče si oddychnou Rasalo, taky nevím, co mám nosit. Do normálních kalhot se ještě nevlezu, těhotenské lacláče mi už jsou veliké a těhotenské rifle mi sice přes nohy jsou, ale v pase (spíš teda přes boky, jsou to bokovky, pas ještě nemám a asi dlouho mít nebudu ) mi jsou větší, takže mi sjíždějí. Váha ti jde dolů krásně. Já už mám nahoře jenom čtyři kila z patnácti, osm jsem nechala v porodnici. Ale ono to asi bude taky tím, že teď nemůžu čokoládu. |
| Sluní* | 30068 |
|
|
6.4.2013 11:26:30
Mariko, takže noční můra,jo?
![]() ![]() Withep, podrobnosti si neměla psát, protože jinak to znělo fakt dost k obdivování ![]() ![]() |
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1
Tříkrálový průvod PrahouPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.